انجیر درمان کم خونی


انجیر، یکی از میوه هایی است که برای درمان بیماری های مختلف موثر است.

به گزارش لقمه،  این میوه غنی از ویتامین، مواد معدنی به ویژه ویتامین های A و B، کلسیم، منگنز و آهن است. این میوه چه تازه چه خشک، ارزش غذایی زیادی دارد.

خواص:

مصرف انجیر با شیر کم خونی را برطرف می کند.

فیبر و کلسیم موجود در آن استخوان ها راتقویت می کند، تراکم آن ها را بهبود می بخشد و از بروز پوکی استخوان و بیماری های مشابه پیشگیری می کند.

درد ناراحت کننده روده ها و یبوست را تسکین می دهد.

اسید چرب آن، از قلب در برابر بیماری های متعدد محافظت می کند.

این میوه سدیم کمی دارد و به همین دلیل مانع از بالا رفتن فشارخون می شود.

پکتین موجود در انجیر، میزان کلسترول مضر را کاهش می دهد.

فنولز و فلاوانوئیدز نوعی آنتی اکسیدان، روند پیری را کاهش می دهد.

مصرف منظم آن، خطر بروز سرطان سینه را کاهش می دهد.

تریپتوفان موجود در آن، بی خوابی را برطرف می کند.

تقویت کننده حافظه است. 

بازگشت به صفحه نخست
نقل از :خراسان

کد: 4676 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۱ مرداد بازدید: 2685 ساعت: 12:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با مصرف این غذا ها خوابی راحت را تجربه کنید ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
2 مواد غذایی خواب آور را بشناسید ۱۳۹۲ شنبه ۳۱ فروردين
3 رفع خستگی‌های خانه تکانی با این مواد غذایی ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۴ اسفند
4 چه بخوریم تا خوب بخوابیم؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

  ظروف یکبار مصرف مناسب با مواد غذایی گرم کدامند؟ در ایام ماه محرم و صفر که بازار نذری داغ است، ظروف...

  معجزه آجیل در دوران بارداری مصرف برخی مواد خوراکی خاص در ماه‌های نخست بارداری،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پاکیزه‌خوری، فضیلتی اخلاقی در اقتصاد اسلامی یک استاد دانشگاه گفت: انسان‌های طالب روزی حلال از کارها و اعمالی که در آلوده کردن روزی حلال نقش دارند پرهیز می‌کنند.
کارآفرینی با یک گیاه کدو شکل پایگاه خبری لقمه: «محمدرضا صابری» کارآفرین فعالی ست که تصمیم گرفت کشاورزی را به شیوه‌ای نوین به کار بگیرد و با تولید محصولات خاص در این زمینه فعالیت کند.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.