ارتباط مصرف سبزی جعفری با رفلکس معده چیست؟


پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس طب سنتی گفت: کسانی که مبتلا به رفلکس معده (ناشی از سردی معده)هستند، از مصرف جعفری نفع می‌برند زیرا باعث کاهش رطوبت معده می‌شود همچنین ماسک جعفری موجب خون رسانی بهتر به پوست شده و به شادابی آن کمک می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سید جواد علوی با بیان اینکه از دیدگاه طب سنتی، سیر و پیاز موادی دارند که لابلای مخاط دندان‌ها جای می‌گیرد و جعفری به خاطر خاصیت خوشبوکنندگی که دارد، بوی بد آنها را کاهش می‌دهد, اظهار کرد: کسانی که مبتلا به رفلکس معده (ناشی از سردی معده) هستند، از مصرف جعفری نفع می‌برند زیرا باعث کاهش رطوبت معده می‌شود.

 
وی افزود: گرم‌مزاجان باید در خوردن جعفری (به صورت روزانه و مداوم) جانب احتیاط را رعایت کنند, جعفری به دلیل خواص فراوانی که دارد مصرف مداوم و مثلا هفتگی آن توصیه می‌شود.
 
این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: مقداری جعفری حدوداً ۱۰ دقیقه بجوشانید و صاف کنید و با اندکی آبلیموی تازه مخلوط کرده و صورت خود را با آن بشویند, می‌توان خود جعفری را بخارپز کرده به همراه کمی آب لیموی تازه به حالت خمیری درآورده و به مدت ۱۰ دقیقه روی پوست ماسک کنند.
 
علوی افزود: این اقدامات خونرسانی به پوست را بهتر می‌کند و باعث شادابی پوست می‌شود البته به دلیل اینکه ممکن است, پوست بعضی افراد حساس باشد, توصیه می‌شود ابتدا بر روی قسمت کوچکی از پوست امتحان شود.
 
وی خاطرنشان کرد: دم‌کرده گیاه جعفری برای رفع اخلاط سینه و مجاری ریوی و آبریزش بینی و تنگی نفس به خصوص در فصول سرد توصیه می‌شود؛ امروزه گاهی به علت مصرف بی‌مورد آنتی بیوتیک، اخلاط در مجاری هوایی باقیمانده و موجب تنگی نفس حتی بعد از بهبود بیماری در فرد می‌شود که در این موارد بخور گیاهانی نظیر جعفری, آویشن و بابونه بسیار مفید است زیرا باعث نرم شدن اخلاط و باز شدن صدای فرد می‌شود.
 
این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: برای معده‌های ضعیف، اگر خود گیاه (بافت سفت فیبری) را بخورند، اذیت شده و نفخ و سوء هاضمه پیدا خواهد کرد, می‌توانند آب جعفری را نیز گرفته و قاشق قاشق طی روز مصرف کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :سلامتی

کد: 11177 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير بازدید: 2922 ساعت: 2:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
2 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
3 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
5 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
6 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
9 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
10 آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبی‌ها ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
11 مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چقدر در روز میوه خشک بخوریم پایگاه خبری لقمه: میوه های خشک رایحه کمتری نسبت به...

  با مصرف حبوبات کلسترول بد را کاهش دهید بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه حبوبات پخته به...

  کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید همه ما دوست داریم پوستی جوان و شاداب داشته باشیم بدون این که ماده شیمیایی به پوست مان بزنیم. استفاده از روغن های طبیعی برای درمان، خوشبو کردن و شادابی پوست پیشینه ای طولانی دارد.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ پایگاه خبری لقمه: تخم کتان، دانه‌ای مغذی و مفید، سرشار از امگا ۳، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌هاست. این دانه کوچک تأثیر چشمگیری بر سلامت قلب، گوارش، کاهش وزن و زیبایی پوست و مو دارد.
انسان‌های موحد در خوراک خویش نیز تسلیم خداوند هستند خدای تعالی به یک دسته از انسان‌ها توفیق می‌دهد، تا به اینجا برسند که بگویند: خدایا! بگو چگونه بخورم، کجا بخورم و چه‌قدر بخورم؟ این اخلاق موحدین است که به آنچه او اجازه خوردنش را داده، تسلیم هستند.