معدوم سازی بیش از 1800کیلوگرم مواد غذایی فاسد در تیر ماه


پایگاه خبری لقمه: رئیس سامانه بهداشت 190 وزارت بهداشت گفت: یک هزار و پنج شکایت منجر به معدوم سازی یک هزار و 843کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محراب آقازاده رئیس سامانه بهداشت ۱۹۰ وزارت بهداشت اظهار کرد: شکایت‌های ثبت شده از عرضه مواد غذایی صنفی سنتی فاسد (۱۱ درصد)، عرضه مواد غذایی بسته بندی شده فاقد تاریخ مصرف معتبر (۶ درصد) و دفع غیر بهداشتی فاضلاب ( پنج درصد) بوده است؛ همچنین صنف نانوایی، اغذیه فروشی و پیتزا و ساندویچ (۱۰ درصد)، سلف سرویس و رستوران (۹درصد) و  سوپر مارکت ( هفت درصد) بیشترین شکایات را به خود اختصاص داده‌اند.

 
آقازاده گفت:  یک هزار و پنج  شکایت منجر به کشف، جمع آوری و معدوم سازی کالاهای آسیب رسان به مصرف کننده به میزان یک هزار و 843 کیلوگرم و ۷۵۹ لیتر انواع مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف گذشته و غیر قابل مصرف شد که بیشتر این مواد غذایی شامل خیار شور، انواع لبنیات تاریخ گذشته و فاسد، آبمیوه تاریخ گذشته، لواشک و ... بوده است.
 
وی افزود: بیشترین فراوانی شکایت ها در تیر ماه به ترتیب در حوزه تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد (۱۴ درصد)، شهید بهشتی (۱۲ درصد)، ایران (۱۱ درصد) در مرتبه‌های بعدی دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان، شیراز، البرز، تهران، تبریز، کرمان و قم قرار دارند.
 
آقازاده گفت: اقدامات بازرسان بهداشت محیط منجر به معرفی ۲۴۴ متخلف به مراجع قضایی، صدور یک هزار و 485 اخطار کتبی به منظور رفع نواقص بحرانی و غیر بحرانی و ۲۵۰ مورد رفع نقص شده است.
 
رئیس سامانه بهداشت ۱۹۰ در پایان اظهار کرد: سامانه بهداشت ۱۹۰ به طور شبانه‌روزی و در تمام ایام هفته، آماده دریافت شکایت‌های بهداشت محیط و بهداشت حرفه‌ای است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11283 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۷ تير بازدید: 1434 ساعت: 9:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 معدوم‌سازی ۱۵ میلیون جوجه یکروزه تکذیب شد ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
2 ادعای معدوم سازی فلفل های ایرانی درست است؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ دي
3 معدوم سازی ۱۱ تن مواد غذایی فاسد در مسیر راهپیمایی حرم رضوی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
4 کشف ۱۴ تن مواد غذایی فاسد از ابتدای ماه رمضان ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
5 191تن مواد غذایی فاسد از اول ماه رمضان معدوم شد/850 اغذیه فروشی تعطیل شدند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
6 جریمه ۱۰۰ میلیونی برای عرضه کننده زعفران تقلبی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۳ آبان
7 وزارت جهاد کشاورزی علیه واردکنندگان میوه اعلام جرم کند ۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ بهمن
8 3 هزار کیلوگرم گوشت قرمز در گناباد معدوم شد ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۷ دي
9 پلمب 274 مرکز عرضه کننده مواد غذایی/معدوم کردن یک هزار و 568 کیلو زولبیا ۱۳۹۱ پنج شنبه ۹ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوارض جرم گیری نکردن دندان ها را بدانید جرم­‌های تشکیل شده بر روی دندان به مرور باعث آزردگ...

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

  بیماران کرونایی این غذاها را نخورند پایگاه خبری لقمه: براساس یافته جدید تحقیقاتی؛ کرون...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.
بزرگ شدن سینه ها در مردان و طاسی در زنان بدن سازان ممکن است اقدامات افراطی ای جهت بهبود عملکرد جسمی و فیزیکی خود انجام دهند. به گزارش سلامت نیوز همانطور که سایت مایوکلینیک می گوید بدن سازان و دیگر ورزشکاران ممکن است مکمل هایی مانند استروئید، کراتین، دیورتیک ها استفاده کنند در حالیکه متوجه خطرات و عوارض جانبی مهم این داروها نباشند.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
بفرمایید غذای محلی واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمی‌رسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.