ارتباط مصرف سبزی جعفری با رفلکس معده چیست؟


پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس طب سنتی گفت: کسانی که مبتلا به رفلکس معده (ناشی از سردی معده)هستند، از مصرف جعفری نفع می‌برند زیرا باعث کاهش رطوبت معده می‌شود همچنین ماسک جعفری موجب خون رسانی بهتر به پوست شده و به شادابی آن کمک می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سید جواد علوی با بیان اینکه از دیدگاه طب سنتی، سیر و پیاز موادی دارند که لابلای مخاط دندان‌ها جای می‌گیرد و جعفری به خاطر خاصیت خوشبوکنندگی که دارد، بوی بد آنها را کاهش می‌دهد, اظهار کرد: کسانی که مبتلا به رفلکس معده (ناشی از سردی معده) هستند، از مصرف جعفری نفع می‌برند زیرا باعث کاهش رطوبت معده می‌شود.

 
وی افزود: گرم‌مزاجان باید در خوردن جعفری (به صورت روزانه و مداوم) جانب احتیاط را رعایت کنند, جعفری به دلیل خواص فراوانی که دارد مصرف مداوم و مثلا هفتگی آن توصیه می‌شود.
 
این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: مقداری جعفری حدوداً ۱۰ دقیقه بجوشانید و صاف کنید و با اندکی آبلیموی تازه مخلوط کرده و صورت خود را با آن بشویند, می‌توان خود جعفری را بخارپز کرده به همراه کمی آب لیموی تازه به حالت خمیری درآورده و به مدت ۱۰ دقیقه روی پوست ماسک کنند.
 
علوی افزود: این اقدامات خونرسانی به پوست را بهتر می‌کند و باعث شادابی پوست می‌شود البته به دلیل اینکه ممکن است, پوست بعضی افراد حساس باشد, توصیه می‌شود ابتدا بر روی قسمت کوچکی از پوست امتحان شود.
 
وی خاطرنشان کرد: دم‌کرده گیاه جعفری برای رفع اخلاط سینه و مجاری ریوی و آبریزش بینی و تنگی نفس به خصوص در فصول سرد توصیه می‌شود؛ امروزه گاهی به علت مصرف بی‌مورد آنتی بیوتیک، اخلاط در مجاری هوایی باقیمانده و موجب تنگی نفس حتی بعد از بهبود بیماری در فرد می‌شود که در این موارد بخور گیاهانی نظیر جعفری, آویشن و بابونه بسیار مفید است زیرا باعث نرم شدن اخلاط و باز شدن صدای فرد می‌شود.
 
این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: برای معده‌های ضعیف، اگر خود گیاه (بافت سفت فیبری) را بخورند، اذیت شده و نفخ و سوء هاضمه پیدا خواهد کرد, می‌توانند آب جعفری را نیز گرفته و قاشق قاشق طی روز مصرف کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :سلامتی

کد: 11177 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير بازدید: 2555 ساعت: 2:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
4 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
5 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
6 آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبی‌ها ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
7 مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
8 اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزیجات در بازار ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
9 شماره ای برای گزارش گران فروشی میوه ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
10 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
11 حدود دو سوم تولیدات بخش سبزی به ضایعات تبدیل می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اهمیت تغذیه در دوران بارداری تغذیه باید حاوی تمام مواد مورد نیاز برای رشد و نم...

  78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس‌...

  این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتم‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت