با مصرف این دمنوش گیاهی کلیه و پانکراس را پاکسازی کنید


پایگاه خبری لقمه: درمان‌های دارویی زیادی امروزه برای رفع بیماری‌ها وجود دارد، اما بسیاری از این دارو‌های شیمیایی در کنار مفید بودن آسیب‌هایی نیز به بدن وارد می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، درمان های دارویی زیادی امروزه برای رفع انواع مشکلات مرتبط با کبد، کلیه ها، پانکراس و بسیاری از اعضای بدن وجود دارد اما بسیاری از این داروهای شیمیایی در کنار مفید بودن آسیب هایی نیز به بدن وارد می‌کنند.

ما به شما فرمولی را معرفی می کنیم که به کمک آن می توانید سلامت این اندام های حیاتی بدنتان را حفظ کنید.
چای گشنیز خاصیت شگفت انگیز و قدرتمندی دارد و در درمان طبیعی عهد باستان در برابر بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می ‌گرفته است.
 
فواید گشنیز
 
دیورتیک یا ادرارآور قوی است؛
می تواند با انواع مشکلات کلیوی از جمله سنگ کلیه مبارزه کند.
تقویت کننده عملکرد کبد است.
سیستم هضم را بهبود می بخشد.
بدن را از سموم پاکسازی می کند و باکتری ها و عفونت ها را از بین می برد.
سطح کلسترول خون را تنظیم می کند.
در درمان زخم ها و از بین بردن بیماری های چشم مفید است.
 
چای گشنیز
 
این چای می تواند سنگ کلیه را از بین ببرد و پانکراس شما را از سموم پاک کند.
 
طرز تهیه چای گشنیز
 
به اندازه یک مشت برگ گشنیز را در قوری بریزید و مقداری آب به آن اضافه کرده و پس از 10 دقیقه جوشیدن و خنک شدن این نوشیدنی مفید را بنوشید و باقی مانده آن را در یک ظرف شیشه ای در یخچال نگه دارید.
هر روز یک لیوان از این چای قوی را بنوشید؛ بعد از چند روز احساس خوبی پیدا می کنید و رنگ و جریان ادرار شما به دلیل دفع مواد زائد از بدنتان پررنگ و بیشتر می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11289 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير بازدید: 2731 ساعت: 10:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
3 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
6 فواید رژیم مدیترانه‌ای برای کاهش وزن و تناسب اندام ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
7 خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی ۱۴۰۱ شنبه ۱۱ تير
8 فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطان‌ها ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
9 چگونه یک شماره رند در موفقیت شما اثر می گذارد؟ ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ ارديبهشت
10 فواید و مضرات پروتئین برای بدن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۸ فروردين
11 رئیس انجمن تغذیه ایران به روزه‌داران توصیه کرد سحری را جدی بگیرند ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه‌ی مناسب برای پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها تغذیه‌ی مناسب و فعالیت‌های بدنی مناسب راهی برای پی...

  سحری بخوریم یا نه؟ سحری یک وعده غذایی مهم و ضروری در ماه رمضان است. ب...

  فوت و فن پخت سالم ته چین اگر در تهیۀ ته چین برخی نكات در نظر گرفته نشود، به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«گزنه» گیاه خاردار پرخاصیت یافته های تازه نشان می دهند، گیاه گزنه فرایند متابولیکی بدن را فعال و به عملکرد کلیه‌ها کمک می کند.
درمان عفونت‌ و سینوزیت با دود «عنبر نسارا» پایگاه خبری لقمه: در مطلب پیش رو درباره خواص «عنبر نسارا» برای مقابله با عفونت های شدید و درمان سرماخوردگی و سینوزیت می خوانید.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»