اسپاگتی بادمجان پیچ؛ خوراک بقچه ای تابستانی


پایگاه خبری لقمه: اسپاگتی بادمجان پیچ از جمله خوراکهای بقچه ای تابستانی است، که پر طرفدار و بسیار خوشمزه است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اسپاگتی بادمجان پیچ از جمله خوراکهای بقچه ای تابستانی است، که پر طرفدار و بسیار خوشمزه است.

 
طرز تهیه اسپاگتی بادمجان پیچ 

مواد لازم: 
 
بادمجان  ۲ عدد
سس سالسا  ۱ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
ماکارونی رشته ای  ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل  به مقدار لازم
زیتون حلقه ای  به مقدار لازم
خلال چوبی  به تعداد لازم
فلفل دلمه ای رنگی به مقدار لازم
پنیر رنده شده به مقدار لازم
 
مواد سس :
 
گوجه فرنگی ۳ عدد
سیر ساطوری شده ۳ حبه
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون  ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز درشت ریزخردشده ۱ عدد
رب گوجه ‌فرنگی  ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای ریزخردشده  ۳ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز  ۱ قاشق چای خوری
نمک  ۱/۲ قاشق چای خوری
سرکه  ۲ قاشق سوپ خوری
پودر اورگانو  ۱/۲ قاشق چای خوری
 
 
طرز تهیه:
 
1-بادمجان‌ها را نازك و طولی ورقه ورقه كرده و با نمک و فلفل مزه‌دار كنید، بعد با روغن كمی تفت دهید تا دو طرف آن طلایی شود.ماکارونی را در یک قابلمه آب جوش بریزید تا نرم شود، بعد آبکش کنید.
 
2-یك ورق بادمجان را روی سطحی پهن كنید. تعدادی از رشته‌ها را بردارید و مانند شكل تا كنید، بعد ماكارونی‌های تا شده را روی بادمجان گذاشته و شروع كنید به لوله كردن بادمجان و با خلال دندان لبه‌های آن را محكم كنید.همه بادمجان‌ها را به همین صورت همراه با رشته‌ها لوله كنید. روی لبه را کمی پنیر و تکه‌ای فلفل دلمه‌ای یا زیتون بگذارید.
 
3-در ظرف مورد نظر کمی سس سالسا بریزید و بادمجان‌ها را روی آن بچینید. ظرف را به مدت ده دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید تا غذا آماده شود.
 
4-سس سالسا: مقداری روغن مایع در تابه بریزید و پیاز را كمی تفت دهید تا سبک شود، بعد سیر ساتوری شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.حالا فلفل دلمه‌ای ساتوری شده را بیفزایید، بعد پوست گوجه را بگیرید و آن ‌را ریز خرد کرده و به تابه اضافه كنید.
 
5-مواد را حدود ۲۵-۲۰ دقیقه تفت بدهید تا گوجه نرم شود. سرکه، رب، فلفل قرمز، پودر اورگانو و نمک را هم اضافه كنید و مخلوط كنید. بعد از خاموش کردن حرارت، روغن زیتون را هم به سس اضافه کرده ، مخلوط کنید.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :من آشپزم

کد: 11413 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد بازدید: 2432 ساعت: 12:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
2 10 خوراکی که بیشترین مواد مغذی را دارا هستند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
3 روش تهیه اسپاگتی مارینارا ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر
4 دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
5 غذاهای پرطرفدار دنیا کدام غذاها هستند؟ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
6 دستور پخت لازانیای کدو حلوایی ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ دي
7 روش تهیه‌ سوفله‌ اسپاگتی یا پاستا (spaghetti souffle) ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر
8 کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد
9 روش های آسان درست کردن نودل و ماکارونی ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
10 نکاتی درباره اسپاگتی سبز؛ غذایی خوشمزه ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف زیاد پروتئین حیوانی به اندازه سیگار کشنده است پزشکان آمریکایی هشدار دادند که مصرف مقادیر زیاد پر...

  استفاده از ظروف یکبارمصرف شیمیایی سرطانزاست یک متخصص تغذیه گفت: در صورت استفاده از ظروف یکبار ...

  شیر را با شیره خرما میل كنید اگر این روزها به یكی از شهرها یا استان‌های جنوبی ك...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت