کشف ۱۴ تن مواد غذایی فاسد از ابتدای ماه رمضان


پایگاه خبری لقمه: رییس سامانه بهداشت ۱۹۰ وزارت بهداشت گفت: بیش از ۱۴ تن مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف گذشته و غیر قابل مصرف در کشور از ابتدای ماه مبارک رمضان تا ٢٣ خردادماه کشف، جمع آوری و معدوم شدند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، رییس سامانه بهداشت ۱۹۰ وزارت بهداشت با اعلام این خبر گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تا ۲۳ خرداد ماه، تعداد ۱۴هزار و ۴۲۴ تماس تلفنی با سامانه بهداشت ۱۹۰ برقرار شد که ۴هزار و ۳۴۹ تماس منجر به ثبت شکایت در سامانه شده و بقیه تماس‌ها منجر به ارائه مشاوره، آموزش تلفنی و راهنمایی به تماس گیرندگان شد و در مجموع ۱۴هزار و ۳۴۴ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف گذشته و غیر قابل مصرف کشف، جمع‌آوری و معدوم شدند.

 

محراب آقازاده افزود: از این تعداد شکایت ثبت شده، ۴۳۰ شکایت مخصوص فعالیت اصناف مرتبط با ماه مبارک رمضان از جمله اصناف فروشنده حلیم، آش، شله و زولبیا و بامیه بود که در مجموع ۱۰ درصد از کل اخبار و شکایات ثبت شده در سامانه بهداشت ۱۹۰ را به خود اختصاص داد.

 

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، وی بیان کرد: بیشترین فراوانی اخبار و شکایات مختص ماه مبارک رمضان به ترتیب در حوزه تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران، اصفهان، البرز، مشهد، تهران، گیلان، شیراز، تبریز، کرمان و قم بود که با اقدامات بازرسان بهداشت محیط منجر به رفع نقص ۲۱ صنف، معرفی به مراجع قضایی ۱۹۷ صنف، اخطار به ۳۰۰ صنف و معدوم‌سازی ۲۵۲ کیلوگرم آش، حلیم، شله و زولبیا و بامیه شد.

 

آقازداه گفت: ازهموطنان تقاضا می‌شود در صورت مشاهده هر گونه موارد غیربهداشتی از عرضه کنندگان آش، حلیم و زولبیا بامیه و همچنین سایر مواد غذایی، موارد را در سراسرساعات شبانه روز با سامانه بهداشت ۱۹۰ در میان بگذارند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10419 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 2202 ساعت: 1:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
4 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
6 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
7 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
10 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزار...

  کله پاچه بخوریم یا نه؟ مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسر...

  وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش وزن با برداشتن چربی اضافی محققان آمریکایی با هشدار درباره برداشتن چربی‌های اضافی بدون در نظر گرفتن شرایط جسمانی و سلامتی تاکید کردند که برداشتن چربی‌ها فقط در شرایط خاصی جایز است.
دم‌كردنی محبوب ایرانی‌ها برای خیلی از ما ایرانی‌ها همیشه نوشیدن یك فنجان چای گرم بسیار دلچسب است؛ اما در سرمای دومین ماه پاییزی این لذت چند برابر می‌شود. البته نوشیدنی‌های گرم و سرد زیادی وجود دارد كه می‌توانیم در فرصت‌های مختلف از آنها استفاده كنیم ولی ایرانی‌ها از روزگاران قدیم به چای علاقه بیشتری داشته‌اند. شاید دلیلش این باشد كه چای یك نوشیدنی شرقی است.
وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟ هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست می‌دهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمن‌سازی محیط اطراف کودک و وسایل‌بازی‌ او می‌توان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.
ترفندهایی برای کالری‌زدایی از هر وعده‌ی غذایی در این مطلب چند ترفند برای کاهش کالری‌های دریافتی در هر وعده‌ی غذایی را عنوان می‌کنیم که کمک زیادی به خوش‌اندامی شما می‌کند.