مصرف کافئین برای زنان مفید است یا مضر؟


پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک تحقیق جدید، زنان مبتلا به دیابت که به طور منظم چای یا قهوه حاوی کافئین می نوشند در مقایسه با زنانی که هرگز کافئین مصرف نمی کنند، عمر طولانی تری خواهند داشت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مطالعه مشاهده ای نشان می دهد هر چقدر زنان کافئین بیشتری مصرف نمایند ریسک مرگ شان در مقایسه با کسانی که هرگز کافئین مصرف نمی کنند، کمتر خواهد بود.

 
محققان اذعان می کنند که تاثیر حفاظتی به منبع کافئین هم بستگی دارد: میزان بالاتر مصرف کافئین ناشی از قهوه با کاهش ریسک مرگ به هر دلیلی، مخصوصاً بیماری قلبی-عروقی، مرتبط است؛ در حالیکه زنانی که بواسطه نوشیدن چای، کافئین بیشتری مصرف می کنند کمتر در معرض مرگ ناشی از سرطان قرار دارند.
 
بیش از ۸۰ درصد جمعیت بزرگسال جهان روزانه کافئین، عمدتا چای و قهوه، مصرف می کنند. میانگین مصرف روزانه قهوه براساس سن و کشور، بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیگرم است.
 
بسیاری از مطالعات تاثیرات مفید نوشیدن قهوه را در مورد کاهش ریسک مرگ به هر علت در جمعیت عمومی نشان داده اند، اما اطلاعات کمی در مورد نقش کافئین بر مرگ و میر افراد مبتلا به دیابت وجود دارد.
 
در این مطالعه محققان دانشگاه پورتو پرتغال رابطه بین میزان متفاوت مصرف کافئین و مرگ و میر را در بالغ بر ۳۰۰۰ مرد و زن مبتلا به دیابت از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۰ بررسی کردند.
 
شرکت کنندگان در مورد مصرف کافئین ناشی از قهوه، چای و نوشابه های گازدار خود گزارش می دانند. در طول ۱۱ سال مطالعه، ۶۱۸ نفر فوت کردند.
 
محققان دریافتند زنان مبتلا به دیابت که روزانه بالغ بر ۱۰۰mg کافئین مصرف می کردند (یک فنجان عادی قهوه) در مقایسه با زنانی که هیچ کافئینی مصرف نمی کردند، ۵۱ درصد کمتر در معرض مرگ قرار داشتند. این کاهش ریسک مرگ برای زنانی که روزانه ۱۰۰-۲۰۰mg کافئین مصرف می کردند ۵۷ درصد و برای زنان مصرف کننده بیش از ۲۰۰mg در روز (۲ فنجان عادی) ۶۶ درصد بود.
 
به گفته محققان، این ارتباط مستقل از فاکتورهای تاثیرگذار نظیر سن، نژاد، سطح تحصیلات، درآمد سالانه خانواده، سیگار کشیدن، شاخص توده بدنی، مصرف الکل، فشارخون بالا، و بیماری کلیوی ناشی از دیابت بود.
 
به گفته محققان، چنین تاثیر مفید ناشی از مصرف کافئین در مورد مردان مبتلا به دیابت مشاهده نشد.
 
در مورد مصرف چای، زنان به چهار گروه از لحاظ میزان مصرف چای تقسیم شدند: هیچ، کم، متوسط، زیاد. محققان دریافتند گروه زنان مصرف کننده کافئین از طریق چای، ۸۰ درصد کمتر در معرض مرگ ناشی از سرطان قرار داشتند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11914 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور بازدید: 2840 ساعت: 11:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
3 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
4 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
5 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
6 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
7 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
8 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
9 افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۶ مرداد
10 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
11 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 ماده‌ی غذایی مرتبط با تب یونجه در بیماری تب یونجه نه پای یونجه در میان است و نه ا...

  16 پیشنهاد برای صبحانه از آنجایی كه صبحانه اولین وعده غذایی پس از گذشت 8 ...

  به كودك خود به اجبار غذا ندهید دكتر پریسا ترابی در گفت وگویی، ضمن بیان این مطلب ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عسل طبیعی با طعم پورشه پایگاه خبری لقمه: عسل شکوفه لیمو که شرکت "پورشه لایپزیگ" آن را به بازار عرضه کرده است، توسط ۱.۵ میلیون زنبور عسل تولید می‌شود.
مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب دستگاه گوارش می‌شود یک فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه عدم درمان خونریزی‌های گوارشی کودکان تاثیرات سوئی بر رشد و وضعیت قلبی آنان دارد، گفت: مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب به مخاط دستگاه گوارش خواهد شد؛ بنابراین کودکانی که زمینه آلرژی‌های غذایی دارند در صورت مصرف شیر گاو، دچار خونریزی‌های گوارشی می‌شوند.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیور‌آلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقره‌فروشی مدل‌های گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویس‌های چایخوری و... پشت ویترین جلوه‌گری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین می‌برند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداخته‌ایم. اگر به این موضوع علاقه‌مندید، ادامه مطلب را بخوانید.