برگزاری جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی کشور در البرز


پایگاه خبری لقمه: دومین جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی روز سه شنبه با حضور مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و فعالان بخش کشاورزی، در موسسه تحقیقاتی اصلاح و تهیه نهال و بذر کشور واقع در کرج آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، رئیس موسسه تحقیقاتی اصلاح و تهیه نهال و بذر کشور در حاشیه این جشنواره به خبرنگار ایرنا، گفت: در شرایط کنونی تنها راه اقتصادی کردن تولید و افزایش تولید محصولات کشاورزی، ارتقای بهره وری و افزایش عملکرد در واحد سطح است. 

 
گودرز نجفیان افزود: یکی از عوامل موثر در این راهبرد، تولید ارقام اصلاح شده زراعی، باغی، سبزی و صیفی است که با داشتن خصوصیات ژنتیکی متنوع و قدرت سازگاری با شرایط متفاوت مناطق مختلف ازجمله نشان دادن مقاومت نسبت به تنش های زنده مانند بیماری های گیاهی یا تحمل به تنش های غیرزنده مانند تحمل خشکی و کم آبی یا تحمل به شرایط شوری، ماندابی و... باعث افزایش کمیت و کیفیت تولیدات کشاورزی می شوند. 
 
وی اظهار داشت: اکنون دومین جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی با معرفی دستاوردهای سال 1395 موسسات تحقیقاتی اصلاح و تهیه نهال و بذر با 16 رقم، علوم باغبانی 2 رقم، کشاورزی دیم کشور با 4 رقم، برنج کشور با یک رقم و شرکت های بخش خصوصی با 5 رقم برگزار می شود. 
وی با بیان اینکه در مجموع در این جشنواره 28 رقم زراعی و باغی جدید معرفی می شوند، گفت: ارزش اقتصادی این ارقام میلیون ها دلار بوده که این میزان ارزش به دلیل تولید آن ها در داخل کشور و جلوگیری از واردات آن ها صرفه جویی شده است و این عین اجرای منشور اقتصاد مقاومتی است. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11341 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد بازدید: 2575 ساعت: 11:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
4 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
5 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
6 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
7 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
8 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
9 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
10 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
11 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف خودسرانه مکمل‌ ویتامین D3 مسمومیت‌زا است یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 م...

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

  خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» مع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور پایگاه خبری لقمه: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دستگاه نانو حباب ساز را برای کاربرد در سه صنعت آبزی پروری، گلخانه‌ها و تصفیه پساب به مرحله تجاری سازی رساند و اکنون ۶ کشور از مزایای این دستگاه بهره مند شده‌اند.
غذاهای ایرانی سالم ترند/لزوم تهیه لیستی از غذاهای سنتی هر استان/غذاهای صنعتی را جایگزین غذاهای سنتی نکنید رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت:«روند رو به گسترش بیماری های ناواگیر متولیان سلامت را نگران کرده است ومتاسفانه سن ابتلا به بیماری هایی که در این دسته جا می گیرند نیز در حال کاهش اس تا جایی که بعضی از متخصصان قلب شاهد جراحی های عروق قلب در سنین پایین تر از 40 سال هستند.»
رژیم بسیار خطرناک خام خواری خانم‌هایی که باردار یا شیرده هستند، باید چنین رژیم‌هایی را با نظر پزشک خود ادامه دهند تا مشکلی برای خود و فرزندشان به وجود نیاید.
مصرف روزانه ۵ وعده سبزی و میوه/ توجه به نکات بهداشتی سبزی و میوه تازه فواید زیادی دارند و کارشناسان تغذیه توصیه می کنند روزانه حداقل ۵ وعده سبزی و میوه مصرف شود.