به گزارش پایگاه خبری لقمه، مسقطی انار را حتما در شب یلدا درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای مسقطی انار
آب انار: ۴ لیوان دستهدار فرانسوی
نشاسته: ۸ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ لیوان دستهدار فرانسوی
گلاب: ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
کره: ۵۰ گرم
طرز تهیه مسقطی انار
درست کردن دسر برای شب یلدا با انار آن هم به شکل «مسقطی» یعنی در کمترین زمان و با کمترین هزینه، یک دسر یلدایی عالی درست کنید. برای تهیه این دسر یلدایی، مواد را بعد از حل کردن و جوشاندن، باید در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. در نهایت هم یک دسر خوشمزه برای شب یلدا خواهید داشت.
مرحله اول: آب انار و نشاسته و کره را با هم مخلوط کنید.
طرز تهیه مسقطی یا راحت الحلقوم از گذشتههای دور برای مناسبتهای شاد و دورهمیها در کشورهای خاورمیانه مرسوم بوده است. برای طرز تهیه مسقطی انار در ابتدا آب انار و نشاسته را با هم حل کنید. یک قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. شکر را اضافه کنید و به آرامی مواد را به هم بزنید تا خودش را بگیرد.
وقتی غلظت مایع مثل فرنی شد، گلاب را اضافه کنید تا شفاف شود. سپس کره را به مخلوط اضافه و حرارت را قطع کنید.
مرحله دوم: مایه دسر را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید.
در این مرحله قالبها را چرب کنید و مایع مسقطی را در آن بریزید. قالبها را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد از آماده شدن این دسر قرمز یلدایی، آن را با پودر شکر و خلال پسته تزیین و سرو کنید.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست