چگونه با یبوست دوران بارداری مقابله کنیم؟


پایگاه خبری لقمه: با این حال، تجربه کردن مشکل یبوست در بارداری توسط زنان حامله با بروز یبوست در بدن افراد معمولی کاملا متفاوت است؛

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یادتان باشد که اکثر زنان ممکن است در دوران بارداری خود از مشکل یبوست ناشی از بارداری رنج ببرند و در واقع، ایجاد شدن تغییرات هورمونی در دوران بارداری خانمها، دستگاه گوارش زنان باردار را تنبل کرده و در نتیجه، باعث کم شدن دفعات اجابت مزاج در بدن آن ها خواهد شد که در حالت کلی، با پیشرفت این روند، مشکل یبوست در بارداری در بدن این افراد به وجود خواهد آمد.

 
علاوه بر این زمانی که جنین در داخل رحم مادر باردار خود رشد می کند، ممکن است فشار وارده بر ناحیه لگن مادرش را افزایش دهد که این حالت هم به نوبه خود منجر به بروز مشکل یبوست در بدن آنها خواهد شد.
 
با شروع دوران بارداری در بدن زنان هر زنی ممکن است مصرف برخی مواد غذایی را که باعث سخت شدن اجابت مزاج در بدن او می شود،
 
را بیشتر از قبل در برنامه روزانه خود قرار دهد که همین عامل به تنهایی می‌تواند حالت یبوست شدیدی را در بدن یک زن باردار به وجود آورد همچنین بروز کم‌خونی در دوران بارداری زنان هم ممکن است باعث سفت شدن مدفوع و به وجود آمدن یبوست در بارداری شود.
 
روشی ساده برای درمان یبوست دوران بارداری
شبی هفت عدد انجیر خشک را در یک استکان گلاب خیس کرده و بعد از گذشت یک ساعت قبل از خواب، انجیرها میل شود.
 
به جای انجیر از یک قاشق مرباخوری گل سرخ کاشان هم می‌توان استفاده کرد.
 
گلاب باقی مانده را صبح ناشتا حداقل نیم ساعت قبل از صبحانه میل کنید؛ بعداز آن ۱۰ دقیقه پیاده‌روی در منزل توصیه می‌شود.
 
این برنامه در صورت تکرار بسیار کمک کننده است.
 
مواد غذایی کمک‌کننده به درمان یبوست بارداری میوه‌های خام مانند موز، انگور فرنگی سیاه، نارنگی، گریپ فروت و پرتقال
 
میوه‌های خشک مثل برگه زردآلو و آلو
 
سبزیجات فیبردار مانند هویج، کلم، اسفناج، شاهی، کرفس و کنگر فرنگی
 
غلات سبوس‌دار کامل مانند حبوبات، لوبیا و عدس.
 
همچنین ورزش کردن منظم مادر برای جلوگیری از یبوست در بارداری بسیار نافع است.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11582 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد بازدید: 2301 ساعت: 2:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رفع کم خونی و یبوست با آلو ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
2 از لاغری تا رفع یبوست با این شگفت انگیز ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
3 فواید نوشیدن آب نارگیل در دوران بارداری ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
4 علائم ناشی از سندرم روده‌ تحریک‌پذیر را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
5 فیبرها چه تاثیری بر سلامت ما دارند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
6 پیشگیری از یبوست با ترکیب عسل و آبلیمو ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
7 موز را جایگزین این داروها کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
8 ۸ عامل تعجب آور که باعث می شود ابتلا به یبوست شوید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
9 پیشگیری از یبوست با مصرف مواد غذایی حاوی فیبر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
10 نوشیدن شیر به رفع یبوست کمک می کند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

  آب معدنی،محصولی که از پشت به سلامت خنجر می‌زند دستگاه‌های نظارتی، در بررسی‌هایی که از کارخانه‌های...

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر رنگ ها بر کنترل وزن باورتان می‌شود اندازه‌ی ظروف و رنگ‌ها نیز روی اشتها و وزن ما تأثیر می‌گذارند؟ اگر راه های مختلفی برای لاغری رفته‌اید این شیوه‌ی جدید را نیز امتحان کنید.
جهان‌سومی‌ها تولیدکننده چای و انگلیس بزرگ‌ترین تاجر دبیر سندیکای کارخانه‌های چای گفت: کشور‌های ترکیه و آذربایجان با مصرف سرانه سه کیلوگرم چای بیشترین مصرف‌کننده چای در جهان هستند و آمریکا با میزان مصرف سرانه 0.6 کیلوگرم کمترین مصرف‌کننده‌ی این محصول به‌شمار می‌رود.
غفلت دستگاه‌های متولی در راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر لزوم ساماندهی داروهای گیاهی، گفت: شرح وظایف داروخانه های گیاهی و داروخانه های عمومی باید از هم تفکیک شوند تا هر کدام به وظیفه خود عمل کنند.
چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامین‌های موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی می‌باشند. فلفل دلمه‌ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می‌باشد.