دسر لیوانی توت فرنگی؛ دسر خوش رنگ و لعاب تابستانی


پایگاه خبری لقمه: در این روزهای گرم تابستانی بد نیست از میوه های خوش رنگ و لعاب تابستانی نهایت استفاده را ببریم. توت فرنگی یکی از این میوه های خوشمزه و خوش عطر است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آرزو خالقی، در این روزهای گرم تابستانی بد نیست از میوه های خوش رنگ و لعاب تابستانی نهایت استفاده را ببریم. توت فرنگی یکی از این میوه های خوشمزه و خوش عطر است.

طرز تهیه  دسر لیوانی توت فرنگی
 
مواد لازم:
 
بیسکوئیت پتی بور   یک بسته
خامه صبحانه          نصف بسته
پنیر خامه‌ای           نصف بسته
شکلات تلخ            خرد شده
پوره توت فرنگی      نصف پیمانه
پودر کاکائو             نصف قاشق چایخوری
شکر                    یک قاشق غذاخوری
 
 
طرز تهیه:
 
1. اول از همه بیسکوئیت را خرد می‌کنیم. بیسکوئیت‌ها نباید پودر شوند.
 
2. بعد آنها را ته لیوان دسر می‌ریزیم. خامه و پنیر خامه‌ای و پودر کاکائو را با هم مخلوط می‌کنیم و روی بیسکوئیت‌ها می‌ریزیم. حالا شکلات‌های خرد شده را هم می‌ریزیم و لیوان‌ها را در یخچال می‌گذاریم تا مواد کمی سفت شوند.
 
3. در این فاصله توت فرنگی‌ها را همراه یک قاشق شکر در مخلوط کن ریخته  و این پوره را روی لایه پنیری اضافه می‌کنیم. دوباره روی آن بیسکوئیت خرد شده ریخته و در یخچال می‌گذاریم تا هم سرد شده و هم پوره توت فرنگی به خورد بیسکوئیت‌ها برود. قبل از سرو روی دسر را با توت فرنگی خرد شده تزیین می‌کنیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه ایران

کد: 11412 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد بازدید: 3343 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه بیف زوچینی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
2 رمز و راز پختن یک عدسی خوشمزه ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
3 آموزش مرحله به مرحله تهیه «ذرت کره ای با فویل» ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
4 طرزتهیه پیاز سوخاری حلقه ای ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
5 طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
6 کروکت سیب زمینی غذایی راحت و خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
7 ترشی قارچ را با این دستور درست کنید! ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
8 طرزتهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی؛ شیرینی نوروزی ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
9 کاپ کیک تمام شکلاتی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
10 با دمنوش‌های گیاهی به جنگ آنفلوآنزا بروید ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برگ بو برای لاغری فوری پایگاه خبری لقمه: برگ بو داراری خواص زیادی است که ...

  درمان سرماخوردگی با آویشن/ زنان باردار آویشن نخورند یک متخصص گیاهان دارویی با بیان این ‌که درمان سرماخ...

  کله پاچه بخوریم یا نه؟ مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فلفل دلمه‌ای مصرفی شما مونث است یا مذکر؟ یک نکته جدید درباره فلفل دلمه‌ای که بسیار جالب و در حرفه آشپزی کاربرد بسیار دارد.
این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.
علل چاقی دختران چیست؟ در این روزگار که هر روز تعداد آدم‌های چاق بیشتر از لاغرها می‌شود، محققان پیوسته در حال پژوهش و انجام آزمایش‌های مختلف هستند تا علت چاق شدن افراد را تشخیص داده و بتوانند براساس این نتایج، راه‌های درمان‌ موثرتر و سریع‌تر این معضل را پیدا کنند.
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.