راه نجات بخش کشاورزی کشور، خصوصی سازی بذر است


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی می گوید: در دولت یازدهم هشت هزار و 41 برند کود و سم در دولت یازدهم ثبت شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، «اسکندر زند» روز سه شنبه در پنجمین گردهمایی سراسری کشت های پاییزه سال زراعی (97-1396) که در سالن خوشه این وزارتخانه برگزار شد، افزود: تاکنون 625 تقاضا برای کنترل کیفی برند سم دریافت شد که تاکنون 175 مورد پایش و ثبت و 25 مورد رد شده و مابقی در حال آزمایش است. 

وی اظهار داشت: کودها از لحاظ آلاینده ها و فلزات سنگین آزمایش شدند که هفت هزار و 866 برند کود در آزمایشات کنترل کیفی سالم و یک هزار و 400 برند کود تقبلی بودند. 
به گفته رئیس سازمان تحقیقات کشاورزی، در این بین ٣٣٨ نوع کود وارداتی است. 
زند افزود: مدیریت تغذیه خاک در مزارع پایلوت 27 درصد افزایش عملکرد محصول داشته است . 
 
راه نجات بخش کشاورزی کشور، خصوصی سازی بذر است
زند تصریح کرد: سال گذشته، 60 رقم جدید بذر داخلی و خارجی از سوی محققان سازمان تحقیقات در کشت پاییزه به کشاورزان سراسر کشور معرفی شد. 
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر در زمینه تامین هسته های اولیه بذر خودکفا هستیم، گفت: در زمینه تحقیقات کشاورزی با سازمان های بین المللی سیمیت، ایکاردا و فرانسه همکاری داریم. 
زند اظهارداشت: در موسسه تحقیقات دیم کشور دو رقم جدید گندم و نخود برای افزایش عملکرد معرفی شد. 
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر جایی در کشور نیست که مسئول پهنه نداشته باشد، افزود: آموزش بلندمدت مسئولان مروج پهنه، در دستور کار سازمان تحقیقات قرار دارد. 
به گزارش ایرنا، پنجمین گردهمایی سراسری کشت های پاییزه سال زراعی (97-1396 ) امروز سه شنبه با حضور محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی، معاونان، کارشناسان و گندمکاران برگزارشد. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11808 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ شهريور بازدید: 2663 ساعت: 11:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 میادین میوه و تره‌بار تهران؛ ستون پایداری معیشت در روزهای جنگ و رمضان ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۹ اسفند
2 روغن کلزا یا آفتابگردان؛ کدام روغن برای سلامت قلب انتخاب بهتری است؟ ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۸ آذر
3 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
6 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
7 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
8 کوچ عشایر در قاب رنگ‌ها ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
9 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص هشت میوه شیرین مصرف میوه تاثیر بسیار زیادی بر سلامت کلی بدن و جذب...

  خوراكی‌های مفید برای مو میوه‌ها و سبزیجاتی كه برای سلامت مو مفید هستند را ...

  این پنج ماده غذایی عمر شما را طولانی می کند پایگاه خبری لقمه: نتایج تحقیق محققان چینی نشان داد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغر بوده و نمی دانند، چگونه چاق شوند. هرچند اکثر افراد بدنبال لاغری هستند، اما خیلی ها هم چاق شدن برایشان آرزو است. بعضی ها برای شرکت در تیم های ورزشی و یا ماندن در تیم نیاز به چاق شدن دارند. بعضی دیگر احساس می کنند که با چاق شدن زیباتر و سالم تر بنظر می رسند. بدون توجه به دلیل شما برای چاقی، چگونگی چاق شدن بدون اینکه بسلامتی شما آسیبی برسد، در مقاله امروز راستینه بررسی شده است.
چاقی و یک دنیا مشکل همه می دانیم که کم کردن وزن برای بدن مفید است اما چه قدر؟ کافی است ۳ تا ۵ کیلوگرم کم کنید تا تاثیر آن را بر سلامت خود ببینید. به بیان دیگر کاهش ۱۰ درصد وزن کل بدن وضعیت جسمی شما را بهبود می بخشد.
غذاهای مناسب کودکان شما غذاهای سالم بسیاری وجود دارند که کودکان آنها را دوست دارند، اما بیشتر والدین گمان می‌کنند که کودکان هات‌داگ، پیتزا، سیب‌زمینی سرخ‌کرده و نوشابه را بیشتر دوست دارند.
خواص ضد سرطانی هویج خواص ضدسرطانی هویج رنده شده و ارتباط افسردگی با پارکینسون عناوین مهمترین یافته های پزشکی امروز هستند.هویج رنده شده مهمترین ماده غذایی برای پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی و قلبی عروقی است.