ارائه تسهیلات برای سردخانه و ایجاد صنایع تبدیلی


پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی گفت: به دلیل تولید فصلی محصولات و نوسان در عرضه و تقاضا باید با ایجاد سردخانه، صنایع تبدیلی و یا صادرات محصول، بازار را تنظیم کنیم که در این راستا دولت تسهیلات ارزی و ریالی می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدعلی طهماسبی در گفت‌وگویی، در پاسخ به اینکه با توجه به حجم ضایعات محصولات باغی و نوسان قیمت به دلیل کمبود یا عرضه فراوان محصول در بازار چه فکری برای تنظیم بازار کرده‌اید، اظهار داشت: از آنجایی که در فصل تولید بسیاری از محصولات فصلی، قیمت آن نوسان دارد و باید دید چه راهکاری برای زمان‌هایی که تولید اضافه داریم، باید در نظر بگیریم.

 
وی اضافه کرد: ذخیره‌سازی محصول در سردخانه، صادرات آن و یا ایجاد صنایع تبدیلی از جمله راهکارهایی است که اکنون برای تمام این موارد تسهیلات ارزی و ریالی داده می‌شود. 
 
 پرسید: یعنی با تمام این مشکلات، کسی برای ایجاد سردخانه درخواست تسهیلات نکرده است؟
 
طهماسبی پاسخ داد: اکثر فعالان این بخش خرده‌پا هستند و نمی‌توانند این کار را انجام دهند. باید این افراد مانند بسیاری از تعاونی‌ها تجمیع شوند، همان طور که اکنون بسیاری از تعاونی‌ها هم سردخانه ایجاد کرده‌اند و هم صنایع تبدیلی راه انداخته‌اند. 
 
وی با تأکید بر اینکه در برنامه اقتصاد مقاومتی طرح‌های اصلی ایجاد سردخانه، صنایع تبدیلی و فرآوری محصول دیده شده است، خاطرنشان کرد: بانک کشاورزی و صندوق کارآفرینی مهر برای مناطق محروم تسهیلات می‌دهد، مضاف بر آنکه اگر کشاورزان می‌خواهند، خودشان در زنجیره تولید از دَم تا دُم وارد شوند، می‌توانند با ایجاد تشکل، خودشان سود کنند، وگرنه در زمان پیک تولید، بازار کشش عرضه این همه محصول را ندارد.
 
طهماسبی همچنین در پاسخ به اینکه گفته می‌شود، آب‌بری محصولات سردرختی به مراتب از هندوانه بیشتر است، با رد این موضوع خاطرنشان کرد: بالا بردن بهره‌وری آب موضوع دیگری است، چرا که اکنون یک باغدار در منطقه دماوند با استفاده از سیستم آبیاری تحت فشار به ازای هر هکتار 120 تن سیب برداشت کرده است. 
 
وی تصریح کرد: امسال اجرای 300 هزار هکتار آبیاری تحت فشار را در برنامه داریم که تاکنون 50 هزار هکتار آن انجام شده و 190 هزار هکتار در دست اجراست، مضاف برآنکه در کارهای تجمیعی و اجرای این گونه طرح‌ها 85 درصد هزینه از طرف دولت پرداخت می‌شود. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 11694 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور بازدید: 2719 ساعت: 1:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
2 ۷۰ هزار تن مرغ در سردخانه داریم و ۷۰ هزار تن ذخیره کردیم ۱۴۰۱ يکشنبه ۱ خرداد
3 تاثیر دلال ها بر قیمت مرکبات سردخانه ای/دلال ها کیوی را از 7 هزار تومان به 20 هزار تومان رساندند ۱۳۹۹ جمعه ۱۹ ارديبهشت
4 تولید بیش از ۲ هزارتن انار درژیوار پرجمعیت ترین روستای اورامان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
5 احداث سردخانه در قطب‌های تولید محصول جالیزی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
6 از 15 شهریور صادرات میوه با بسته بندی های استاندارد انجام می شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
7 امسال ۲۲ میلیون تن محصولات باغبانی در کشور تولید می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
8 افزایش قیمت 10 هزار ریالی پرتقال جنوب ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
9 انتقاد وزیر کشاورزی از نبود انبار استاندارد مرکبات در مازندران ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۷ بهمن
10 نداشتن انبار و سردخانه دلیل مهم ضایعات محصولات کشاورزی است ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نذورات داغ را در ظروف یکبار مصرف نریزید یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به عوارض استفاده از ظ...

  فایده شام دسته‌ جمعی برای کودکان شاید باور این موضوع كمی دشوار باشد، ولی صرف شام در...

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان پایگاه خبری لقمه: متخصصان توسعه کشاورزی ارگانیک در نشست توسعه این نوع کشاورزی بر ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان آن تاکید کردند.
نکات مهم برای استفاده از لبنیات سنتی/ نظارت بر بهداشت لبنیاتی‌های سنتی چطور است پایگاه خبری لقمه: کسی نیست به این دل نگرانی‌ها پاسخی دهد و شفاف بگوید که آیا می‌توان با خیال راحت از لبنیات سنتی استفاده کرد؟
نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.