راه نجات بخش کشاورزی کشور، خصوصی سازی بذر است


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی می گوید: در دولت یازدهم هشت هزار و 41 برند کود و سم در دولت یازدهم ثبت شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، «اسکندر زند» روز سه شنبه در پنجمین گردهمایی سراسری کشت های پاییزه سال زراعی (97-1396) که در سالن خوشه این وزارتخانه برگزار شد، افزود: تاکنون 625 تقاضا برای کنترل کیفی برند سم دریافت شد که تاکنون 175 مورد پایش و ثبت و 25 مورد رد شده و مابقی در حال آزمایش است. 

وی اظهار داشت: کودها از لحاظ آلاینده ها و فلزات سنگین آزمایش شدند که هفت هزار و 866 برند کود در آزمایشات کنترل کیفی سالم و یک هزار و 400 برند کود تقبلی بودند. 
به گفته رئیس سازمان تحقیقات کشاورزی، در این بین ٣٣٨ نوع کود وارداتی است. 
زند افزود: مدیریت تغذیه خاک در مزارع پایلوت 27 درصد افزایش عملکرد محصول داشته است . 
 
راه نجات بخش کشاورزی کشور، خصوصی سازی بذر است
زند تصریح کرد: سال گذشته، 60 رقم جدید بذر داخلی و خارجی از سوی محققان سازمان تحقیقات در کشت پاییزه به کشاورزان سراسر کشور معرفی شد. 
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر در زمینه تامین هسته های اولیه بذر خودکفا هستیم، گفت: در زمینه تحقیقات کشاورزی با سازمان های بین المللی سیمیت، ایکاردا و فرانسه همکاری داریم. 
زند اظهارداشت: در موسسه تحقیقات دیم کشور دو رقم جدید گندم و نخود برای افزایش عملکرد معرفی شد. 
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر جایی در کشور نیست که مسئول پهنه نداشته باشد، افزود: آموزش بلندمدت مسئولان مروج پهنه، در دستور کار سازمان تحقیقات قرار دارد. 
به گزارش ایرنا، پنجمین گردهمایی سراسری کشت های پاییزه سال زراعی (97-1396 ) امروز سه شنبه با حضور محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی، معاونان، کارشناسان و گندمکاران برگزارشد. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11808 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ شهريور بازدید: 2519 ساعت: 11:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
4 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
5 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
6 کوچ عشایر در قاب رنگ‌ها ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
7 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
10 تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی ۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۹ آذر
11 نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  کاهش سیستم ایمنی بدن و انرژی با حذف گوشت از برنامه غذایی یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور هشدار ...

  تند غذاخوردن خطر ابتلا به اضافه وزن و دیابت را افزایش می‌دهد پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج مطالعات گوناگو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طلاق یک زوج جوان به خاطر کشک/زن نه سوغاتی را خواست نه 324 سکه طلا را پایگاه خبری لقمه: زن جوان سوغاتی کشک خشک را در شان خود ندید و تنها پس از چندماه از همسرش جدا شد.
رژیم لاغری ۱۰ روزه برای آب کردن چربی های اضافه اگر توقع دارید زمانی که رژیم می‌گیرید، آب توی دلتان تکان نخورد و گرسنه نشوید، یعنی یا برای لاغر شدن خیلی مصمم نیستید یا کلا تعریف درستی از رژیم ندارید! سلامتی و زیبایی حق افرادی است که اراده بهتر و قوی‌تری دارند. همین یک میان وعده را بخورید و شکر خدا را کنید این میان وعده را یا در فاصله صبحانه تا ناهار بخورید، یا در فاصله ناهار تا شام.
آیا چاشنی های ترش لاغر کننده اند؟ لیمو ترش، آب نارنج، آبغوره و سرکه چاشنی های مفیدی هستند که می توان آنها را جایگزین نمک کرد.
از خواص نعنا چه می دانید نعنا گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و... امکان‌پذیر‌است.