کاهش بیماری‌های التهابی روده با سیب زمینی بنفش


پایگاه خبری لقمه: بررسی‌ها نشان داده است، سیب زمینی بنفش حاوی یک نوع مواد ضد التهابی است که ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا 6 برابر کاهش می‌دهد و موجب توقف رشد تومورها می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نتایج تازه‌ترین مطالعات محققان آمریکایی نشان داده است، سیب زمینی بنفش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و بیماری‌های التهابی روده را کاهش می‌دهد.

 
بررسی‌ها نشان داده است، سیب زمینی بنفش حاوی یک نوع مواد ضد التهابی است که ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا 6 برابر کاهش می‌دهد و موجب توقف رشد تومورها می‌شود؛ محققان می‌گویند دیگر میوه‌ها و سبزیجات رنگارنگ مانند بروکلی و انگور قرمز می‌تواند همین اثرات مفید را به همراه داشته باشد.
 
تیم تحقیقاتی دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا می‌گوید: «درک اینکه چگونه این نوع ترکیبات غذایی در سطح مولکولی کار می‌کنند، می‌تواند به ساخت داروهای جدید برای درمان سرطان و سایر شرایط بالقوه کشنده منجر شود».
 
شواهد نشان می‌دهد که مصرف گیاهان می‌تواند به طور بالقوه از انواع بیماری‌های مزمن مانند دیابت نوع 2، بیماری‌های قلبی و حتی سرطان جلوگیری کنند.
 
 به گفته دانشمندان، سیب‌ زمینی‌های بنفش نه تنها مواد ضد اکسیده شدن دارند، بلکه حاوی اسید فولیک، پتاسیم، آهن و روی هستند. 
 
بر اساس آمار مرکز بهداشت آمریکا، سرطان روده دومین علت مرگ و میر ناشی از سرطان در ایالات متحده و قاتل پیشرو در بسیاری از کشورهای غربی است که تمایل بیشتری به مصرف گوشت دارند و سبزیجات و میوه‌ها کمتر در برنامه غذایی روزانه آنها قرار دارد. 
 
محققان باور دارند، افراد گیاهخوار علاوه بر اینکه فرآورده‌های حیوانی را کمتر مصرف می‌کنند، میزان استفاده آنها از نوشابه و شیرینی هم کمتر است و میوه، غلات، حبوبات و هسته‌های روغنی بیشتری مصرف می‌کنند؛ به عقیده آنها، گیاهخواری ممکن است نشانه‌ای از این باشد که فرد گیاه‌خوار رفتارهای سالم‌تر دیگری مانند مصرف کمتر سیگار یا ورزش بیشتر را هم در زندگی خود تجربه می‌کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 11968 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر بازدید: 2254 ساعت: 10:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
3 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
5 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
7 معرفی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا توسط محقق ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
8 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
9 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
10 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با علائم فقر آهن فقرآهن یکی از مشکلات شایع در بین زنان است که باید...

  آیا نوشابه های انرژی زا واقعا موثرند؟ لقمه: بر اساس یافته های یک تحقیق جدید، احتمال دارد...

  فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

معجزه آسپرین طبیعی تحقیقات نشان می‌دهند دانه‌های گوجه فرنگی می‌توانند به عنوان جایگزین طبیعی آسپرین کاربرد داشته باشند.
7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادران 7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادرانمصرف گردو می تواند از بروز سرطان سینه و پوکی استخوان جلوگیری کند. مطالعه صورت گرفته نشان می دهد که مصرف روزانه گردو بروز و پیشرفت سرطان سینه را به تاخیر می اندازد.
نوشیدن آب گرم و رفع سوء هاضمه کارشناسان بهداشت و تغذیه، روش‌های درمانی مانند نوشیدن آب گرم را برای درمان سوءهاضمه موثر می‌دانند.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.