صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
گوناگون
>
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
با انتشار یک تکذیبیه عنوان شد؛
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، مطلب منتشر در فضای مجازی را مبنی بر استفاده نکردن از میزهای بیرون نانواییها برای خنک کردن نان، تکذیب کرد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، در اطلاعیهای مطلب منتشر در فضای مجازی را مبنی بر استفاده نکردن از میزهای بیرون نانواییها برای خنک کردن نان، تکذیب کرد.
دریان اطلاعیه آمده:
باتوجه به مطلب منتشر شده در تعدادی از کانالهای فضای مجازی مبنی بر استفاده نکردن شهروندان از میزهای بیرون نانواییها برای خنک کردن نان، به علت آویزان شدن حیوانات از آنها در شب و انتقال بیماریها، به آگاهی مردم عزیز میرساند، این مطلب از طرف دانشگاه علوم پزشکی یزد منتشر نشده و آنرا تکذیب مینماید.بازرسی از نانواییهای سطح استان توسط بازرسان بهداشت محیط در ساعات اداری و غیر اداری انجام میشود و در صورت وجود مشکلات بهداشتی بر طبق قوانین و دستور العملهای مربوط، پیگیریهای لازم صورت میگیرد.
از رسانهها و کانالهای فعال در فضای مجازی خواهشمند است؛ اخبار معتبر را از کانال ایتای روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، مجله خبری وبدا یزد و وبسایت دانشگاه دریافت کنند و از بازنشر اخبار غیر معتبر که ممکن است آرامش روحی و روانی مردم را تحت تاثیر قرار دهد و یا موجب آسیب به اقشاری از جامعه شود خودداری کنند.شهروندان عزیز میتوانند در صورت مشاهده مشکلات و تخلفات بهداشتی، درمانی و دارویی، مراتب را جهت پیگیری به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت اعلام کنند تا در اسرع وقت رسیدگی لازم انجام شود.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15771
تاریخ نشر:
۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
بازدید:
778
ساعت:
1:27 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
2
رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
3
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
4
توصیههای غذایی در مسافرت
۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
5
«تورم» سفره خانوادهها را کوچک کرد!؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6
کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی با نانوذرات شکرمانند
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
7
اوضاع بحرانی آزمایشگاههای پزشکی/ سوءاستفاده بیمههای تکمیلی
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8
عطاریها زیر نظر معاونتهای غذا و دارو فعالیت میکنند
۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
9
تکذیب ادعای پذیرش بدون کنکور «مبینا نعمت زاده» در رشته پزشکی
۱۴۰۳ جمعه ۲۶ مرداد
10
شرایط اهدای شیرمادر چگونه است
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید
یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...
بهترین و بدترین بستنی ها را بشناسید
بستنی یکی از خوراکیهای خوشمزهای است که برخی افرا...
شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا
پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
شهیدزاده: شرکتهای دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند
مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.
پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی
یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکملهای ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.
تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا
پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر صنعت غذای کشور دردو حوزه واردات و صادرات با دو مشکل در رابطه با نرخ ارز روبهرو است.
شکلاتهای تقلبی را از کجا بشناسیم؟
یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت میشود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلبهایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده میشود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزینکردن جانشینهایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است