به گزارش
لقمه، این میوه غنی از ویتامین، مواد معدنی به ویژه ویتامین های A و B، کلسیم، منگنز و آهن است. این میوه چه تازه چه خشک، ارزش غذایی زیادی دارد.
خواص: مصرف انجیر با شیر کم خونی را برطرف می کند.
فیبر و کلسیم موجود در آن استخوان ها راتقویت می کند، تراکم آن ها را بهبود می بخشد و از بروز پوکی استخوان و بیماری های مشابه پیشگیری می کند.
درد ناراحت کننده روده ها و یبوست را تسکین می دهد.
اسید چرب آن، از قلب در برابر بیماری های متعدد محافظت می کند.
این میوه سدیم کمی دارد و به همین دلیل مانع از بالا رفتن فشارخون می شود.
پکتین موجود در انجیر، میزان کلسترول مضر را کاهش می دهد.
فنولز و فلاوانوئیدز نوعی آنتی اکسیدان، روند پیری را کاهش می دهد.
مصرف منظم آن، خطر بروز سرطان سینه را کاهش می دهد.
تریپتوفان موجود در آن، بی خوابی را برطرف می کند.
تقویت کننده حافظه است.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :خراسان