به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محراب آقازاده رئیس سامانه بهداشت ۱۹۰ وزارت بهداشت اظهار کرد: شکایتهای ثبت شده از عرضه مواد غذایی صنفی سنتی فاسد (۱۱ درصد)، عرضه مواد غذایی بسته بندی شده فاقد تاریخ مصرف معتبر (۶ درصد) و دفع غیر بهداشتی فاضلاب ( پنج درصد) بوده است؛ همچنین صنف نانوایی، اغذیه فروشی و پیتزا و ساندویچ (۱۰ درصد)، سلف سرویس و رستوران (۹درصد) و سوپر مارکت ( هفت درصد) بیشترین شکایات را به خود اختصاص دادهاند.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست