برگزاری جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی کشور در البرز


پایگاه خبری لقمه: دومین جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی روز سه شنبه با حضور مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و فعالان بخش کشاورزی، در موسسه تحقیقاتی اصلاح و تهیه نهال و بذر کشور واقع در کرج آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، رئیس موسسه تحقیقاتی اصلاح و تهیه نهال و بذر کشور در حاشیه این جشنواره به خبرنگار ایرنا، گفت: در شرایط کنونی تنها راه اقتصادی کردن تولید و افزایش تولید محصولات کشاورزی، ارتقای بهره وری و افزایش عملکرد در واحد سطح است. 

 
گودرز نجفیان افزود: یکی از عوامل موثر در این راهبرد، تولید ارقام اصلاح شده زراعی، باغی، سبزی و صیفی است که با داشتن خصوصیات ژنتیکی متنوع و قدرت سازگاری با شرایط متفاوت مناطق مختلف ازجمله نشان دادن مقاومت نسبت به تنش های زنده مانند بیماری های گیاهی یا تحمل به تنش های غیرزنده مانند تحمل خشکی و کم آبی یا تحمل به شرایط شوری، ماندابی و... باعث افزایش کمیت و کیفیت تولیدات کشاورزی می شوند. 
 
وی اظهار داشت: اکنون دومین جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی با معرفی دستاوردهای سال 1395 موسسات تحقیقاتی اصلاح و تهیه نهال و بذر با 16 رقم، علوم باغبانی 2 رقم، کشاورزی دیم کشور با 4 رقم، برنج کشور با یک رقم و شرکت های بخش خصوصی با 5 رقم برگزار می شود. 
وی با بیان اینکه در مجموع در این جشنواره 28 رقم زراعی و باغی جدید معرفی می شوند، گفت: ارزش اقتصادی این ارقام میلیون ها دلار بوده که این میزان ارزش به دلیل تولید آن ها در داخل کشور و جلوگیری از واردات آن ها صرفه جویی شده است و این عین اجرای منشور اقتصاد مقاومتی است. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11341 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد بازدید: 2532 ساعت: 11:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
4 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
5 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
6 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
7 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
8 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
9 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
10 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
11 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موادغذایی مفید برای سلامت پوست، مو و ناخن تابحال دقت کرده‌اید که چقدر وقت و هزینه خرج تقویت ...

  نان هایی که مانع جذب روی می شوند یک متخصص تغذیه با بیان اینکه:« کمبود روی رشد را به...

  شیر مادر سپر دفاعی در برابر افسردگی در یك مطالعه جدید معلوم شد افرادی كه در دوران نوزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این میو‌ه‌ها و صیفی‌جاتی را با پوست بخورید اکثر ما هنگام خوردن پرتقال، پوست آن را بی‌درنگ دور می‌ریزیم درحالی‌که نمی‌دانیم پوست پرتقال نزدیک به دوبرابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد.
استاتین‌ها با گریپ فروت تداخل دارند یک دکترای داروسازی با اشاره به اینکه گاه عوارض جانبی استاتین‌ها بسیار ناراحت کننده است، گفت: برای کاهش بروز عوارض جانبی دستگاه گوارش، باید استاتین‌ را عصرها با یک وعده غذا مصرف کرد.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
جوان رکورددار کاهش وزن ایرانی را بشناسید جوان 24 ساله سنندجی که طی مدت هشت ماه و 20 روز، 117 کیلوگرم از وزنش را کم کرده بود، تصمیم دارد تا رکورد خود را در ایران و جهان به ثبت برساند.