همه چیز درباره دکوراسیون اشپزخانه


پایگاه خبری لقمه: هرانچه که باید در رابطه با اشپزخانه و دکوراسیون اشپزخانه خود بدانیم مراحل ساخت کابینت و دکوراسیون داخلی از ایده تا اجرا به چه شکل صورت می گیرد

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، رف، طاقچه، طبقات چوبی و سنگی از دیر باز درهمه مکانها نمود داشته است. همیشه یرای نگهداری وسایل و گذاشتن اشیای تزئینی لزوم این بخش در همه مکان ها و در همه زمانها احساس می شده است. بتدریج با پیشرفته شدن سطح زندگی و دستیابی به مصالح ساختمانی جدید طاقچه ها به کمدها، بوفه ها و کابینت ها تبدیل شدند و مسئله اتنخاب مواد اولیه، مورد توجه بیشتری قرار گرفت کم کم با مواجه با محدودیت منابع و قیمت بالا و سنگین چوبهای خام تولید شده یا " ماسیو"، صنایع چوبی پیشرفت کرد و مصنوعاتی مانند MDF، نئوپان و انواع پانلها با روکش طبیعی و مصنوعی جای خود را در این میان باز کرد. 

امروزه اشپزخانه و بحث چیدمان و دکوراسیون داخلی یکی از مهمترین بخش های مورد توجه در ساختمانها بشمار می رود، تمایل دارید تا با هم وارد این مبحث شویم؟ 
ضمنا کلیه طراحی ها با تبعیت از مثلث کار,که در واقع مثلث فرضی است بین یخچال,سینک ظرفشویی,گاز برای استفاده بهینه و آسان انجام می پذیرد
 
مهم ترین مراحل انتخاب,ساخت و اجرای کابینت اشپزخانه را با هم بررسی می کنیم
 
1-طراحی دکوراسیون و کابینت اشپزخانه
2-ساخت دکوراسیون و کابینت اشپزخانه
3-نصب کابینت اشپزخانه
 
چگونه یک اشپزخانه خوب با بهترین امکانات را انتخاب کنیم
 
حتما" تا کنون مقالات زیادی راجع به سیستم های آشپزخانه - کابینت و کمد دیده اید که موضوعشان اکثرا" پیرامون چیدمان وسایل و یا زیبایی و دکوری بودن آنها بوده هست ولی بطور حتم در مورد بهترین اجناس و متریال وهمچنین لوازم داخل آشپزخانه کمتر دیده ویا شنیده اید. با ما در ادامه مقاله پیرامون کامل انتخاب متریال مناسب برای اشپزخانه و کابینت 
 
 
 
مراحل مهم برای تدارک دکوراسیون اشپزخانه
 
در اینجا به معرفی مهم ترین مسائل مربوط به تدارک دیدن یک اشپزخانه زیبا و جذاب می پزدازیم با پس با ما همراه باشید واین مقاله را مطلالعه کنید. 
1-قدم اول یادداشت طراحی
2-قدم دوم آنالیز وبررسی اشپزخانه فعلی
3-قدم سوم تهیه فهرست خواسته ها
4-قدم چهارم ترسیم پلان فعلی اشپزخانه قبل از تغییر
 
 
 
دکوراسیون از ایده تا اجرا به چه شکل است
 
واما ما دراینجا قصد داریم به جدیدترین مدل های کابینت و دکوراسیون اشپزخانه و دکوراسیون داخلی بپردازیم تا شاید اندکی شما را به انچه که در ذهن خود دارید ما بتوانیم به مرحله اجرا یا طراحی ان شما را نزدیک کنیم ما در اینجا به اساسی ترین نکات دکوراسیون داخلی که شامل سه مرحله بالا می باشد می پردازیم. 
چیدمان به عنوان یکی از بزرگترین تولید کننده های کابینت و اجراکننده های دکوراسیون داخلی و ساختمان این تجربیات و نکات فنی در اجرای کابینت و ودکوراسیون را در اختیار شما عزیزان قرار میدهد تا شما را در جهت زیبا سازی و داشتن یک اشپزخانه خوب وکاربردی راهنمایی کند 
 
