پاکسازی بدن در فصل بهار با این خوراکی‌ها


پایگاه خبری لقمه: آش ریواس، آش آلو و تمر هندی و سیب ترش نیز از آش‌های بهار هستند که تفاوت آنها فقط در افزودن نوع ترشی است

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، متخصص طب سنتی گفت: اگر تمایل به پاکسازی بدن و کبد دارید، آش‌های ملین ترش مانند آلو و تمرهندی را آبکی و به همراه روغن بادام یا زیتون تهیه کنید و سه روز به جای هرگونه غذا از این آش استفاده کنید.

 

محبوبه ابریشم‌کار دستیار تخصصی طب سنتی(Traditional medicine) در خصوص آش‌هایی که مناسب فصل بهار هستند و به پاکسازی بدن کمک می‌کنند، گفت: یکی از این آش‌ها، آش غوره است، به این صورت که کمی گوشت آب‌پز را با مقداری کدو، گشنیز و اسفناج و یک قاشق غذاخوری عدس و جو و برنج بپزید و در دقایق آخر آبغوره به آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید کمی نمک و ادویه یا شکر به آن اضافه کنید. (در افرادی که مزاج گرم و تر دارند و یا عضلانی هستند می‌توانند این آش را بدون گوشت تهیه کنند.)

 

وی افزود: آش سماق نیز مانند آش غوره تهیه می‌شود ولی در آن به جای افشره غوره، سماق استفاده می‌شود، می‌توان به این مخلوط مقداری چغندر و هویج هم اضافه کرد، همچنین با گوشت گرد شده کوچک(قلقلی) هم تهیه می‌شود.

 

ابریشم کار اضافه کرد: آش ریواس، آش آلو و تمر هندی و سیب ترش نیز از آش‌های بهار هستند که تفاوت آنها فقط در افزودن نوع ترشی است. 

 

این متخصص طب سنتی گفت: توجه کنید در کسانی که دچار یبوست(Constipation) هستند آش غوره و سماق با احتیاط مصرف شود و در صورت بروز یبوست در هر پیاله دو قاشق روغن زیتون اضافه کنند. 

 

وی افزود: اگر تمایل به پاکسازی بدن و کبد دارید آش‌های ملین ترش مانند آلو و تمرهندی را آبکی و به همراه روغن بادام یا زیتون تهیه کنید و سه روز به جای هرگونه غذا از این آش استفاده کنید.

 

این متخصص طب سنتی، مصرف لواشک‌های بهداشتی و خانگی را برای فصل بهار بسیار مناسب دانست و گفت: از این لواشک‌ها برای پذیرایی استفاده کنید، همچنین می‌توانید به تناسب سلیقه بجای شیرینی و آجیل از کاهو و سکنجبین و شربت‌های آلبالو، لیمو، خیار، گلاب، عرق-کاسنی، سکنجبین و تخم خرفه برای پذیرایی استفاده کنید؛ با مصرف این خوراکی‌ها احساس سبکی و آرامش خوبی را تجربه خواهید کرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شفا آنلاین

کد: 10945 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين بازدید: 2032 ساعت: 8:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لاغری و تناسب وزن با پاکسازی کبد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۹ فروردين
2 زمان آلودگی هوا با این موادغذایی بدنتان را سم زدایی کنید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
3 چگونه رگهای بدن را پاکسازی کنیم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
5 مواد غذایی که بدن را پاکسازی می کنند ۱۳۹۶ پنج شنبه ۶ مهر
6 چه افرادی باید از خوردن انگور بپرهیزند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
7 کاهش سایز دور کمر با روش های تغذیه ای خانگی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
8 11 راه درمان خانگی نفخ شکم ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ شهريور
9 چه مرکباتی سیستم لنفاوی را پاکسازی می کنند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
10 با آب آرتیشو کبد خود را پاکسازی کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11 با مصرف این دمنوش گیاهی کلیه و پانکراس را پاکسازی کنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟ در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...

  چه چیزی باعث چاقی می شود؟ چرا بعضی افراد چاق و بعضی دیگر لاغر هستند؟ آیا چاق...

  مضرات و فواید رژیم های گیاه خواری بعضی افراد به دلیل اعتقادات مذهبی یا برخی باورهایش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو ترکیب تخم مرغ با مواد غذایی مختلف، املت های متنوع و متفاوتی را به وجود می آورد که عموما بسیار پر طرفدارند.
اضافه وزن بارداری همیشه نگران‌کننده نیست مسلما یکی از دغدغه‌های ذهنی مادر باردار میزان وزن گیری او در دوران حاملگی است.
20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی کسانی که به ضعف حافظه دچارند،‌ بهتر است همه روزه هفت مثقال کشمش سیاه، ناشتا بخورند و نیز سه تکه زنجبیل که در عسل خوابانده‌اند (زنجبیل پرورده) با کمی خردل ضمن غذای روزانه خود بخورند.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...