نقش شکلات در چاقی


تحقیقات جدید نشان می دهد که وقتی پای شیرینی به میان می آید خوردن اندکی از آن خطر چاقی و یا بیماری قلبی به همراه ندارد. محققان آمریکایی با تحقیق روی بیش از پنج هزار نفر دریافتند که هیچ ارتباطی بین وضعیت ضعیف سلامتی و خوردن مرتب شیرینی وجود ندارد.

به گزارش لقمه، این تحقیقات نشان می دهد افرادی که دست کم یک روز در میان شیرینی مصرف می کنند نسبت به افرادی که خود را به خوردن شیرینی یک بار در هفته یا کمتر محدود کرده اند با خطر افزایش وزن و یا افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی رو به رو نیستند.

جای تعجب نیست که این تحقیق با حمایت انجمن ملی شیرینی فروش ها در آمریکا انجام شده است.

«مری مورفی» متخصص برنامه رژیم غذایی در مرکز تنظیمی مواد شیمیایی و امنیت غذایی واشنگتن اظهار داشت: ما رابطه ای بین دفعات جذب شیرینی و شاخص توده بدنی یا فاکتورهای خطر بیماریهای قلبی عروقی بین بزرگسالان پیدا نکردیم.

این درحالی است که محققان اظهار داشتند: نتایج این تحقیقات مجوزی برای خوردن میزان نامحدودی شرینی نیست و هنوز هم میانه روی حائز اهمیت است.

مورفی اظهار داشت: نتایج این تحقیقات که در مجله تغذیه (Nutrition Journal) منتشر شده در زمانی که چاقی بیش از هر زمان دیگری به کانون توجه جامعه تبدیل شده حائز اهمیت است.

تقریبا تمام شرکت کنندگان (96 درصد) گزارش دادند که شیرینی اعم از شکلات و سایر انواع آن را مصرف می کنند اما تعداد دفعات و کیفیت مصرف آن در یک زمان مشخص متغیر است.

تحقیقات پیشین نشان داده است که مصرف کنندگان شیرینی با احتمال افزایش وزن بیشتر یا داشتن عوامل خطر بیشتری برای ابتلا به بیماریهای مزمن رو به رو نیستند.

اما این تحقیق جدید در نهایت تعجب به این نتیجه رسیده که حتی افرادی که بیشترین میزان شیرینی را مصرف می کنند نیز از احتمال خطر افزایش وزن یا ابتلا به بیماری دور هستند.

تحلیل های صورت گرفته برای انجام این تحقیقات براساس پرسشنامه ها و تعداد دفعات مصرف شیرینی و اطلاعات سال های 2003 تا 2006 در نظر سنجی ملی بررسی سلامت و تغذیه صورت گرفت که شرکت کنندگان آن از بالای 19 سال، سن داشتند.

محققان اظهار داشتند که این نتایج الزاما به این معنا نیست که می تواند بدون حد و مرز شیرینی مصرف کرد، بلکه نشان می دهد می توان بدون افزایش خطر چاقی و یا بیماری قلبی شیرینی مصرف کرد.

آنها همچنین اضافه کردند که برای درک نقش شیرینی و شکلات در زندگی و ارائه بهترین توصیه ها به مردم برای استفاده از خوراکی های لذت بخش خود به منظور داشتن یک زندگی شاد و سالم، تحقیقات بیشتر ضروری است.



نقل از :جام جم

کد: 4025 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد بازدید: 4919 ساعت: 10:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
2 ارتباط استرس با مشکلات گوارشی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
3 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر
4 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
5 عدم همکاری بیمه های تکمیلی در نسخه نویسی الکترونیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
6 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
7 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 حماسه مهار کرونا در ایران قوی ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
10 توجه به اشتغال خانواده‌محور و ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
11 انتقاد جامعه داروسازان جوان کشور از اداره داروخانه ها توسط افراد غیر متخصص ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۲ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  برای کاهش استرس چه بخوریم؟ تقریبا همه ما می دانیم نوع تغذیه روی سلامت روحی ان...

  باورهای تغذیه‌ای/ آیا هسته‌ی سیب حاوی سیانور است؟ در این مطلب به بررسی این باورها و درست و غلط بودن ...

  بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیت‌زاست یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جوشاندن آب معدنی ممنوع! کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" می‌شود که سرطان‌زا است.
دندان های تان را سمباده نزنید اصولا یک خمیردندان باید تا حدودی حاوی مواد ساینده باشد تا بتواند عملکرد مسواک را در تمیز کردن دندان ها بهبود بخشد. ولی مقدار بیش از حد مواد ساینده در خمیردندان ضدجرم، باعث سایش مینا و عاج دندان شده و فرد را با مشکلات متعددی روبرو می کند.
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.
توصیه دکتر کرمانی برای جلوگیری از اشتباهات بعد پرخوری طی چند روز گذشته و یا شب گذشته به مهمانی و یا جشن عروسی یکی از دوستانتان رفته اید و حسابی پرخوری کرده اید؟