مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم خبر داد
تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم در بازدید از تصفیه خانه آب جدید استان گفت: برای تأمین آب شرب پایدار و عبور از بحران در شرایط اضطراری و تابستان سال جاری، تلاش‌های شبانه روزی در حال انجام است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای قم، محمد احمدی جبلی، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم در بازدید از سد پانزده خرداد و تصفیه خانه آب جدید قم گفت: همکاران سخت کوش صنعت آب استان، تمام تلاش و کوشش خود را به طور شبانه روزی به کار گرفتند تا تأمین آب شرب مردم شریف استان قم در شرایط اضطراری دچار مشکل نشود.

وی افزود: مردم باید نسبت به مدیریت مصرف و صرفه جویی در مصرف آب با خادمین خود در شرکت آب منطقه‌ای قم و آبفای استان، همراهی و همکاری لازم را داشته باشند.
 
احمدی جبلی بیان کرد: در جنگ تحمیلی چند روزه رژیم غاصب و کودکش صهیونیستی علیه کشور، همکاران صنعت آب استان با تمام توان برای حفاظت و تأمین آب شرب استان اقدامات و تمهیدات لازم را انجام دادند.
 
وی گفت با توجه به اینکه در سال آبی جاری با کاهش بارندگی در استان مواجه بودیم، در تابستان شرایط سختی برای تأمین آب خواهیم داشت، از شهروندان درخواست داریم با شروع فصل گرما و ایام ماه محرم که مصارف آب افزایش خواهد یافت، با مدیریت مصرف و صرفه جویی در آب، شرایط عبور از این بحران را فراهم کنند.
 

مدیریت مصرف، راه عبور از بحران آب در تابستان جاری

 
همچنین احمدی جبلی در نشست مشترک با مدیران عامل، آب و فاضلاب و جهاد کشاورزی استان قم ضمن بحث و تبادل نظر در خصوص تأمین آب در تابستان جاری و عبور از بحران،  گفت: استان در سال آبی جاری وضعیت بارندگی مناسبی نداشته و دچار بحران آب است.
 
احمدی جبلی افزود: وجود چاه‌های غیرمجاز و اضافه برداشت از چاه‌های مجاز منجر به خالی شدن سفره‌های آب زیرمینی شده که به دنبال آن فرونشست اتفاق افتاده است.
 
وی در پایان تصریح کرد: عدم مدیریت منابع آبی موجود باعث بحران شدید در قم خواهد شد و تنها راه عبور از بحران در تابستان جاری مدیریت صحیح و درست از منابع آبی موجود است.
 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15850 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير بازدید: 359 ساعت: 3:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
2 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
5 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
6 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
7 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
8 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
10 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۵ دلیل خوب برای مصرف تخم مرغ بر خلاف گذشته که تخم مرغ به عنوان یک ماده‌ی غذایی ...

  خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض پایگاه خبری لقمه: قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کود...

  سالمندان چه میزان موادمعدنی نیاز دارند؟ پایگاه خبری لقمه: مواد معدنی یا املاح برای عملکرد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با میوه‌هایی که جوان‌كننده پوست و ضدپیری هستند با گذشت زمان، در اثر آلودگی‌های محیطی، نور آفتاب و استرس پوست به مرور شادابی و روشنی خود را از دست می‌دهد و پر از لك‌وچروک می‌شود. میوه‌ها و سبزی‌ها كه در هر فصل انواع مختلفی از آنها یافت می‌شود، ضدلك‌ها و ضدچروك‌های طبیعی‌اند كه خداوند خلق كرده است.
پس‌لرزه‌‌های تغییر موقتی نرخ دلار بر سبد مصرفی خانوار بعد از نوسانات نرخ دلار و ایجاد نگرانی مبنی بر افزایش قیمت کالاها، مصرف‌کنندگان باز هم برای تامین برخی کالاهای خود به بازار مراجعه کرده و همین امر، تولیدکنندگان را منجر به بروز رفتار دوگانه کرده است.
آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان یکی از مرسوم‌ترین رسم‌های ماه محرم و صفر، پخش کردن غذای نذری است. پختن نذری هم فقط محدود به ایران و ما ایرانی‌ها نمی‌شود بلکه خیلی از مسلمانان جهان در این ماه‌ها رسم تهیه غذای نذری دارند.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.