یخچالی خوشبو، تمیز و بدون برفک داشته باشیم


یکی از لوازم ضروری در هر خانه ای یخچال است که همه افراد خانه با آن سرو کار دارند.از بچه ها که در آن به دنبال خوراکی می گردند تا خانم خانه که وظیفه سر و سامان دادن و نظافت آن را بر عهده دارد و البته وظیفه پر کردن قفسه های یخچال نیز به عهده مرد خانه است! بنابراین خیلی مهم است که این وسیله «همه گیر» به خوبی تمیز شده و از ظاهری خوب برخوردار باشد.

لقمه: در این مقاله نکاتی برای تمیز کردن یخچال مطرح می کنیم :


چگونه یخچالمان را خوشبو کنیم ؟
برای از بین بردن بوی بد یخچال می توانید مقداری زغال را بکوبید و در کیسه های پارچه ای نازکی بریزید و در طبقه بالای یخچال بگذارید. هرچند هفته یک بار کیسه زغال را زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شود تا دوباره بتوانید از آن به عنوان بوگیر استفاده کنید.


تمیز کردن قفسه های یخچال
هر از چند گاهی قفسه ها و کشوهای یخچال را بیرون آورید و با آب گرم و مایع ظرفشویی بشویید و پس از خشک شدن دوباره در یخچال قرار دهید.


شیوه تمیز کردن یخچال
_ پشت یخچال را تمیز نگاه دارید. برای پاک کردن این قسمت، دو شاخه یخچال را از برق بکشید و دستگاه را کمی به جلو هل دهید. به وسیله جاروبرقی گرد وغبار پشت یخچال را بزدایید. به این ترتیب دستگاه بهتر کار می کند و عمر بیشتری خواهد داشت.


_ برای تمیز کردن دیواره های داخلی یخچال از محلول جوش شیرین و آب کمک بگیرید. برای این منظور، یک تا دو قاشق جوش شیرین را در یک چهارم لیتر آب گرم حل کنید و یخچال را با آن پاک و سپس با دستمال تمیز خشک کنید. جوش شیرین بوی نامطبوع یخچال را از بین می برد.


برفک چیست و با آن چه کنیم ؟
اگر لاستیک های دور در یخچال و فریزر خراب باشد، داخل فریزر مقدار زیادی برفک می زند. نوارهای لاستیکی در یخچال و فریزر به مرور زمان انعطاف خود را از دست داده و جدا می شوند و این سبب ایجاد برفک می شود. سالی، یک بار سالم بودن این نوارها را کنترل کنید تا در صورت کوچک ترین نشت هوا، آن ها را تعویض کنید. برفک یخچال و فریزر را به صورت منظم آب کنید، چون با افزایش ضخامت برفک، مصرف انرژی بالا می رود. همچنین به هنگام خرید یخچال می توانید یخچال های مجهز به سیستم برفک آب کن اتوماتیک را انتخاب کنید تا مصرف انرژی کاهش پیدا کند.





کد: 3798 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت بازدید: 5666 ساعت: 11:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 7 کاربردهای اعجاب انگیز پوست لیموترش ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
2 با این میوه میتوانید دستگاه گوارش خود را تقویت کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
3 درمان بیماری‌های عفونی دهان و دندان با خمیردندان گیاهی خوردنی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
4 خواص دارویی و کاربردی دارچین ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۳ دي
5 نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۶ مهر
6 چرا باید توت فرنگی بخوریم ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد
7 یک خوشبوکننده گیاهی با خواص ضدآکنه ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر
8 تهیه بهترین شوینده با لیمو شیرین و پرتقال ۱۳۹۲ شنبه ۹ شهريور
9 رازیانه، تازیانه‌ای بر بیماری‌ها ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۱ مرداد
10 6 خوشبوکننده طبیعی و خوراکی ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان و بهبود آفت دهان با تغذیه آفت‌های دهانی (canker sores) زخم‌های دردناکی هستند...

  نوشیدنی‌هایی برای تامین آب بدن ورزشکاران یادتان باشد که باید در حین ورزش و البته قبل از آن ...

  برنج کدام کشورها بیشترین آلودگی را دارد؟ نتایج یک تحقیق از 12 کشور در چهار قاره نشان داد که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
12 پیشنهاد خوب برای داشتن یک صبحانه مقوی می دانید چرا متخصصان تغذیه روی خوردن صبحانه تاکید می کنند؟ از مهم ترین دلایل این تاکید، مطالعاتی است که نشان می دهد صبحانه موجب تمرکز ذهنی بیشتر و ایجاد تفکری خلاق در فرد می شود.
آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان یکی از مرسوم‌ترین رسم‌های ماه محرم و صفر، پخش کردن غذای نذری است. پختن نذری هم فقط محدود به ایران و ما ایرانی‌ها نمی‌شود بلکه خیلی از مسلمانان جهان در این ماه‌ها رسم تهیه غذای نذری دارند.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.