چای سبز؛ نوشیدنی طبیعی برای بهبود حافظه


پایگاه خبری لقمه: چای سبز، یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های دنیا است که مانند یک دارو با اثرات مخرب افزایش سن بر عملکرد و گیرایی مغز مقابله می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کارشناسان به افرادی که دچار افت توان ذهنی شده یا از چاقی و اضافه وزن رنج می‌برند توصیه می‌کنند نوشیدن منظم چای سبز را در ر‍ژیم غذایی روزانه خود قرار دهند تا ظرف مدت چند ماه اثرات فوق العاده آن بر سلامت و افزایش کارایی مغز خود را شاهد باشند.

تحقیقات بر روی موش‌های آزمایشگاهی نشان داده است مصرف منظم چای سبز باعث کاهش وزن و بهبود توان ذهنی و حافظه در آن‌ها شده است.

چای سبز حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی و از جمله یکی از مفید‌ترین آنتی اکسیدان‌ها به نام EGCG است که می‌تواند مانع از ابتلا به بیماری هایی همچون آلزایمر، سکته مغزی، حمله قلبی، دیابت نوع 2، انواع سرطان، انواع آلرژی، اگزمای پوستی و رفع چین و چروک صورت شود.

مصرف مرتب چای سبز مرغوب و دم کشیده به طور روزانه علاوه بر تقویت حافظه باعث سوختن مولکول‌های چربی اضافی در بدن و تناسب اندام در افراد می‌شود.

بر اساس آمار‌ها چای سبز دومین نوشیدنی پرطرفدار در دنیا پس از آب است و اکنون در بیش از ۳۰ کشور دنیا این گیاه کشت می‌شود و دیگر مختص مناطق آسیای شرق و جنوب شرقی نیست.

نتایج یافته‌ها در خصوص اثرات چای سبز بر لاغری و افزایش ضریب عملکرد شناختی در افراد در نشریه FASEB منتشر شده است.

با وجود تمامی مزایای درمانی چای سبز مصرف آن برای برخی گروه‌های خاص مجاز نیست و می‌تواند بر عملکرد برخی دارو‌ها اثر گذاشته و با آن‌ها دچار تداخل شود به همین دلیل کارشناسان به افراد به ویژه اگر مبتلا به بیماری مزمن بوده یا داروی خاصی مصرف می‌کنند توصیه می‌کنند قبل از نوشیدن چای سبز با پزشک متخصص در این زمینه مشاوره انجام دهند.

برای بهبود طعم چای سبز می‌توان از آب لیموترش استفاده کرد و مصرف نوشیدنی‌های صنعتی حاوی عصاره چای سبز به دلیل وجود مواد نگهدارنده چندان توصیه نمی‌شود.

چای سبز باید به صورت تازه مصرف شود و هنگام خرید برگ خشک شده این نوع چای باید به رنگ و بوی آن دقت فراوانی کرد.

منبع:Dailymail

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11492 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد بازدید: 1952 ساعت: 10:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
2 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
4 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
5 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
6 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
7 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
9 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
10 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن در حین راه رفتن سبب افزایش وزن و چاقی می‌شود خوردن در حین حرکت و راه رفتن می تواند منجر به افزا...

  غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید یک متخصص تغذیه گفت: برای دفع مخاط سرماخوردگی نوشید...

  هشدارهایی در رابطه با رژ لب رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

معرفی کتاب؛ "خانم شام چی داریم؟" برای بانوان جوان محمدصالح حجت الاسلامی
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف مکمل پتاسیم پس از جراحی قلب باعث صرفه جویی در هزینه های بیمار می شود و از خطرات بیشتر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی یا سایر اختلالات ریتمی پیشگیری می کند.