با انتشار یک تکذیبیه عنوان شد؛
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم


پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، مطلب منتشر در فضای مجازی را مبنی بر استفاده نکردن از میز‌های بیرون نانوایی‌ها برای خنک کردن نان، تکذیب کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، در اطلاعیه‌ای مطلب منتشر در فضای مجازی را مبنی بر  استفاده نکردن  از میز‌های بیرون نانوایی‌ها برای خنک کردن نان، تکذیب کرد.
 دریان اطلاعیه آمده:
باتوجه به مطلب منتشر شده در تعدادی از کانال‌های فضای مجازی مبنی بر  استفاده نکردن  شهروندان از میز‌های بیرون نانوایی‌ها برای خنک کردن نان، به علت آویزان شدن حیوانات از آنها در شب و انتقال بیماریها، به آگاهی مردم عزیز می‌رساند، این مطلب از طرف دانشگاه علوم پزشکی یزد منتشر نشده و آنرا تکذیب می‌نماید.بازرسی از نانوایی‌های سطح استان توسط بازرسان بهداشت محیط در ساعات اداری و غیر اداری انجام می‌شود و در صورت وجود مشکلات بهداشتی بر طبق قوانین و دستور العمل‌های مربوط، پیگیری‌های لازم صورت می‌گیرد. 
 
از رسانه‌ها و کانال‌های فعال در فضای مجازی خواهشمند است؛ اخبار معتبر را از کانال ایتای روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، مجله خبری وبدا یزد و وبسایت دانشگاه دریافت کنند و از بازنشر اخبار غیر معتبر که ممکن است آرامش روحی و روانی مردم را تحت تاثیر قرار دهد و یا موجب آسیب به اقشاری از جامعه شود خودداری کنند.شهروندان عزیز می‌توانند در صورت مشاهده مشکلات و تخلفات بهداشتی، درمانی و دارویی، مراتب را جهت پیگیری به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت اعلام کنند تا در اسرع وقت رسیدگی لازم انجام شود.
 
 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست

 



کد: 15771 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند بازدید: 778 ساعت: 1:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
2 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
3 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
4 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
5 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
7 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 عطاری‌ها زیر نظر معاونت‌های غذا و دارو فعالیت می‌کنند ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
9 تکذیب ادعای پذیرش بدون کنکور «مبینا نعمت زاده» در رشته پزشکی ۱۴۰۳ جمعه ۲۶ مرداد
10 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...

  بهترین و بدترین بستنی ها را بشناسید بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که برخی افرا...

  شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شهیدزاده: شرکت‌های دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.
پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی ‌یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکمل‌های ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.
تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر صنعت غذای کشور دردو حوزه واردات و صادرات با دو مشکل در رابطه با نرخ ارز روبه‌رو است.
شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.