غذاهای مفید برای رفع خستگی


پایگاه خبری لقمه: دکتر لادن گیاهی: این بیماری تحت عنوان سندرم خستگی بعد از ویروس، یا درد عضلانی انسفالومیلیت شناخته می‌شود. این بیماری یک بیماری شدید و ناتوان کننده است و علت آن هنوز ناشناخته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، خستگی مزمن بیشتر در افراد سنین 20 تا 40 سال دیده می‌شود و علت آن هنوز ناشناخته است.

 
علائم خستگی مزمن
 
علائم كلیدی این بیماری عبارتند از خستگی عضلانی به دنبال فعالیت بدنی، احساس بیحالی و ضعف شبه آنفلوانزا، كاهش مهارت‌های فیزیکی، ضعف حافظه و كاهش تمركز و تعادل.
 
درد عضلانی، عدم برطرف شدن خستگی بعد از خواب، گلودرد، بزرگ شدن غدد، دردهای مفصلی و ادم نیز ممکن است در بسیاری از افراد بروز كند.
 
 
حدود 25 درصد مبتلایان به سندرم خستگی مزمن دچار افسردگی نیز هستند.
 
درمان‌های رایج خستگی مزمن
 
از دارو برای درمان علائم استفاده می‌شود. دوزهای پایین داروهای ضد افسردگی باعث بهبود اختلالات خواب و دردهای عضلانی می‌شوند.
 
استراحت كافی و فاصله گذاری مناسب بین فعالیت بدنی و ذهنی بسیار حائز اهمیت است.
 
غذاهای مفید جهت خستگی مزمن
 
پوره جو دوسر، برنج، ماكارونی و نان چاودار كه به آرامی هضم و جذب می‌شوند باعث افزایش تدریجی سطح قند خون می‌شوند.
 
كنترل سطح قندخون در یك حد ثابت باعث كاهش احتمال بروز خستگی شدید می‌شود.
 
میوه ها و خستگی مزمن
 
موز نیمه رسیده، سیب، هلو، زردآلو، پرتقال،گریپ فروت، آلو و گلابی به حفظ سطح قندخون كمك می‌كنند.
 
 
حبوبات و خستگی مزمن
 
لوبیا قرمز، عدس، نخود، دانه سویا و لوبیای پخته از منابع كم چرب پروتئین هستند كه به كنترل سطح قند خون كمك می‌كنند.
 
مواد غذایی كه باید در خستگی مزمن پرهیز شوند
 
شكر، شیرینی‌ها، عسل و كیك‌ها، باعث افزایش و سپس افت شدید سطح قند خون می‌شوند.
 
این گونه نوسانات در سطح قند خون در بروز خستگی بسیار موثر است.
 
 
سایر اقدامات در رفع خستگی مزمن
 
مكمل روغن گل مغربی و مكمل روغن ماهی كه حاوی اسیدهای چرب امگا3- و امگا6 هستند به بهبود برخی از این علائم كمك می‌كنند.
 
مكمل مولتی ویتامین و مولتی مینرال برای این افراد و تمام افرادی كه تحت رژیم‌های غذایی سخت و محدود قرار دارد بسیار مفید است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از : زندگی آنلاین

کد: 11776 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ شهريور بازدید: 2480 ساعت: 3:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
2 حماسه مهار کرونا در ایران قوی ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
3 خستگی ناپذیریِ مادری کارآفرین/ از نانوایی تا کارخانه‌داری ۱۴۰۰ سه شنبه ۹ شهريور
4 نقش کافئین در کاهش خطر ابتلا به سرطان و سنگ کلیه ۱۴۰۰ شنبه ۹ مرداد
5 تغذیه در دوران نقاهت کرونایی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت
6 خستگی و بی‌حالی اولین علامت کرونای انگلیسی ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ اسفند
7 باید ها و نباید های دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ اسفند
8 آیا غذا در سرطان معده نقشی دارد/علایم سرطان معده ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
9 پیشگیری از خستگی با 5 مواد غذایی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
10 سیب رنده شده با دارچین با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
11 ویتامین ها و مواد معدنی که خستگی را از بین می‌برند ۱۳۹۶ سه شنبه ۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان با مصرف مداوم آسپرین نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که مصرف مداوم آ...

  بهترین زمان مصرف کله پاچه غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خواص شگفت‌آور لیمو از نوع ترش و شیرین لیمو (از مرکبات) محصولی معجزه‌آسا برای کشتن سلول‌های سرطان است ؛ که ۱۰۰۰۰ بار قوی‌تر از شیمی درمانی است.
مقصود از فایده‌های نهفته در نوشابه‌های الکلی خداوند متعال اراده فرمود تا با بیان واژه «منافع للناس» در آیه 219 سوره بقره، بندگانش را مورد آزمایش قرار دهد که تا چه حد می‌توانند خود را از گناه نوشیدن خمر و لذت و طرب ظاهری آن حفظ کنند.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
چرا دندان عقل داریم؟ پایگاه خبری لقمه: استخوان‌بندی و جمجمه بزرگ انسان‌های اولیه می‌تواند پاسخگوی وجود دندان عقل و پیچیدگی‌های آن باشد اما با تغییر غذا جمجمه و فک هم تغییر کردند.