رد استفاده از داروی نظافت در پخت کله پاچه


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه طباخان فروشندگان کله پاچه و سیرابی تأکید کرد: برای پخت کله پاچه در واحدهای این صنف به هیچ عنوان از مواد شیمیایی استفاده نمی‌شود.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسین رواسی در گفت‌وگویی به ارائه توضیحاتی درباره نحوه تمیز کردن کله پاچه در واحدهای صنفی پرداخت و شایعاتی که در این زمینه مطرح می‌شود را به طور کلی تکذیب کرد.

وی در این باره گفت: به هیچ عنوان اینگونه نیست که برای تمیز کردن کله پاچه از مواد شیمیایی استفاده شود؛ چرا که تمیز کردن کله پاچه تنها به واسطه آب گرم صورت می‌گیرد.

رئیس اتحادیه طباخان گفت: برای تمیز کردن کله پاچه لازم است دمای آب در درجه ای خاص تنظیم شود که در این درجه به راحتی تمام موهای موجود روی کله پاچه کنده شده و به راحتی تمیز می شود.

رواسی ادامه داد: البته اکنون در کشتارگاه ها نیز نظارتی جدی صورت می گیرد و به هیچ عنوان امکان ندارد کله پاچه پاک نشده از کشتارگاه بیرون آید.

وی افزود: بر همین اساس تمیز کردن کله پاچه صنعتی شده و همکاران ما تنها با قرار دادن آن در دمای خاصی از آب می توانند به راحتی آن را نظافت کنند، بر همین اساس هیچگونه موادی برای تمیز کردن کله پاچه مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13816 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ جمعه ۸ دي بازدید: 4659 ساعت: 4:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
2 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
3 فروش کله پاچه متناسب با اتومبیل مشتری! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
4 کله‌پاچه را برای صبحانه نخورید/ مصرف مغز گاو و گوسفند توصیه نمی‌شود ۱۳۹۴ شنبه ۲۵ مهر
5 با تنوع غذایی از سوء تغذیه در ماه رمضان پیشگیری کنید ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
6 در خرید پسته به این نکات توجه کنید ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ اسفند
7 بهترین و بدترین قسمت كله‌پاچه كدام است؟ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۲ مرداد
8 هر روز به رستوران می‌روم/ غذای ترش دوست ندارم/ دیزی و کله‌پاچه خیلی دوست دارم ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد
9 خرید نان لواش و ماکارونی فله ممنوع ۱۳۹۳ شنبه ۲۰ ارديبهشت
10 15خوراکی برای تعطیلات نوروز ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا لبنیات غنی شده واقعا مفیدتر است؟ از نظر صنعتی عمل Fortification یا غنی‌سازی باید به...

  کبد چرب بمب ساعتی در بدن انسان نشانه‌ها و علائم بیماری‌های مختلف به ما کمک می‌کند...

  شما به این 4 دلیل پرخوری می‌کنید اگر می‌بینید بدون احساس گرسنگی به سراغ یخچال و خور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
ترین های اقتصادی سال ۱۴۰۰/ افت و خیز قیمت کالاهای اساسی پایگاه خبری لقمه: نوسانات بازار کالاهای اساسی،افزایش قیمت جهانی مواد غذایی،چالش های ایجاد شده در صادرات محصولات کشاورزی و تبعات حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای بخش،از جمله مهم ترین اخبار حوزه کشاورزی در سالجاری بود.
آشنایی با 10 روش‌ تشویق کودک به خوردن سبزیجات از آن‌جا که سبزی‌جات دارای خواص فراوانی به خصوص برای کودکان هستند در این‌جا چند راهکار را به شما معرفی می‌کنیم تا کودک شما به خوردن این گروه غذایی تمایل بیشتری نشان دهد.
دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر که تا ۲۴ سال تحت نظر بودند، نشان می‌دهد کسانی که چربی رژیم غذایی خود را از گیاهان در مقایسه با حیوانات دریافت کرده‌اند، با احتمال مرگ بسیار کمتری روبرو بودند.