بیش از ۶۰ سم جدید دنیا در کشور به ثبت رسید


پایگاه خبری لقمه: معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات از ثبت بیش از هزار برند کود و سم در کشور خبرداد و گفت: هم‌اکنون بیش از ۶۰ سم جدید دنیا در کشور به ثبت رسید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یحیی ابطالی در آئین افتتاح نمایشگاه تخصصی دام، طیور، آبزیان، ماشین‌آلات، ادوات و تجهیزات کشاورزی در آمل، اظهار کرد: ظرفیت‌های فراوانی در حوزه‌های مختلف کشاورزی، طیور و شیلات وجود دارد.

 
وی با بیان اینکه باید در جامعه امنیت غذایی ایجاد کرد و این امر در دو بحث کمی و کیفی مطرح شده است، تصریح کرد: ظرفیت‌های پنهان فراوانی در زمینه کشاورزی وجود دارد که باید برای افزایش بهره‌وری از آن بهره برد.
معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات کشور با بیان اینکه کشاورزان امروز از مزارع چندین تن در هکتار محصول تولید دارند، یادآور شد: در زمینه کیفی نیز لازم است تا دانش کافی در زمینه بخش‌های مختلف کشاورزی افزایش یابد.
 
ابطالی با اشاره به اینکه نمایشگاه‌های کشاورزی می‌تواند در راستای افزایش دانش فنی بسیار مفید باشد، خاطرنشان کرد: آنچه امروز نیاز کشور محسوب می‌شود آموزش تولیدکنندگان ادوات کشاورزی و ایجادکنندگان آن است.
 
وی با بیان اینکه شناسایی ظرفیت‌های کشاورزی منطقه و دانش فنی آن، از دستاوردهای نمایشگاه‌ها است، گفت: باید برای مردم جامعه غذای کافی و سالم تهیه شود.
 
معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات کشور با اشاره به اینکه در مازندران به مباحثی مانند گل و گیاه، ذخایر شیلاتی، صنایع وابسته به کشاورزی توجه چندانی نشده است، اظهار کرد: باید محصولات کشاورزی کیفی شوند.
 
ابطالی با اشاره به اینکه تاکنون ۵۰۰۰ برند برای کود و سم در دنیا ثبت شده‌ است، تصریح کرد: تاکنون ۱۲۰۰ ثبت برند سموم کشاورزی در کشور انجام شده که ۶۸۰ برند در دست بررسی قرار دارد و هم‌اکنون بیش از ۶۰ سم جدید دنیا در کشور به ثبت رسید.
 
در این مراسم سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور ایران نیز در حاشیه این نمایشگاه برای نخستین بار در کشور رونمایی شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11757 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور بازدید: 2719 ساعت: 1:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افت چشمگیر قیمت تخم مرغ درب مرغداری/ قیمت جدید هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده اعلام شد ۱۴۰۴ شنبه ۱۲ بهمن
2 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
3 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
4 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
5 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
6 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
7 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
8 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
9 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
10 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
11 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

  استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشس...

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
موهای خوش حالت و سالم با این ویتامین‌ها این یک حقیقت است که وقتی موهای ما خوش فرم و حالت هستند، احساس خوشایندی به ما دست می دهد که همین امر باعث می شود ما نهایت تلاش خود را برای مراقبت از موهای خود به کار ببریم .
10 ملت پرخور جهان را بشناسید لقمه: در خبر ها آمده بود که ما ایرانی جزوه 10 کشور چاق و پر خور دنیا هستیم ؛برخی از عادات غلطی که ما ایرانیان داریم گرچه ممکن است در بین سایر ملل نیز دیده شود اما دلایل اجتماعی بروز آن گاه کاملا منحصر به فرد است.
با سوختگی‌های خفیف در آشپزخانه چه کنیم؟ مثلث آتش از 3 عامل گرما، اکسیژن و ماده سوختنی تشکیل‌شده و بی‌شک سهل‌انگاری در رعایت نكته‌های ساده ایمنی آشپزخانه، می‌تواند با ایجاد این مثلث خانه‌تان را به آتش بکشد...