۱۸ واحد تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی تعطیل شد


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی درباره استفاده از گوشت گربه در تولید فرآورده‌های گوشتی و تعطیلی ۱۸ واحد تولیدکننده در این صنعت توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سید محمد موسوی پیرامون انتشار شایعاتی درباره استفاده از گوشت گربه در تولید فرآورده‌های گوشتی و تعطیلی ۱۸ واحد تولیدکننده در این صنعت اظهار کرد: استفاده از گوشت گربه در تولید فرآورده‌های گوشتی به کلی تکذیب می‌شود و همه این مسائل مطرح شده شایعه است، چرا که به غیر از ناظر اداره کل نظارت بر مواد غذایی، سازمان استاندارد و سازمان دامپزشکی، بازرسان اتحادیه نیز دائما از بازار نمونه‌برداری و آزمایش می‌کنند.

 
وی افزود: تاکنون حتی یک مورد هم از این دست تخلفات نداشته‌ایم و امسال نیز هیچ واحد صنعتی تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی به دلیل تخلف تعطیل نشده‌ است.
 
مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی با تاکید بر اینکه اگر تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی چنین تخلفی مرتکب شود، ضمن تعطیلی واحد صنعتی، مسئولانش را به دادگاه معرفی می‌کنیم تا به اشد مجازات برسند، تصریح کرد: چنین حقه‌بازی‌هایی که در فضای مجازی صورت می‌گیرد با هدف تشویش اذهان عمومی است و باید گفت که حتی در صورت امکان پذیر بودن انجام چنین تخلفی، استفاده از گوشت گربه از نظر اقتصادی صرفه ندارد و امکانپذیر نیست، چراکه حتی برای گرفتن آن باید یک واحد صنعتی هزینه‌های زیادی متحمل شود.
 
موسوی گفت: در این صنعت ۳۰۰ واحد تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی فعال هستند که به دلیل مشکلات اقتصادی و نداشتن نقدینگی، ۱۰۰ واحد از آن از سال ۱۳۹۰ به بعد تعطیل شده‌اند و برخی از آنها نیز با یک سوم ظرفیت به تولید خود ادامه می‌دهند که البته در سال ۱۳۹۳ با افزایش تعرفه واردات گوشت به ۲۶ درصد فشار بیشتری به صنایع وارد شد.
 
وی اظهار کرد: هیچ تخلفی در سال جاری از سوی واحدهای تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی صورت نگرفته و اگر چنین تخلفاتی صورت گیرد سازمان استاندارد نه تنها آن واحد را تعطیل خواهد کرد بلکه در رسانه‌ها به صورت به عمومی و علنی اعلام خواهد کرد.
 
اخیرا شایعاتی مبنی بر "استفاده واحدهای تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی از گوشت گربه و یافتن لاشه‌های این حیوان در ماشین حمل فرآورده‌های گوشتی در استان‌ تهران منتشر و اعلام شد که سازمان استاندارد در بررسی‌های خود ۱۸ واحد تولیدکننده فرآورده های گوشتی را به همین دلیل تعطیل کرده است".

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11945 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور بازدید: 2217 ساعت: 12:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
8 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف این مواد برای جلوگیری از سرطان و بیماریهای قلبی و فشار خون خوردن غذاهایی غنی ازآنتی اکسیدان‌ها به همه توصیه ش...

  بهبود سنگ کلیه با مالیدن روغن شوید دکتر کردافشاری متخصص طب سنتی گفت: گرم نگه داشتن نا...

  تضمین سلامت زمستانی با این ۵ سبزی پایگاه خبری لقمه: برای این که با سرد شدن هوا هر وی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت