آلوچه و لواشک های غیربهداشتی برای کودکان نخرید


پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی با اشاره به رنگ های غیرمجاز در آلوچه و لواشک های غیربهداشتی، درباره عوارض مصرف این تنقلات بر روی کودکان توضیحاتی داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آراسب دباغ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی در مورد انواع آلوچه، لواشک و ترشیجاتی که عموما توسط دست فروشان به فروش می رسند، اظهار کرد: در اماکن تفریحی انواع آلوچه ها و ترشیجات با رنگ های بسیار درخشان و البته فریبنده به فراوانی به چشم می خورد که شاید هر فردی را نسبت به خریداری اینگونه تنقلات آنهم با قیمتهایی تقریبا بالا ترقیب می کند، اما آگاهی عمومی در خصوص طرز تهیه این مواد ضروری است.

 
وی تاکید کرد: مردم باید بدانند که میوه های به کار رفته در ترشیجات و انواع آلوچه ها به طور طبیعی دارای رنگ هستند که پس از فرآیندهای مختلف مانند ترشی انداختن این رنگ طبیعی کم رنگ تر شده و حتی در برخی مواقع به طور کلی تغییر رنگ داده و رنگدانه ها تخریب می شوند، درحالیکه درخشش غیرطبیعی میوه های ترشی شده و انواع آلوچه هایی که به فروش می رسند، نشانه استفاده از رنگ های صنعتی مانند رنگ پارچه، فرش و نظایر آن برای رنگ و جلا دادن به آلوچه و لواشک ها است.
 
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی با تاکید بر ممنوعیت جدی آلوچه و لواشک های غیربهداشتی برای کودکان گفت: آلوچه و لواشک های غیربهداشتیکه بدون بسته بندی استاندارد در انواع اماکن عمومی و تفریحی به فروش می رسند، به شدت برای سیستم گوارشی کودکان ضرر دارند زیرا دستگاه گوارش خردسالان و کودکان همانند افراد بالغ، تکامل نیافته و مقاوم نیست و اسید، رنگ های مصنوعی و غیرمجاز موجود در آلوچه و لواشک های باز می توانند آسیب های بسیار جدی را بر سیستم گوارشی این کودکان وارد کنند.
 
دباغ با بیان اینکه بیشترین تمرکز وزارت بهداشت در بخش تولیدات مواد غذایی کارخانه ای متمرکز شده، افزود: تمرکز و نظارت های بهداشتی لازم بر روی خرده فروشی ها درباره چگونگی تهیه و توزیع آلوچه و لواشک های غیربهداشتی در اماکن مختلف آنطور که باید صورت نمی‌گیرد و شاید برخی ضوابط باعث فروش روز افزون انواع آلوچه و لواشک های غیربهداشتی شده است.
 
وی یادآور شد: بهترین راهکار برای جلوگیری از ابتلا به عوارض جسمی ناشی از مصرف آلوچه و لواشک های غیربهداشتی، استفاده از ترشیجات و آلوچه‌های بسته بندی و کارخانه ای است دارای نشان تایید وزارت بهداشت و سیب سبز سلامت سازمان غذا و دارو هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11302 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد بازدید: 5003 ساعت: 8:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  كدام مواد غذایی در بروز یبوست موثرند یبوست از مشكلات شایع دستگاه گوارش است كه با مصرف ب...

  باز هم معجزه ماست روزانه چقدر ماست می خورید؟

  خط قرمز کنسرو ماهی کجاست؟ لقمه: تقریبا همه ما می‌دانیم کنسروهای ماهی را باید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیـم خـراب‌کن‌هـا را بشناسید! اگر از 10 نفر بپرسید که بهترین راه لاغری کدام است، هر کدام‌ از آنها یک نظر خواهند داد و شما در نهایت 10 جواب متفاوت خواهید داشت که باز هم نمی‌توانید بر اساس آن تصمیم بگیرید که از کدام شیوه می‌توان بهترین نتیجه را گرفت.
نخستین موزه سیب‌زمینی‌ پدر و پسر بلژیکی به قدری به سیب‌زمینی سرخ‌کرده علاقه داشتند که پس از پژوهش‌های بسیار موفق شدند موزه‌ای برای این پیش‌غذا بسازند.
ماجرای رژیم لاغری بهاره رهنما در این گفت‌و‌گو با بهاره رهنما از دنیایی که با دخترش دارد حرف زدیم و البته رژیمی که باعث شده او ۷ کیلو کم کند.
وقتی فک‌تان خرت خرت می‌کند «فکم موقع باز و بسته کردن صدا می‌دهد، نمی‌توانم درست غذا بجوم، وقتی غذا می‌خورم زود فکم خسته می‌شود و بی‌دلیل درد می‌کند ...» اینها و چندین شکایت مشابه از جمله رایج‌ترین مشکلاتی است که بیماران در کلینیک‌های دندانپزشکی به دندانپزشک ابراز می‌کنند و به‌دنبال راه درمان آن هستند؛ مشکلاتی که از آنها با عنوان اختلالات مفصل گیجگاهی فکی یاد می‌شود و افراد بسیاری در سطح دنیا به آن مبتلا هستند.