آیا رنگها بر ذائقه تاثیر میگذارند؟


نتایج بررسی های اخیر نشان می دهد، رنگ هایی که برای منزل انتخاب می کنید می تواند روی ذائقه اعضای خانواده تأثیر بگذارد، خواب را بهبود دهد و حتی زندگی را بانشاط کند! اما چگونه؟

تأثیر رنگ ظروف بر طعم غذاها: به گزارش لقمه،  استفاده از ظروف نارنجی، طعم غذا را شیرین تر می کند. داوطلبان اسپانیایی در آزمایش خود دریافتند وقتی شکلات داغ در فنجان نارنجی رنگ یا کرم پر رنگ سرو می شود، طعم شکلات آن بیشتر احساس می شود. محققان می گویند با استفاده از رنگ ها می توان حس چشایی را فریب داد به طوری که فرد تصور کند غذا یا نوشیدنی کم شیرین، شیرین است.

خواب آرام تر: تزیین کردن اتاق خواب با رنگ آبی، باعث آرامش سیستم اعصاب و کاهش اضطراب می شود از این رو فرد می تواند بهتر بخوابد.

فضای مطبوع ایجاد کنید: در اولین ملاقات با افراد ناشناس، محیطی آرام و راحت با رنگ صورتی ایجاد کنید. تحقیقات نشان می دهد، رنگ صورتی رفتار پرخاشگرانه را حتی در زندان ها کاهش می دهد.

تقویت تمرکز: هنگامی که نیاز به تمرکز دارید، از پس زمینه قرمز در رایانه استفاده کنید. زیرا رنگ قرمز باعث می شود تا میزان تمرکز ۳۱درصد افزایش پیدا کند. اما اگر عصبی هستید، از رنگ قرمز برای اتاق استفاده نکنید.

فعالیت خود را افزایش دهید: نتایج تحقیقات نشان می دهد که ورزش در فضای سبز، آسان تر است و می توان فعالیت بیشتری انجام داد. فضای سبز و طبیعی انگیزه بخش است و اثر مثبتی ایجاد می کند، در نتیجه فرد پس از ورزش کردن کمتر احساس خستگی می کند.  



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 5592 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ آبان بازدید: 3575 ساعت: 6:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
3 کوچ عشایر در قاب رنگ‌ها ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
4 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
5 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
6 رسالت خبرنگار دیده‌بانی واقعیت‌ها و دستاوردها است ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
7 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
8 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
9 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
10 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
11 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خودسرانه ژلوفن نخورید یک کارشناس ارشد داروسازی در خراسان جنوبی گفت: ژلوف...

  مصرف زیاد نوشابه باعث فلج عضلانی می‌شود محققان هشدار دادند که مصرف زیاد نوشابه باعث می‌شود...

  تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) پایگاه خبری لقمه: در مقاله قبل گفتیم علاوه بر دریا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
بخورنخورهای عفونت‌های زنانه رژیم غذایی نامناسب، استرس و بی‌خوابی ابتلا به عفونت‌های قارچی را در زنان افزایش می‌دهد.
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.
دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون پایگاه خبری لقمه:حامد توسلی گفت: من مطمئنم یک درصد قشر متوسط رو به بالا و 99 درصد قشر ضعیف بیننده برنامه ما هستند. من برای رضایت و خوش آمد آن یک درصد نمی توانم استیک بپزم.