آلوچه و لواشک های غیربهداشتی برای کودکان نخرید


پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی با اشاره به رنگ های غیرمجاز در آلوچه و لواشک های غیربهداشتی، درباره عوارض مصرف این تنقلات بر روی کودکان توضیحاتی داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آراسب دباغ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی در مورد انواع آلوچه، لواشک و ترشیجاتی که عموما توسط دست فروشان به فروش می رسند، اظهار کرد: در اماکن تفریحی انواع آلوچه ها و ترشیجات با رنگ های بسیار درخشان و البته فریبنده به فراوانی به چشم می خورد که شاید هر فردی را نسبت به خریداری اینگونه تنقلات آنهم با قیمتهایی تقریبا بالا ترقیب می کند، اما آگاهی عمومی در خصوص طرز تهیه این مواد ضروری است.

 
وی تاکید کرد: مردم باید بدانند که میوه های به کار رفته در ترشیجات و انواع آلوچه ها به طور طبیعی دارای رنگ هستند که پس از فرآیندهای مختلف مانند ترشی انداختن این رنگ طبیعی کم رنگ تر شده و حتی در برخی مواقع به طور کلی تغییر رنگ داده و رنگدانه ها تخریب می شوند، درحالیکه درخشش غیرطبیعی میوه های ترشی شده و انواع آلوچه هایی که به فروش می رسند، نشانه استفاده از رنگ های صنعتی مانند رنگ پارچه، فرش و نظایر آن برای رنگ و جلا دادن به آلوچه و لواشک ها است.
 
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی با تاکید بر ممنوعیت جدی آلوچه و لواشک های غیربهداشتی برای کودکان گفت: آلوچه و لواشک های غیربهداشتیکه بدون بسته بندی استاندارد در انواع اماکن عمومی و تفریحی به فروش می رسند، به شدت برای سیستم گوارشی کودکان ضرر دارند زیرا دستگاه گوارش خردسالان و کودکان همانند افراد بالغ، تکامل نیافته و مقاوم نیست و اسید، رنگ های مصنوعی و غیرمجاز موجود در آلوچه و لواشک های باز می توانند آسیب های بسیار جدی را بر سیستم گوارشی این کودکان وارد کنند.
 
دباغ با بیان اینکه بیشترین تمرکز وزارت بهداشت در بخش تولیدات مواد غذایی کارخانه ای متمرکز شده، افزود: تمرکز و نظارت های بهداشتی لازم بر روی خرده فروشی ها درباره چگونگی تهیه و توزیع آلوچه و لواشک های غیربهداشتی در اماکن مختلف آنطور که باید صورت نمی‌گیرد و شاید برخی ضوابط باعث فروش روز افزون انواع آلوچه و لواشک های غیربهداشتی شده است.
 
وی یادآور شد: بهترین راهکار برای جلوگیری از ابتلا به عوارض جسمی ناشی از مصرف آلوچه و لواشک های غیربهداشتی، استفاده از ترشیجات و آلوچه‌های بسته بندی و کارخانه ای است دارای نشان تایید وزارت بهداشت و سیب سبز سلامت سازمان غذا و دارو هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11302 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد بازدید: 4999 ساعت: 8:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه با تغذیه مناسب به جنگ سرطان برویم؟ هیچ ماده غذایی واحدی نمی‌تواند خطر سرطان را کاهش د...

  نان صنعتی سالم‌تر است یا نان سنتی؟ این سوال برای خیلی‌ها پیش می آید که آیا نان‌های صن...

  آسکورفیت بخورید! سرما نخورید! روزانه mg 5000 ویتامین C جهت پیشگیری از آنفولانزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.
چگونه کودکان را به خوردن صبحانه ترغیب کنیم؟ تحقیقات نشان داده است که اگر موادغذایی لازم برای آماده کردن صبحانه در اختیار باشد، بچه های مدرسه ای تمایل بیشتری به خوردن صبحانه دارند.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژی‌زا ۳۰ درصد ضربان قلب را افزایش داده و باعث ایجاد ریتم غیرطبیعی ضربان می‌شود؛ ریتم غیر طبیعی ضربان قلب می‌تواند منجر به سکته و مرگ افراد شود. در عین حال افزایش فشار خون و بلوغ زودرس هم از دیگر عوارض این دسته از نوشیدنیهای محبوب است.