آلوچه و لواشک های غیربهداشتی برای کودکان نخرید


پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی با اشاره به رنگ های غیرمجاز در آلوچه و لواشک های غیربهداشتی، درباره عوارض مصرف این تنقلات بر روی کودکان توضیحاتی داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آراسب دباغ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی در مورد انواع آلوچه، لواشک و ترشیجاتی که عموما توسط دست فروشان به فروش می رسند، اظهار کرد: در اماکن تفریحی انواع آلوچه ها و ترشیجات با رنگ های بسیار درخشان و البته فریبنده به فراوانی به چشم می خورد که شاید هر فردی را نسبت به خریداری اینگونه تنقلات آنهم با قیمتهایی تقریبا بالا ترقیب می کند، اما آگاهی عمومی در خصوص طرز تهیه این مواد ضروری است.

 
وی تاکید کرد: مردم باید بدانند که میوه های به کار رفته در ترشیجات و انواع آلوچه ها به طور طبیعی دارای رنگ هستند که پس از فرآیندهای مختلف مانند ترشی انداختن این رنگ طبیعی کم رنگ تر شده و حتی در برخی مواقع به طور کلی تغییر رنگ داده و رنگدانه ها تخریب می شوند، درحالیکه درخشش غیرطبیعی میوه های ترشی شده و انواع آلوچه هایی که به فروش می رسند، نشانه استفاده از رنگ های صنعتی مانند رنگ پارچه، فرش و نظایر آن برای رنگ و جلا دادن به آلوچه و لواشک ها است.
 
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی با تاکید بر ممنوعیت جدی آلوچه و لواشک های غیربهداشتی برای کودکان گفت: آلوچه و لواشک های غیربهداشتیکه بدون بسته بندی استاندارد در انواع اماکن عمومی و تفریحی به فروش می رسند، به شدت برای سیستم گوارشی کودکان ضرر دارند زیرا دستگاه گوارش خردسالان و کودکان همانند افراد بالغ، تکامل نیافته و مقاوم نیست و اسید، رنگ های مصنوعی و غیرمجاز موجود در آلوچه و لواشک های باز می توانند آسیب های بسیار جدی را بر سیستم گوارشی این کودکان وارد کنند.
 
دباغ با بیان اینکه بیشترین تمرکز وزارت بهداشت در بخش تولیدات مواد غذایی کارخانه ای متمرکز شده، افزود: تمرکز و نظارت های بهداشتی لازم بر روی خرده فروشی ها درباره چگونگی تهیه و توزیع آلوچه و لواشک های غیربهداشتی در اماکن مختلف آنطور که باید صورت نمی‌گیرد و شاید برخی ضوابط باعث فروش روز افزون انواع آلوچه و لواشک های غیربهداشتی شده است.
 
وی یادآور شد: بهترین راهکار برای جلوگیری از ابتلا به عوارض جسمی ناشی از مصرف آلوچه و لواشک های غیربهداشتی، استفاده از ترشیجات و آلوچه‌های بسته بندی و کارخانه ای است دارای نشان تایید وزارت بهداشت و سیب سبز سلامت سازمان غذا و دارو هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11302 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد بازدید: 4747 ساعت: 8:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یخ‌های دكه‌ای می‌توانند منتقل‌كننده وبا و آلودگی باشند یک متخصص بهداشت محیط گفت: یخ‌های دکه‌ای می‌توانند ...

  چرا هویج نارنجی است؟ هویج از سبزی‌های ریشه‌ای است که می‌توان آن را خام ...

  بهترین روش پخت ماهی هدف از خوردن ماهی چیست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.
قهرمانان غذایی را بشناسید قهرمانی فقط مختص دنیای ورزش نیست. در حوزه‌ تغذیه نیز مواد غذایی متعددی وجود دارند که به راستی نقش یک قهرمان را در حفظ سلامتی ما ایفا می‌کنند. به خاطر اینکه این مواد غذایی ارزش غذایی بالایی داشته و مانند یک سپر بلا عمل می‌کنند.
روایت گرانی ماکارونی و چند توصیه در اصلاح سیاست ارزی/‌ لزوم پرداخت علی‌‌الحساب یارانه‌ پایگاه خبری لقمه: در یکی دو‌ روز اخیر پس از افزایش یکباره قیمت ماکارونی این کالا در فروشگاه‌ها ناپدید و یا با قیمت‌های بالا عرضه شد، تولیدکننده‌های ماکارونی اما می‌گویند ماکارونی که تا پیش از این با آرد یارانه ای تولید کرده‌‌ایم را گرانتر نمی‌فروشیم و کسانی که یک شبه قیمت ماکارونی را تغییر دادند مشمول جریمه تعزیرات می‌شوند.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.