اسپاگتی بادمجان پیچ؛ خوراک بقچه ای تابستانی


پایگاه خبری لقمه: اسپاگتی بادمجان پیچ از جمله خوراکهای بقچه ای تابستانی است، که پر طرفدار و بسیار خوشمزه است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اسپاگتی بادمجان پیچ از جمله خوراکهای بقچه ای تابستانی است، که پر طرفدار و بسیار خوشمزه است.

 
طرز تهیه اسپاگتی بادمجان پیچ 

مواد لازم: 
 
بادمجان  ۲ عدد
سس سالسا  ۱ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
ماکارونی رشته ای  ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل  به مقدار لازم
زیتون حلقه ای  به مقدار لازم
خلال چوبی  به تعداد لازم
فلفل دلمه ای رنگی به مقدار لازم
پنیر رنده شده به مقدار لازم
 
مواد سس :
 
گوجه فرنگی ۳ عدد
سیر ساطوری شده ۳ حبه
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون  ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز درشت ریزخردشده ۱ عدد
رب گوجه ‌فرنگی  ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای ریزخردشده  ۳ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز  ۱ قاشق چای خوری
نمک  ۱/۲ قاشق چای خوری
سرکه  ۲ قاشق سوپ خوری
پودر اورگانو  ۱/۲ قاشق چای خوری
 
 
طرز تهیه:
 
1-بادمجان‌ها را نازك و طولی ورقه ورقه كرده و با نمک و فلفل مزه‌دار كنید، بعد با روغن كمی تفت دهید تا دو طرف آن طلایی شود.ماکارونی را در یک قابلمه آب جوش بریزید تا نرم شود، بعد آبکش کنید.
 
2-یك ورق بادمجان را روی سطحی پهن كنید. تعدادی از رشته‌ها را بردارید و مانند شكل تا كنید، بعد ماكارونی‌های تا شده را روی بادمجان گذاشته و شروع كنید به لوله كردن بادمجان و با خلال دندان لبه‌های آن را محكم كنید.همه بادمجان‌ها را به همین صورت همراه با رشته‌ها لوله كنید. روی لبه را کمی پنیر و تکه‌ای فلفل دلمه‌ای یا زیتون بگذارید.
 
3-در ظرف مورد نظر کمی سس سالسا بریزید و بادمجان‌ها را روی آن بچینید. ظرف را به مدت ده دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید تا غذا آماده شود.
 
4-سس سالسا: مقداری روغن مایع در تابه بریزید و پیاز را كمی تفت دهید تا سبک شود، بعد سیر ساتوری شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.حالا فلفل دلمه‌ای ساتوری شده را بیفزایید، بعد پوست گوجه را بگیرید و آن ‌را ریز خرد کرده و به تابه اضافه كنید.
 
5-مواد را حدود ۲۵-۲۰ دقیقه تفت بدهید تا گوجه نرم شود. سرکه، رب، فلفل قرمز، پودر اورگانو و نمک را هم اضافه كنید و مخلوط كنید. بعد از خاموش کردن حرارت، روغن زیتون را هم به سس اضافه کرده ، مخلوط کنید.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :من آشپزم

کد: 11413 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد بازدید: 2871 ساعت: 12:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
2 10 خوراکی که بیشترین مواد مغذی را دارا هستند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
3 روش تهیه اسپاگتی مارینارا ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر
4 دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
5 غذاهای پرطرفدار دنیا کدام غذاها هستند؟ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
6 دستور پخت لازانیای کدو حلوایی ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ دي
7 روش تهیه‌ سوفله‌ اسپاگتی یا پاستا (spaghetti souffle) ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر
8 کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد
9 روش های آسان درست کردن نودل و ماکارونی ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
10 نکاتی درباره اسپاگتی سبز؛ غذایی خوشمزه ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مراقب باشید سرطان نخورید... زندگی ماشینی و مدرن و نداشتن دقت كافی برای تهیه غذ...

  چه کسانی باید ویتامین سی بخورند؟ حدود 260 سال پیش فردی به نام دکتر جیمز لیند، پزشک ...

  چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان معمولاً در تابستان به دلیل گرمای هوا شرایطی فراهم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رفع غلظت خون با مصرف انار یک متخصص طب سنتی گفت: غلظت خون در رنگ و شفافیت پوست بسیار اهمیت دارد چرا که میزان غلظت خون در زیبایی و خوش رنگی چهره تاثیر گذار است و افزایش غلظت خون موجب تیره شدن پوست می‌شود و مصرف انار در کاهش غلظت خون تاثیر گذار است.
همه چیز درباره فلفل سیاه و سفید و خواص آنها پایگاه خبری لقمه: فلفل سیاه و سفید دو میوه Piper Nigrum یا گیاه فلفل هستند که در جنوب آسیا یافت می شود.
قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مواد غذایی که شما مصرف می کنید، برای سلامت جنسی بسیار مهم استدر زیر برخی خوراکی هایی که بر قدرت نعوظ، تحرک اسپرم و قدرت و تقویت جنسی تاثیر زیادی دارد، معرفی می شود.
گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.