دفع سموم بدن با مصرف آب کرفس


پایگاه خبری لقمه: کرفس یک ادرارآور طبیعی است و این امکان را فراهم می کند تا سموم هرچه سریع‌تر از بدن خارج شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کرفس یکی از مواد غذایی شفادهنده شناخته شده است و برای بهره‌مندی از فواید آن می توانید مصرف آب کرفس را مد نظر قرار دهید. اگرچه می توانید کرفس را به صورت کامل نیز مصرف کنید، اما بدون تردید این کاری چالش برانگیز و دشوار خواهد بود.

 
به گزارش "لیو لاو فروت"، آب کرفس از ویژگی ضد التهابی بالا سود می برد و از این رو، برای افرادی که از بیماری های خودایمنی مانند فیبرومیالژیا، سندرم خستگی مزمن، میگرن، سرگیجه، سندرم روده تحریک پذیر، آرتریت روماتوئید، سوریازیس، اگزما، آکنه، لوپوس، و نقرس رنج می برند، مفید است.
 
کرفس یک ادرارآور طبیعی است و این امکان را فراهم می کند تا سموم هرچه سریع‌تر از بدن خارج شوند. این اثر ادرارآور موجب خروج سدیم اضافی از بدن نیز می شود که به طور قابل توجهی در کاهش فشار خون موثر است. افزون بر این، کرفس حاوی مواد شیمیایی گیاهی به نام فتالیدها است که بافت دیواره سرخرگ ها را آرام می سازند تا جریان خون افزایش یافته و فشار خون کاهش یابد.
 
همچنین، فتالیدهای موجود در کرفس به کاهش کلسترول بد (LDL) از طریق افزایش ترشح اسیدهای صفراوی در کبد کمک می کنند. اسیدهای صفراوی بیشتر جریان صفراوی بیشتر را به همراه دارد، که به بهبود گوارش و جذب چربی و کلسترول غذایی منجر می شود.
 
کرفس سرشار از نمک های ارگانیک است که سدیم طبیعی را برای بدن انسان تامین می کند (مشابه سدیم دریافتی از نمک طعام نیست) که توانایی تخلیه رسوبات کلسیم از مفاصل و محلول نگه داشتن آنها تا زمانی که به طور موثر توسط کلیه ها دفع شوند را دارد.
 
تا حد امکان از انتخاب کرفس های ارگانیک اطمینان حاصل کنید زیرا به طور معمول آفت کش های مختلف روی کرفس های معمولی اسپری می شوند.
 
در صورت مصرف روزانه، آب کرفس کامل می تواند شرایط سلامت و گوارش شما را تنها طی یک هفته به طور کامل تغییر دهد.
 
مواد لازم:
 
یک خوشه کرفس (حدود 454 گرم)
 
دو عدد سیب
 
یک عدد لیمو، پوست کنده
 
یک اینچ (2.5 سانتیمتر) ریشه زنجبیل در صورت تمایل
 
طرز تهیه:
 
با استفاده از دستگاه آبمیوه گیری تمام مواد ذکر شده در بالا را آب بگیرید و این نوشیدنی را بلافاصله مصرف کنید تا از تمام فواید درمانی آن بهره‌مند شوید. همچنین، شما می توانید تمام مواد تشکیل دهنده را در یک دستگاه مخلوط کن ریخته و آنها را با یکدیگر ترکیب کنید. ترکیب حاصله را می توانید به همان صورت مصرف کنید یا از صافی عبور داده و سپس آن را بنوشید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :عصر ایران

کد: 11417 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد بازدید: 2567 ساعت: 2:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
2 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
4 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
10 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
11 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهایی برای فرار از آلودگی های هوای تهران پایگاه خبری لقمه:« تهران ما را خواهد کشت» اگر شما ...

  قوانین طلایی برای غذا خوردن این هفت قانون طلایی، قوانینی است که همه متخصصان تغ...

  رژیم درمانی در فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: رژیم درمانی تنها روش کنترل این ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا همیشه به دنبال غذاهای خوش طعم هستیم؟ حتی اگر شما بعد از خوردن یک وعده غذایی احساس گرسنگی نکنید بازهم برای خوردن دسر آماده هستید.
شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.
ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.
جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.