برگزاری جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی کشور در البرز


پایگاه خبری لقمه: دومین جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی روز سه شنبه با حضور مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و فعالان بخش کشاورزی، در موسسه تحقیقاتی اصلاح و تهیه نهال و بذر کشور واقع در کرج آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، رئیس موسسه تحقیقاتی اصلاح و تهیه نهال و بذر کشور در حاشیه این جشنواره به خبرنگار ایرنا، گفت: در شرایط کنونی تنها راه اقتصادی کردن تولید و افزایش تولید محصولات کشاورزی، ارتقای بهره وری و افزایش عملکرد در واحد سطح است. 

 
گودرز نجفیان افزود: یکی از عوامل موثر در این راهبرد، تولید ارقام اصلاح شده زراعی، باغی، سبزی و صیفی است که با داشتن خصوصیات ژنتیکی متنوع و قدرت سازگاری با شرایط متفاوت مناطق مختلف ازجمله نشان دادن مقاومت نسبت به تنش های زنده مانند بیماری های گیاهی یا تحمل به تنش های غیرزنده مانند تحمل خشکی و کم آبی یا تحمل به شرایط شوری، ماندابی و... باعث افزایش کمیت و کیفیت تولیدات کشاورزی می شوند. 
 
وی اظهار داشت: اکنون دومین جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی با معرفی دستاوردهای سال 1395 موسسات تحقیقاتی اصلاح و تهیه نهال و بذر با 16 رقم، علوم باغبانی 2 رقم، کشاورزی دیم کشور با 4 رقم، برنج کشور با یک رقم و شرکت های بخش خصوصی با 5 رقم برگزار می شود. 
وی با بیان اینکه در مجموع در این جشنواره 28 رقم زراعی و باغی جدید معرفی می شوند، گفت: ارزش اقتصادی این ارقام میلیون ها دلار بوده که این میزان ارزش به دلیل تولید آن ها در داخل کشور و جلوگیری از واردات آن ها صرفه جویی شده است و این عین اجرای منشور اقتصاد مقاومتی است. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11341 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد بازدید: 2429 ساعت: 11:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
4 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
5 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
6 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
7 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
8 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
9 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
10 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
11 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چیپس‌های سرطان‌زا نخورید دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسن...

  کله پاچه بخوریم یا نه؟ مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسر...

  بهترین و جدید‌ترین ضدآفتاب خوراکی

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیه‌ای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکته‌ها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدم‌های چای خور هم از اصل ماجرا بی‌خبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمان‌های خودمانی برای این که عده‌ای دور هم جمع شده و می‌خواهند گپ دوستانه‌ای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر می‌کند.
نوشیدن چای سبز به 25 دلیل توصیه می شود! این روزها چای سبز به طور فزاینده ای دارد در سرتاسر جهان رایج می شود.به این علت که بی اندازه برای سلامتی مفید است.
مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
ضررهای نوشیدن آبمیوه هنگام شام کارشناسان هشدار می دهند نباید موقع شام به بچه ها آب میوه داد.