رییس اداره دامپزشکی شهرستان قشم:
کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان


رییس اداره دامپزشکی شهرستان قشم از کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ و آلایش خوراکی مرغ فاسد شده در یکی از سردخانه های مخفی شهر درگهان این جزیره خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، محمد صدیق ارم در این خصوص اظهار کرد: این مقدار گوشت مرغ فاسد در بازدیدهای سر زده و ادواری بازرسان بهداشتی دامپزشکی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی و مواد روتینی کشف شد.
 
وی ادامه داد: این گوشت‌های فاسد پس از خروج از سردخانه به دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قشم معدوم سازی شد.
 
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قشم توضیح داد: برای متخلفان دست‌اندرکار این اقدام غیربهداشتی پرونده‌ای نیز در حال تنظیم و ارسال به مراجع قضائی است.
 
ارم به عرضه کنندگان گوشت و فرآورده‌های خام دامی در این جزیره درباره رعایت نکردن ضوابط و مقررات بهداشتی هشدار داد و گفت: در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی که سلامت قشموندان و مصرف کنندگان را تهدید کند، متخلفان به دستگاه قضائی معرفی می‌شوند.
 
وی از قشموندان خواست تا ضمن خرید مرغ و آلایش‌های خوراکی مرغ همچون جگر، سنگدان و دل به صورت بسته بندی، به مشخصات درج شده بر روی بسته بندی آنها که شامل تاریخ تولید، پایان مصرف، کد پروانه بهره برداری محصول و همچنین شرایط نگهداری آن توجه ویژه داشته باشند.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15581 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد بازدید: 578 ساعت: 9:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
8 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
9 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
10 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
11 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین آ خوشمزه عوارض هم دارد؟ پایگاه خبری لقمه: ویتامین A , یکی از ویتامین های م...

  کاهش سیستم ایمنی بدن و انرژی با حذف گوشت از برنامه غذایی یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور هشدار ...

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با آشپــزی هم می توان ثروتمند شد لقمه: دنیای آشپزی با عطرها و رنگ‌هایش هر كسی را می‌تواند به سوی خود جلب كند. شاید كمی دور از ذهن باشد كه آشپزی به عنوان یك حرفه، راهی برای ثروتمند شدن باشد اما در دنیای خوش طعم آشپزی، این اتفاق به كرات افتاده است.
آشنایی با 10 روش‌ تشویق کودک به خوردن سبزیجات از آن‌جا که سبزی‌جات دارای خواص فراوانی به خصوص برای کودکان هستند در این‌جا چند راهکار را به شما معرفی می‌کنیم تا کودک شما به خوردن این گروه غذایی تمایل بیشتری نشان دهد.
زردچوبه با فیبروز مقابله می کند بسیاری از خواص درمانی زردچوبه شناخته شده است؛ به تازگی نیز متخصصان طب گیاهی، مصرف زردچوبه را برای درمان فیبروز توصیه کرده اند.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.