مصرف چربی های سالم ھوسھای غذایی از بین می برد


پایگاه خبری لقمه: مصرف چربی های سالم باعث می شود که ھوسھای غذایی از بین بروند و انرژی و متابولیسم شما افزایش پیدا کند، قند خون و انسولین نیز ثابت باقی بماند و مدت بیشتری احساس سیری کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ھمه چربیھا یکسان نیستند. برای چربی سوزی و سلامتی بیشتر، این ۶ ماده غذایی چرب رو در اولویت انتخابھای خود قرار بدھید.

 
نارگیل: از شیرنارگیل بدون شکر میتوان در تھیه شیک ھای پروتئینی استفاده کرد. روغن نارگیل را می توان در پخت با حرارت متوسط مورد استفاده قرار داد و نیز رولھای بوقلمون، اسفناج خام و آووکادو رو در ورقه ھای نارگیل پیچیده و به عنوان ناھار مصرف کرد.
 
زیتون: رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد چربی غیراشباع مونو و پروتئین به کاھش وزن در افراد مبتلا به دیابت نوع ٢ کمک کرده و خطر بیماریھای قلبی ـ عروقی را کاھش می دھد. در بین انواع زیتون، روغن زیتون فرابکر از جایگاه بسیار ویژه ای برخوردار است.
 
آووکادو: مصرف آووکادو، خطر بروز سندرم متابولیک، چاقی، اضافه وزن و ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاھش میدھد. این میوه نیز یک میوه چندکاره است.
 
شکلات: کسانی که درکنار یک رژیم غذایی صحیح از مقادیر مناسب شکلات در روز استفاده می کنند، کاھش وزن موفقیت آمیزتری دارند (البته با رعایت تعادل و پرھیز از زیاده روی).
 
سالمون وحشی: مطالعات نشان میدھند که ترکیب روغن ماھی با سایر غذاھای سالم، چربی شکم را به طور چشمگیری کاھش می دھد.
 
کره بادام زمینی: افرادی که از کره بادام استفاده می کنند، در مقایسه با کسانی که از رژیم غذایی پرکربوھیدرات پیروی میکنند، کاھش وزن موفقیت آمیزتر و ماندگارتری دارند. کره بادام، علاوه بر چربیھای سالم غیراشباع مونو که برای سلامتی قلب مفید ھستند، حاوی فیبر و مواد مغذی دیگری مثل منیزیم و ویتامینEاست.
 
منبع:prevention

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آوای سلامت

کد: 11214 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير بازدید: 2515 ساعت: 2:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
4 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
7 آیا مصرف جلبک و بلوبری برای لاغری مجاز است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ مرداد
8 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
9 تاثیر ورزش بر حذف چربی های کبد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
10 هشدار درباره مصرف روغن حیوانی و باور اشتباه مردم ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن
11 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکلات تلخ و تاثیر آن بر سلامت لقمه: تحقیقات زیادی راجع به فواید شکلات تلخ انجام ...

  وقتی بیماریم چه بخوریم؟ وقتی که بیمار هستید، داشتن یک رژیم غذایی صحیح و سا...

  اطلاعات کلی از آووکادو Avocado پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زردچوبه با فیبروز مقابله می کند بسیاری از خواص درمانی زردچوبه شناخته شده است؛ به تازگی نیز متخصصان طب گیاهی، مصرف زردچوبه را برای درمان فیبروز توصیه کرده اند.
جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک پایگاه خبری لقمه: اگرچه ایرانیان پرمصرف‌ترین چای‌خوران جهان نیستند اما در جمع پنج کشور پرمصرف قرار دارند.
وقتی فک‌تان خرت خرت می‌کند «فکم موقع باز و بسته کردن صدا می‌دهد، نمی‌توانم درست غذا بجوم، وقتی غذا می‌خورم زود فکم خسته می‌شود و بی‌دلیل درد می‌کند ...» اینها و چندین شکایت مشابه از جمله رایج‌ترین مشکلاتی است که بیماران در کلینیک‌های دندانپزشکی به دندانپزشک ابراز می‌کنند و به‌دنبال راه درمان آن هستند؛ مشکلاتی که از آنها با عنوان اختلالات مفصل گیجگاهی فکی یاد می‌شود و افراد بسیاری در سطح دنیا به آن مبتلا هستند.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.