راز ساخت سس مخصوص مک‌دونالد لو رفت


پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش در سایت پینترست، مواد تشکیل دهنده یکی از سس های خوش‌طعم و مخصوصِ فست‌فود زنجیره ای مک‌دونالد لو رفت. لیست محتویات این سس از ۳۳ ماده تشکیل شده که از جمله می توان به تخم مرغ، خیار شور و روغن لوبیای سویا اشاره کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بیگ مک، یکی از محبوب ترین ساندویچ های مک‌دونالد تنها به واسطه این سس طرفداران زیادی در گوشه و کنار جهان دارد.

 
گفتنی است که این سس نخستین بار در سال ۱۹۶۸ میلادی توسط جیم دلیگاتی که مخترع بیگ مک نیز هست، تهیه و عرضه شد. فرمول تهیه این سس چندین بار در طول سال های مختلف تغییر کرد اما در نهایت، در سال ۲۰۰۴ میلادی دوباره به ترکیب اصلی خود بازگشت و ثابت شد.
 
آیا می دانید سس ساندویچ های «بیگ مک» مک‌دونالد از چه موادی تشکیل شده است؟ اگر این سوال قبلا برایتان پیش آمده است، احتمالا ادامه این مطلب می تواند پاسخی که به دنبالش بوده اید را به شما ارائه کند.
 
محتویات سس که در سایت پینترست لو رفته است:
 
روغن سویا
خیارشور رنده شده
سیروپ ذرت شیرین
سرکه
سیروپ ذرت
نمک
کلیراید کلسیم
کوارتز زانتان
پتاسیم سوربیت
عصاره ادویه ها
پلی سوربیت
سرکه مقطر
آب
زرده تخم مرغ
پودر پیاز
دانه خردل
ادویه
پروپیلن گلیکول آلژینات
بلغور خردل
پودر سیر
پروتئین گیاهی (سویا، گندم، ذرت)
عصاره پاپریکا
زردچوبه
دی سدیم کلسیم
 
 
مواد تشکیل دهنده این سس بسیار زیاد و بعضا صنعتی هستند. اما اگر دوست دارید آن را در خانه تهیه کرده و از طعم مشابه آن لذت ببرید، شاید دستور زیر کمکتان کند:
 
مواد لازم:
 
نصف پیمانه سس مایونز
۲ قاشق غذاخوری سس فرانسوی سالاد
۴ قاشق چایخوری خیارشور شیرینِ رنده شده
۱ قاشق غذاخوری پیاز سفید رنده شده
۱ قاشق چایخوری سرکه سفید
۱ قاشق چایخوری شکر
۱/۸ قاشق چایخوری نمک
 
طرز تهیه:
 
همه مواد را درون شیشه در دار بریزید. خوب تکان دهید تا با هم مخلوط شوند. سپس درب شیشه را بسته و چندین ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :رزیاتو

کد: 11760 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور بازدید: 3123 ساعت: 2:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2 قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازم‌الاجراست ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
3 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
5 تغییر الگوی کشت به نجات از بحران آب می انجامد! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
6 تغییر ذهنیت از کارمندی به کارآفرینی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
8 عامل ایجاد تندی فلفل چیست و چه تاثیری بر بدن دارد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
9 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
10 رسپی شامی پوک به همراه سس ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
11 سالسا و چیپس ترتیلا ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دیابت هر 6 ثانیه یک قربانی می گیرد هر 6 ثانیه یک نفر در جهان بر اثر ابتلا به قند خون ...

  نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذایی مبتلایان به فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذا...

  در زمان امتحان، قهوه، شکلات و نوشابه ممنوع! به زمان امتحانات نزدیک می‌شویم... دلشوره و دلشوره....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.
خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربی‌ها و قندهای تصفیه‌شده موجود در غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کند و با مصرف منظم آن می‌توان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.