چای سبز؛ نوشیدنی طبیعی برای بهبود حافظه


پایگاه خبری لقمه: چای سبز، یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های دنیا است که مانند یک دارو با اثرات مخرب افزایش سن بر عملکرد و گیرایی مغز مقابله می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کارشناسان به افرادی که دچار افت توان ذهنی شده یا از چاقی و اضافه وزن رنج می‌برند توصیه می‌کنند نوشیدن منظم چای سبز را در ر‍ژیم غذایی روزانه خود قرار دهند تا ظرف مدت چند ماه اثرات فوق العاده آن بر سلامت و افزایش کارایی مغز خود را شاهد باشند.

تحقیقات بر روی موش‌های آزمایشگاهی نشان داده است مصرف منظم چای سبز باعث کاهش وزن و بهبود توان ذهنی و حافظه در آن‌ها شده است.

چای سبز حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی و از جمله یکی از مفید‌ترین آنتی اکسیدان‌ها به نام EGCG است که می‌تواند مانع از ابتلا به بیماری هایی همچون آلزایمر، سکته مغزی، حمله قلبی، دیابت نوع 2، انواع سرطان، انواع آلرژی، اگزمای پوستی و رفع چین و چروک صورت شود.

مصرف مرتب چای سبز مرغوب و دم کشیده به طور روزانه علاوه بر تقویت حافظه باعث سوختن مولکول‌های چربی اضافی در بدن و تناسب اندام در افراد می‌شود.

بر اساس آمار‌ها چای سبز دومین نوشیدنی پرطرفدار در دنیا پس از آب است و اکنون در بیش از ۳۰ کشور دنیا این گیاه کشت می‌شود و دیگر مختص مناطق آسیای شرق و جنوب شرقی نیست.

نتایج یافته‌ها در خصوص اثرات چای سبز بر لاغری و افزایش ضریب عملکرد شناختی در افراد در نشریه FASEB منتشر شده است.

با وجود تمامی مزایای درمانی چای سبز مصرف آن برای برخی گروه‌های خاص مجاز نیست و می‌تواند بر عملکرد برخی دارو‌ها اثر گذاشته و با آن‌ها دچار تداخل شود به همین دلیل کارشناسان به افراد به ویژه اگر مبتلا به بیماری مزمن بوده یا داروی خاصی مصرف می‌کنند توصیه می‌کنند قبل از نوشیدن چای سبز با پزشک متخصص در این زمینه مشاوره انجام دهند.

برای بهبود طعم چای سبز می‌توان از آب لیموترش استفاده کرد و مصرف نوشیدنی‌های صنعتی حاوی عصاره چای سبز به دلیل وجود مواد نگهدارنده چندان توصیه نمی‌شود.

چای سبز باید به صورت تازه مصرف شود و هنگام خرید برگ خشک شده این نوع چای باید به رنگ و بوی آن دقت فراوانی کرد.

منبع:Dailymail

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11492 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد بازدید: 1666 ساعت: 10:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
3 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
6 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
7 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
9 جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک ۱۴۰۲ دوشنبه ۹ مرداد
10 واگذاری تنظیم بازار چای به بخش خصوصی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
11 ثبت سفارش واردات چای متوقف شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ماست و انواع میوه ها لایه بردارهای مفید پوست اسید های موجود در ماست و میوه جات لایه های مرده پو...

  مسمومیت های غذایی باور نکردنی! همه ساله در جهان افراد زیادی به خاطر بروز مسمومیت ...

  غذاهای آماده و كم‌خاصیت همه ما هر روز انواع و اقسام مواد غذایی آماده و نیم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عصاره انار مانع رشد سرطان پروستات پایگاه خبری لقمه: نتایج به دست آمده از یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که عصاره میوه انار اگرچه در کاهش فشارخون موثر است اما بر بیشتر فاکتورهای خطرزای قلبی – عروقی تاثیری ندارد.
ریزه کاری های لاغری را بخوانید! بسیاری از رژیم‌های غذایی وجود دارند که کمک می‌کنند شما خیلی سریع وزن کم کنید، اما عواقب این گونه رژیم‌ها در دراز مدت بسیار ناراحت کننده هستند.
درمانی جالب برای آنهایی که در هنگام ورزش دچار تهوع می شوند دانشمندان به تازگی دریافته اند ، افرادی که در هنگام ورزش کردن دچار حالاتی مانند تهوع می شوند به دلیل اختلال در میزان قند و نمک خون آنها است.
آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.