تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی


پایگاه خبری لقمه: مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: در گذشته ۷۰ درصد آب تهران از منابع سطحی و ۳۰ درصد از منابع آبی زیرزمینی تامین می‌شد، اما هم اکنون بیشتر از ۶۰ درصد از منابع آبی زیرزمینی و ۳۰ درصد دیگر از منابع سطحی استفاده می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با بیان اینکه پنجمین سال خشکسالی را سپری می‌کنیم، گفت: وضع آبی مخازن سد‌ها در مقایسه با میانگین بلند مدت فاصله زیادی دارد و در مقایسه با پارسال ۱۰۰ میلیون متر مکعب کاهش ذخیره آبی داریم.
 
محسن اردکانی گفت: از مشترکان برای مصرف بهینه و صرفه جویی ۲۰ درصدی، تقاضای همکاری داریم تا شاهد پایداری آب تا پایان شهریور به عبارت دیگر پایان سال آبی باشیم.
 
مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران درباره اقدامات در حال انجام برای پایداری بیشتر شبکه آب تهران تصریح کرد: دو خط انتقال آب یکی تونل علاج بخشی لار و دیگر‌ی خط انتقال طالقان در حال اجراست، اما آنچه در کوتاه مدت پاسخ می‌دهد مدیریت مصرف مشترکان خواهد بود.
 
محسن اردکانی با اشاره به حملات رژیم صهیونیستی به تاسیسات آبی تهران گفت: ۴ خط اصلی و فرعی در میدان قدس تهران آسیب دید که آب شرب و بهداشتی حدود ۱۱ هزار مشترک در شمال تهران قطع شد و با همکاری مهندسان و کارگران صنعت آب این مشکل در کمترین زمان برطرف شد. 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15860 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير بازدید: 166 ساعت: 4:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
3 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
4 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
9 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
10 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این غذاها بهتر بیندیشید مغز برای تمركز و احساس قدرت و توان نیاز به غذا دار...

  پزشکان درباره زیاده روی کودکان در مصرف ماهی تن هشدار دادند پزشکان بر اساس تحقیقات خود درباره زیاده روی کودکان...

  کی چی بخوریم؟ لقمه: مواد غذایی با ترکیبات متنوع و متفاوت خود، خص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچکی که دارد بسیاری از افراد از خواص متعدد و ارزش غذایی آن غافل هستند. این ماهی از خانواده شاه ماهی سیاه است و زیستگاه اصل آن دریای خزر می باشد.
آیا چیپس خانگی هم بد است؟ بیشتر چیپس ‏های خانگی بسته ‏بندی شفاف دارند. وقتی این بسته ‏بندی ‏ها در معرض نور آفتاب قرار می‏ گیرد، روغن داخل ورقه ‏های سیب‏ زمینی بیشتر پراکسید می ‏شود و ترکیب‌ های مضر بیشتری تولید می‏ کند.