طرز تهیه کرپ نوتلا موز


پایگاه خبری لقمه: از این دستور ساده کرپ نوتلا استفاده کنید و این دسر جذاب فرانسوی را که با ترکیب کلاسیک شکلات فندقی و موز پر شده در خانه به راحتی آماده و میل کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این کرپ را می توانید بعنوان دسر ، صبحانه و یا عصرانه تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

 

طرز تهیه کرپ نوتلا موز

 

مواد لازم:
 
موز5عدد
آرد گندم 1پیمانه
شکر1قاشق غذاخوری
نمک دانه درشت 1/4قاشق چایخوری
تخم مرغ 4عدد
کره آب شده3 قاشق غذاخوری
شیر 1و نیم پیمانه
 
نکته :
 
۱- برای اندازه گیری دقیقتر آرد آن را با قاشق در پیمانه بریزید و سر پیمانه را صاف کنید. آرد را الک کنید.
 
۲- موزها را نازک حلقه حلقه کنید.
 
۳- به کره اضافی برای چرب کردن ماهیتابه نیاز دارید.
 
۴- با این مواد تقریبا ۹ عدد کرپ خواهید داشت. 
 
طرز تهیه:
 
با مخلوط کن آرد، شکر، نمک، شیر، تخم مرغ و کره را مخلوط کنید و این کار را به مدت تقریبی ۳۰ ثانیه ادامه دهید تا مخلوطی یکدست به دست بیاید و حباب هایی روی آن شکل بگیرد.
 
بگذارید تا خمیر به مدت ۱۵ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. (یا آن را در ظروف در بسته به مدت ۱ روز در یخچال قرار دهید و قبل از استفاده آن را با هم زن دستی دوباره مخلوط کنید).
 
ماهیتابه ی نچسب ۳۰ سانتی متری را روی حرارت بالا گرم کنید. آن را با کمی کره چرب کنید و یک سوم پیمانه از خمیر را داخل تابه بریزید، آن را بچرخانید تا کاملا کف تابه را بگیرد .بین ۲ تا ۳ دقیقه خمیر را بپزید تا قسمت زیرین آن طلایی شود.
 
با یک لیسک لبه های کرپ را از ماهیتابه جدا کنید، با استفاده از انگشت های خود آن را سریعا برگردانید و ۱ دقیقه ی دیگر آن را بپزید. بقیه خمیر را هم به همین شکل بپزید(هربار کف تابه را با مقدار لازم کره چرب کنید).
 
بعد از اینکه کرپ را در تابه برگرداندید روی آن را با نوتلا و موز بپوشانید و ۱ دقیقه بپزید تا شکلات آب شود .

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :آشپزباشی

کد: 11071 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير بازدید: 11143 ساعت: 1:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
3 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
4 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
5 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
7 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
8 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
9 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
10 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
11 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع لقمه: در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاها...

  پیش غذاهای سالم تر فست فودها! راستش را بگویید! اگر دلتان بخواهد یک وعده فست‌فود ...

  چه کسانی نمی‌توانند شیر سویا مصرف کنند؟ افرادی که به پروتئین شیر گاو حساس هستند، نمی‌توانن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگر کودک بد غذا دارید بخوانید بعضی از خردسالان علاقه‌ای به سبزیجات، گوشت و مواردی از این دست ندارند. صادقانه بیندیشید آیا این تمردها الگوبرداری از شما نیست؟ آخرین باری كه مقدار زیادی سبزی، حبوبات یا گوشت خورده‌اید را به‌یاد می‌آورید؟‌ در نزد فرزندتان با به‌به و چه‌چه و شادی از موادی كه كمتر به آن علاقه‌مند هستند میل كنید.
پوست خود را شاداب کنیم سلامت پوست تاثیر بسزایی در شادابی چهره شما دارد.با خوردن مواد غذایی زیر چهره خود را شاداب تر کنید.
برای لاغری تا می توانید ماهی بخورید! پایگاه خبری لقمه: می خواهید لاغر شوید و در عین حال نمی توانید از خوردن غذاهای محبوبتان دست بکشید. ما یک پیشنهاد ویژه و هوس انگیز برای شما داریم، مصرف ماهی خود را افزایش دهید.
چرا به لوله ای كه آب از آن خارج می شود می گوییم شیر؟! در سال های دور ایران تنها دوشهر بیرجند و تبریز آب لوله كشی داشتند كه آن صنعت را از روسیه به امانت برده بودند و در كلان شهری مثل تهران مردم از آب چاه كه تمیز و سالم نبوداستفاده می كردند... ...