راز ساخت سس مخصوص مک‌دونالد لو رفت


پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش در سایت پینترست، مواد تشکیل دهنده یکی از سس های خوش‌طعم و مخصوصِ فست‌فود زنجیره ای مک‌دونالد لو رفت. لیست محتویات این سس از ۳۳ ماده تشکیل شده که از جمله می توان به تخم مرغ، خیار شور و روغن لوبیای سویا اشاره کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بیگ مک، یکی از محبوب ترین ساندویچ های مک‌دونالد تنها به واسطه این سس طرفداران زیادی در گوشه و کنار جهان دارد.

 
گفتنی است که این سس نخستین بار در سال ۱۹۶۸ میلادی توسط جیم دلیگاتی که مخترع بیگ مک نیز هست، تهیه و عرضه شد. فرمول تهیه این سس چندین بار در طول سال های مختلف تغییر کرد اما در نهایت، در سال ۲۰۰۴ میلادی دوباره به ترکیب اصلی خود بازگشت و ثابت شد.
 
آیا می دانید سس ساندویچ های «بیگ مک» مک‌دونالد از چه موادی تشکیل شده است؟ اگر این سوال قبلا برایتان پیش آمده است، احتمالا ادامه این مطلب می تواند پاسخی که به دنبالش بوده اید را به شما ارائه کند.
 
محتویات سس که در سایت پینترست لو رفته است:
 
روغن سویا
خیارشور رنده شده
سیروپ ذرت شیرین
سرکه
سیروپ ذرت
نمک
کلیراید کلسیم
کوارتز زانتان
پتاسیم سوربیت
عصاره ادویه ها
پلی سوربیت
سرکه مقطر
آب
زرده تخم مرغ
پودر پیاز
دانه خردل
ادویه
پروپیلن گلیکول آلژینات
بلغور خردل
پودر سیر
پروتئین گیاهی (سویا، گندم، ذرت)
عصاره پاپریکا
زردچوبه
دی سدیم کلسیم
 
 
مواد تشکیل دهنده این سس بسیار زیاد و بعضا صنعتی هستند. اما اگر دوست دارید آن را در خانه تهیه کرده و از طعم مشابه آن لذت ببرید، شاید دستور زیر کمکتان کند:
 
مواد لازم:
 
نصف پیمانه سس مایونز
۲ قاشق غذاخوری سس فرانسوی سالاد
۴ قاشق چایخوری خیارشور شیرینِ رنده شده
۱ قاشق غذاخوری پیاز سفید رنده شده
۱ قاشق چایخوری سرکه سفید
۱ قاشق چایخوری شکر
۱/۸ قاشق چایخوری نمک
 
طرز تهیه:
 
همه مواد را درون شیشه در دار بریزید. خوب تکان دهید تا با هم مخلوط شوند. سپس درب شیشه را بسته و چندین ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :رزیاتو

کد: 11760 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور بازدید: 1853 ساعت: 2:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغییر ذهنیت از کارمندی به کارآفرینی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
3 عامل ایجاد تندی فلفل چیست و چه تاثیری بر بدن دارد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
4 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
5 رسپی شامی پوک به همراه سس ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
6 سالسا و چیپس ترتیلا ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
7 طرز تهیه مینی تاکوی مرغ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8 تاکوی ماهی با سس تارتار چیپوتله ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
9 افتتاح رستورانی در کانادا که سرآشپزهای آن HIV مثبت هستند ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
10 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
11 حلقه نان سیر و مرغ با سس آلفردو ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مصرف مواد قندی را در دوران پیش دبستانی محدود کنید کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

  ایمپلنت بهترین روش درمان برای دندان‌های از دست رفته رئیس نخستین کنگره بین المللی ICOI در منطقه خاورمیا...

  غذاهایی برای داشتن رابطه جنسی بهتر با کمک گرفتن از متخصصین تغذیه و مطالعات اخیر، 10 ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت