انجیر درمان کم خونی


انجیر، یکی از میوه هایی است که برای درمان بیماری های مختلف موثر است.

به گزارش لقمه،  این میوه غنی از ویتامین، مواد معدنی به ویژه ویتامین های A و B، کلسیم، منگنز و آهن است. این میوه چه تازه چه خشک، ارزش غذایی زیادی دارد.

خواص:

مصرف انجیر با شیر کم خونی را برطرف می کند.

فیبر و کلسیم موجود در آن استخوان ها راتقویت می کند، تراکم آن ها را بهبود می بخشد و از بروز پوکی استخوان و بیماری های مشابه پیشگیری می کند.

درد ناراحت کننده روده ها و یبوست را تسکین می دهد.

اسید چرب آن، از قلب در برابر بیماری های متعدد محافظت می کند.

این میوه سدیم کمی دارد و به همین دلیل مانع از بالا رفتن فشارخون می شود.

پکتین موجود در انجیر، میزان کلسترول مضر را کاهش می دهد.

فنولز و فلاوانوئیدز نوعی آنتی اکسیدان، روند پیری را کاهش می دهد.

مصرف منظم آن، خطر بروز سرطان سینه را کاهش می دهد.

تریپتوفان موجود در آن، بی خوابی را برطرف می کند.

تقویت کننده حافظه است. 

بازگشت به صفحه نخست
نقل از :خراسان

کد: 4676 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۱ مرداد بازدید: 4493 ساعت: 12:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با مصرف این غذا ها خوابی راحت را تجربه کنید ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
2 مواد غذایی خواب آور را بشناسید ۱۳۹۲ شنبه ۳۱ فروردين
3 رفع خستگی‌های خانه تکانی با این مواد غذایی ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۴ اسفند
4 چه بخوریم تا خوب بخوابیم؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی نه تنها برای فردی که س...

  78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس‌...

  خطرات همزمانی مصرف غذا و دارو می‌دانستید همزمانی مصرف برخی داروها با برخی مواد غ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه نكاتی را در تهیه غذای خانگی رعایت كنیم؟ در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یك سوم میزان پیشنهاد شده كاهش دهید
آیا حقایق چربی سوزی را می‌دانید!؟ ما در این مطلب می خواهیم برخی حقایق کاهش وزن، از نحوه سوختن چربی‌ها در بدن و تولید انرژی گرفته تا راهکارهای صحیح این سوخت چربی را با شما در میان بگذاریم.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
غذاهای ضد پیری برخی مواد غذایی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به بقیه غذاها دارند که تأثیری بیشتری در جوان ماندن بدن دارند.