راز ساخت سس مخصوص مک‌دونالد لو رفت


پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش در سایت پینترست، مواد تشکیل دهنده یکی از سس های خوش‌طعم و مخصوصِ فست‌فود زنجیره ای مک‌دونالد لو رفت. لیست محتویات این سس از ۳۳ ماده تشکیل شده که از جمله می توان به تخم مرغ، خیار شور و روغن لوبیای سویا اشاره کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بیگ مک، یکی از محبوب ترین ساندویچ های مک‌دونالد تنها به واسطه این سس طرفداران زیادی در گوشه و کنار جهان دارد.

 
گفتنی است که این سس نخستین بار در سال ۱۹۶۸ میلادی توسط جیم دلیگاتی که مخترع بیگ مک نیز هست، تهیه و عرضه شد. فرمول تهیه این سس چندین بار در طول سال های مختلف تغییر کرد اما در نهایت، در سال ۲۰۰۴ میلادی دوباره به ترکیب اصلی خود بازگشت و ثابت شد.
 
آیا می دانید سس ساندویچ های «بیگ مک» مک‌دونالد از چه موادی تشکیل شده است؟ اگر این سوال قبلا برایتان پیش آمده است، احتمالا ادامه این مطلب می تواند پاسخی که به دنبالش بوده اید را به شما ارائه کند.
 
محتویات سس که در سایت پینترست لو رفته است:
 
روغن سویا
خیارشور رنده شده
سیروپ ذرت شیرین
سرکه
سیروپ ذرت
نمک
کلیراید کلسیم
کوارتز زانتان
پتاسیم سوربیت
عصاره ادویه ها
پلی سوربیت
سرکه مقطر
آب
زرده تخم مرغ
پودر پیاز
دانه خردل
ادویه
پروپیلن گلیکول آلژینات
بلغور خردل
پودر سیر
پروتئین گیاهی (سویا، گندم، ذرت)
عصاره پاپریکا
زردچوبه
دی سدیم کلسیم
 
 
مواد تشکیل دهنده این سس بسیار زیاد و بعضا صنعتی هستند. اما اگر دوست دارید آن را در خانه تهیه کرده و از طعم مشابه آن لذت ببرید، شاید دستور زیر کمکتان کند:
 
مواد لازم:
 
نصف پیمانه سس مایونز
۲ قاشق غذاخوری سس فرانسوی سالاد
۴ قاشق چایخوری خیارشور شیرینِ رنده شده
۱ قاشق غذاخوری پیاز سفید رنده شده
۱ قاشق چایخوری سرکه سفید
۱ قاشق چایخوری شکر
۱/۸ قاشق چایخوری نمک
 
طرز تهیه:
 
همه مواد را درون شیشه در دار بریزید. خوب تکان دهید تا با هم مخلوط شوند. سپس درب شیشه را بسته و چندین ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :رزیاتو

کد: 11760 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور بازدید: 2911 ساعت: 2:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
2 تغییر الگوی کشت به نجات از بحران آب می انجامد! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
3 تغییر ذهنیت از کارمندی به کارآفرینی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
4 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
5 عامل ایجاد تندی فلفل چیست و چه تاثیری بر بدن دارد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
6 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
7 رسپی شامی پوک به همراه سس ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
8 سالسا و چیپس ترتیلا ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
9 طرز تهیه مینی تاکوی مرغ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
10 تاکوی ماهی با سس تارتار چیپوتله ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
11 افتتاح رستورانی در کانادا که سرآشپزهای آن HIV مثبت هستند ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای کاهش استرس‌های روزمره چای بنوشید یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در...

  خوراكی‌های مفید برای مو میوه‌ها و سبزیجاتی كه برای سلامت مو مفید هستند را ...

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان استان گیلان یکی از استان های سرسبز شمالی ایران است که علاوه بر جاذبه های گردشگری و طبیعی فراوان آن که شهره عام و خاص شده ، غذاها، نان ها و شیرینی های محلی و سنتی این استان نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است.
آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید هر وقت سر سفره نان باگت داریم، مادربزرگ می گوید: «خمیر وسطش رو دور نریزید!» و بعد از غذا هم آنها را جمع می کند و به آشپزخانه می برد ...
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوق‌العاده همه ما می‌دانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد می‌کند مانند تخم‌مرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آن‌ها با هم از خواص مفید آن‌ها بسیار بیشتر و شگفت‌انگیز‌تر بهره‌مند خواهیم شد.