خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل


لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.

سیستم ایمنی را تقویت می‌کند
فواید چای زنجبیل فراوان است و یکی از آن‌ها قدرت این چای در تقویت سیستم ایمنی است. زمستان که بیاید و از این چای بنوشید، خواهید دید که چقدر گرمای اضافی به بدنتان می‌دهد. یک فنجان چای زنجبیل سرماخوردگی و سرفه در روزهای سرد زمستان را از شما دور می‌کند.
دست و پای استرس را می‌بندد
فشار روزانه زندگی و کار، خیلی‌ها را غرق در خودش کرده و آرزویشان یک ضد استرس جادویی است تا سر بکشند و چند ساعتی این تنش و استرس راحت‌شان بگذارد. چای زنجبیل همان مایع جادویی است که باید بنوشید تا به آرزویتان برسید! یک فنجان چای زنجبیل داغ و معطر، سطح استرس را پایین می‌آورد و به شما انرژی می‌دهد.
بیماری‌های سفر را نابود می‌کند
مسافرت مایه آرامش و روح و روان است اما خیلی‌ها را یاد بیماری‌هایی که در حین آن می‌گیرند، می‌اندازد و حاضرند قید رفتن به آن را بزنند؛ ماشین گرفتگی، اسهال، استفراغ و … . نوشیدن چای زنجبیل این علائم را از بین می‌برد و نوشیدن کمی از آن قبل از سفر آرامش می‌دهد و دیگر می‌توانید از سفر و گشت و گذار فقط لذت ببرید.
سوزش معده را تسکین می‌دهد
سوء هاضمه از آن مواردی است که می‌تواند سوزش معده ایجاد کند و چای زنجبیل در این موارد خیلی خوب کمک می‌کند. این چای در فرایند هضم نرمال، شیره معده آزاد می‌کند که به جذب موادغذایی کمک می‌نماید.
از التهاب و تورم جلوگیری می‌کند
درد استخوان در نتیجه بیماری‌هایی مثل آرتریت به شدت آزار دهنده است. چای زنجبیل درمانی بر این دردها، بویژه آرتریت روماتوئید است. این نوشیدنی معجزه‌گر در تصادف‌های جزئی می‌تواند با مرطوب نگه داشتن ناحیه آسیب دیده، تورم را کاهش دهد.
مراقب جریان خون است
یک فنجان چای زنجبیل اسیدهای معدنی را فعال می‌کند و گردش خون بدن را بالا می‌برد. گردش خون بالاتر، جریان خون را بیشتر و بهتر به نقاط مختلف بدن می‌رساند.
مشکلات تنفسی را بهبود می‌بخشد
افراد مبتلا به بیماری سینوسی حاد، خلط‌هایی دارند که راه ریه‌ها را مسدود می‌کند. یک فنجان چای زنجبیل به راحتی این خلط‌ها را از سر راه بر می‌دارد و اجازه می‌دهد تا این افراد راحت‌تر تنفس کنند.
این خواصی که تاکنون خواندید، تنها بخشی از فواید زیاد این نوع چای است که به اثبات علمی رسیده. تحقیقات بر روی دیگر اثرات مفید این چای از جمله در درمان سرطان ادامه دارد و محققان امیدوراند به زودی آن را به اثبات برسانند.


نقل از :ایمنا

کد: 2157 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۷ آبان بازدید: 13179 ساعت: 8:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
3 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
6 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
7 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
9 جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک ۱۴۰۲ دوشنبه ۹ مرداد
10 واگذاری تنظیم بازار چای به بخش خصوصی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
11 ثبت سفارش واردات چای متوقف شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ضد عفونی کردن میوه و سبزی برای سیزده بدر لقمه: سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی ...

  شیر مادر بهترین غذا علیه باکتری ها لقمه: بندناف یکی از مهمترین مکانها برای استقرار با...

  چه کنیم تا با مصرف سبزی ها دچار نفخ نشویم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: « ممکن است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواد غذایی کلیدی برای سلامت ریه ها سلول‌های ریه مدام با آلاینده‌ها و سمومی که تنفس می‌شوند در معرض آسیب قرار دارند، اگر مواد مغذی که می‌توانند این سموم را خنثی و دفع کنند به موقع در دسترس سلول‌های ریه نباشند ریه‌ها به تدریج دچار آسیب جدی می‌‌شوند.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
غذاهای سالم را بشناسید برخی از غذاها بسیار سالم هستند که در توصیه های هر متخصص تغذیه ای وجود دارد.
خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.