 
مقاله خوب و کاربردی در خصوص نظافت کابینت اشپزخانه
 
یک سوالی که همیشه در ذهن خانم های خانه دار پیش می اید نظافت اشپزخانه و تمییز نگه داشتن اشپزخانه خود است که در اینجا قصد داریم به نظافت ان اشاره کنیم . 
واما نظافت کابینت های ام دی اف و از همه مهم تر کابینت های هایگلاس 
طریقه نظافت کابینت های ام دی اف: برای نظافت کابینت های ام دی اف باید از اسفنج یا دستمال های نرم وغیر زبر استفاده کرد.به یاد داشته باشید که استفاده از دستمال های زبر یا اسکاج برای نظافت کابینت ها مخصوصا کابینت های براق باعث از بین رفتن سطح صیقلی و مخطوش شدن آن میشود. برای نظافت کابینت ها در صورت نیاز از پاک کننده های غیر اسیدی و الکلی استفاده شود. پس از نظافت با دستمال مرطوب حتما کابینت ها را با دستمال خشک پاک کنید تا لکه های آب از روی کابینت پاک شود. نظافت کابینت های هایگلاس نیز از این قاعده مثتثنی نیست با این تفاوت که با دستمال نیمه مرطوب برای تمیز کردن استفاده شود و دستمال خشک بعد از کشیدن دستمال مرطوب فراموش نشود تا از لکه های ایجاد شده احتمالی آب جلوگیری شود.
و اما چگونه یک اشپزخانه خوب و زیبا با نور کافی داشته باشیم
 
اشپزخانه : قبل از همه چیز بهتر است یک تعریف درست از اشپزخانه خود داشته باشیم. کارکردن درفضای اشپزخانه,یک امری تکراری است.پس بهتر است با یک طراحی خوب,انگیزه و انرژی کافی را برای کارکردن در انجابه وجود اورد فضای کافی برای ذخیره سازی و سطح کار مناسب این اشپزخان را میتوان از جمله عوملی دانست که ان را برای هر کاربری دلخواه می کند با این که اشپزخانه,فضای بزرگی دارد.اما به دلیل تعداد زیاد کابینت ها,اگر رنگ تیره ای برای انها انتخاب می شد.فضای سنگینی ایجاد می گردید.این رنگ روشن,بر دلبازی و وسعت اشپزخانه تاکید بیشتری کرده است.
چرا باید به اشپزخانه نگاه ویژه ای شود
 
بسیاری از خاطرات کودکی و نوجوانی ما,در اشپزخانه منازلمان شکل گرفته است.چرا که جایی بوده که اعضای خانواده به بهانه پختن و خوردن غذا,دور هم جمع می کرده است.اکنون نیز بساری از گفت و گو ها در اشپزخانه صورت می گیرد و خیلی از تصمیم های کوچک و بزرگ همان جا گرفته میشود.
مقاله خوب و کاربردی در خصوص نظافت سینک ظرفشویی
 
نظافت سینک: توصیه اولیه برای نظافت سینک براق کننده هایی هستند که به اسم جلاسنج معروفند ومعمولا در داخل جعبه های سینک وجود دارند. راه دومی نیز وجود دارد و آن زدن جوش شیرین است و با آن میتوانید سینک را تمیز کنید و بعد در صورتی که لکه آب روی سینک ماند نظافت را با سرکه ادامه دهید ضمنا برای ضدعفونی کردن سینک میتوانید از نمک خشک استفاده کنید و بعد از 30 دقیقه سینک را آب بکشید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :چیدانه

کد: 11354 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد بازدید: 4248 ساعت: 3:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف این مواد برای جلوگیری از سرطان و بیماریهای قلبی و فشار خون خوردن غذاهایی غنی ازآنتی اکسیدان‌ها به همه توصیه ش...

  سیب مفید است، برای زنان مفیدتر دانشمندان دریافتند 240 کالری‌ای که هر روز از طریق ...

  خداحافظی با جوشهای سرسیاه در 15 دقیقه در آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: شما می توانید با کمک مواد موجود ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فشار خون خود را بدون دارو کنترل کنید فشار خون بالا برای هر فردی یک عامل نگران کننده و تهدیدآمیز به شمار می آید که حتی می تواند باعث مرگ شود.در این مقاله قصد داریم راه های کاهش فشار خون بدون استفاده از دارو را به شما معرفی کنیم.
عوامل تغذیه‌ای کم‌خونی را بشناسید وقتی صحبت از کم‌خونی می‌شود، همه فکر می‌کنند منظور کمبود آهن است اما کم‌خونی می‌تواند ده‌ها علل مختلف داشته باشد که فقر آهن تنها یکی از آنها است. اگر همیشه احساس خستگی و بی‌حوصلگی می‌کنید یا با کمی فعالیت بدنی دچار تنگی نفس می‌شوید، سریع به سراغ قرص‌های آهن نروید!
آشنایی با 4 خوراکی چرب مفید بسیاری از خوراکی‌هایی که ما روزانه آنها را مصرف می‌کنیم دارای چربی‌های مختلفی هستند که باعث آسیب رسیدن به بدن ما می‌شود و همچنین می‌توانند بیماری‌های مختلفی را در بدن ما ایجاد کنند.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.