باید ها و نباید های دمنوش ها


پایگاه خبری لقمه: دمنوش ها دسته ای از نوشیدنی های سنتی می باشند, که جایگاه ویژه ای در میان خانواده های ایرانی پیدا کرده اند.تفاوت عمده ی آن ها با جوشانده ها در نحوه ی تهیه ی آن ها می باشد.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، جوشانده ها به صورت مستقیم تحت حرارت قرار می گیرند, در حالی که دمنوش ها به صورت غیر مستقیم و تحت بخار ملایم دم میکشند.

 
امروزه دمنوش های مختلفی روانه ی بازار شده به خواص چند نمونه از آن ها اشاره میکنیم:
 
 
1.زنجفیل : یک گیاه گرمسیری بوده و خواص ترموژنیک  زیادی دارد, باعث افزایش دمای بدن شده و سوخت و ساز بدن را بالا می برد.
یک دمنوش عالی برای فصل زمستان می باشد, اما به افرادی که فشار خون بالا دارند , تحت درمان با داروهای رقیق کننده ی خون هستند و زنان باردار توصیه نمی شود.
 
2.جینسینگ: ریشه ی گیاه بسیار پر خاصیتی می باشد, رفع خستگی بدن, انرژی زایی , تقویت جنسی, رفع افسردگی از خواص این گیاه می باشد.
منع مصرف در زنان باردار و شیرده , افراد با فشار خون بالا و افراد تحت درمان با رقیق کننده ها دارد.
 
 
نکات مهم در مورد دمنوش ها :
 
 
1.از این مواد در جهت لاغری و تناسب اندام استفاده نکنید.
 
2.در صورت تمایل از دمنوش های طبیعی استفاده نمایید و در خانه مراحل تهیه را انجام دهید .
 
3.زیاده روی در مصرف دمنوش ها توصیه نمی شود .
 
4. در صورت تمایل به مصرف انواع دمنوش ها برای درمان مشکلات خود , با کارشناس طب سنتی مشورت نمایید .
 
5.از عطاری های معتبر و بهداشتی بخش های مورد نظر گیاه را جهت تهیه دمنوش تهیه کنید.
 
           
گرداوری : آیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13864 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ اسفند بازدید: 3565 ساعت: 10:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
2 نوشیدن چایی برای کوکان مفید است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
3 روش پخت سمبوسه سبزیجات با طعم کاری و ترشی گشنیز ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه چاق شویم؟! دانشمندان در جدید ترین مطالعات خود نشان دادند چاق ...

  زمان بندی و تعداد وعده های غذایی می تواند به سلامت قلب کمک کند پایگاه خبری لقمه: اینکه شما در چه زمان هایی و چند ...

  درمان پیش دیابت با کلم بروکلی پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که ترکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟ محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
رژیم لاغری مناسب حاوی تمام مواد غذایی است یک کارشناس تغذیه اظهار داشت: به طور کلی به افرادی که قصد کاهش وزن را دارند، توصیه می‌شود که مقدار غذای مصرفی خود را به دو سوم تا نصف قبل برسانند.
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.