بیش از ۶۰ سم جدید دنیا در کشور به ثبت رسید


پایگاه خبری لقمه: معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات از ثبت بیش از هزار برند کود و سم در کشور خبرداد و گفت: هم‌اکنون بیش از ۶۰ سم جدید دنیا در کشور به ثبت رسید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یحیی ابطالی در آئین افتتاح نمایشگاه تخصصی دام، طیور، آبزیان، ماشین‌آلات، ادوات و تجهیزات کشاورزی در آمل، اظهار کرد: ظرفیت‌های فراوانی در حوزه‌های مختلف کشاورزی، طیور و شیلات وجود دارد.

 
وی با بیان اینکه باید در جامعه امنیت غذایی ایجاد کرد و این امر در دو بحث کمی و کیفی مطرح شده است، تصریح کرد: ظرفیت‌های پنهان فراوانی در زمینه کشاورزی وجود دارد که باید برای افزایش بهره‌وری از آن بهره برد.
معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات کشور با بیان اینکه کشاورزان امروز از مزارع چندین تن در هکتار محصول تولید دارند، یادآور شد: در زمینه کیفی نیز لازم است تا دانش کافی در زمینه بخش‌های مختلف کشاورزی افزایش یابد.
 
ابطالی با اشاره به اینکه نمایشگاه‌های کشاورزی می‌تواند در راستای افزایش دانش فنی بسیار مفید باشد، خاطرنشان کرد: آنچه امروز نیاز کشور محسوب می‌شود آموزش تولیدکنندگان ادوات کشاورزی و ایجادکنندگان آن است.
 
وی با بیان اینکه شناسایی ظرفیت‌های کشاورزی منطقه و دانش فنی آن، از دستاوردهای نمایشگاه‌ها است، گفت: باید برای مردم جامعه غذای کافی و سالم تهیه شود.
 
معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات کشور با اشاره به اینکه در مازندران به مباحثی مانند گل و گیاه، ذخایر شیلاتی، صنایع وابسته به کشاورزی توجه چندانی نشده است، اظهار کرد: باید محصولات کشاورزی کیفی شوند.
 
ابطالی با اشاره به اینکه تاکنون ۵۰۰۰ برند برای کود و سم در دنیا ثبت شده‌ است، تصریح کرد: تاکنون ۱۲۰۰ ثبت برند سموم کشاورزی در کشور انجام شده که ۶۸۰ برند در دست بررسی قرار دارد و هم‌اکنون بیش از ۶۰ سم جدید دنیا در کشور به ثبت رسید.
 
در این مراسم سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور ایران نیز در حاشیه این نمایشگاه برای نخستین بار در کشور رونمایی شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11757 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور بازدید: 2592 ساعت: 1:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
5 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
6 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
8 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
9 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
10 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
11 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شش لقمه ای که جوان تان می کند! اگر می‌خواهید جوانی‌تان را حفظ کنید، این شش نوع خو...

  توزیع چیپس، پفك و لواشك در بو‌فه مدارس ممنوع مدیركل سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و...

  داروی طبیعی برای سرماخوردگی! این تحقیق بر کاهش قابل توجه در مصرف داروهای سرماخو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ترفندهایی برای کالری‌زدایی از هر وعده‌ی غذایی در این مطلب چند ترفند برای کاهش کالری‌های دریافتی در هر وعده‌ی غذایی را عنوان می‌کنیم که کمک زیادی به خوش‌اندامی شما می‌کند.
رفع غلظت خون با مصرف انار یک متخصص طب سنتی گفت: غلظت خون در رنگ و شفافیت پوست بسیار اهمیت دارد چرا که میزان غلظت خون در زیبایی و خوش رنگی چهره تاثیر گذار است و افزایش غلظت خون موجب تیره شدن پوست می‌شود و مصرف انار در کاهش غلظت خون تاثیر گذار است.
این چربی شما را چاق نمی‌كند گرچه ممكن است بافت چربی در قسمت‌های مختلف بدن ذخیره شده باشد، اما صرف‌نظر از محل ذخیره چربی در بدن، باید پذیرفت چربی، چربی است و هرچه مقدار چربی ذخیره شده در بدن كمتر باشد، بهتر است. البته این موضوع درباره چربی ـ كه با عنوان چربی قهوه‌ای از آن نام برده می‌شود ـ صدق نمی‌كند.
وقتی غذا، دراماتیک می شود! پایگاه خبری لقمه: سریال آشپز باشی و فیلم های همچون ماهی ها عاشق می شوند و مهمان مامان، حرفه و كنش آشپزی را عمق بخشیده و اعتبار بیشتری داده و به مخاطب می آموزد كه غذا خوردن صرفا در جویدن و بلعیدن نیست و ظرافت ها و ظرفیت های هنری و زیبایی شناختی هم دارد.