به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، ابوالفضل رضوی در نشست خبری چهارمین دوره همایش روستاییان و عشایر کشور از احداث نواحی صنعتی در 2600 دهستان کشور خبر داد و گفت: سعی می کنیم تا طی سال های 96 و 97 برای هر دهستان کشور یک ناحیه صنعتی ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: با ایجاد ناحیه صنعتی مشکل برق، آب و گاز برای فراهم آوردن واحدهای صنعتی در مناطق روستایی از بین می رود.
در ادامه معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور نهاد ریاست جمهوری در پاسخ به سوال خبرنگار لقمه، مبنی بر اینکه آیا ایجاد این نواحی صنعتی موجب از بین رفتن کشاورزی و گرایش روستاییان به سمت کارهای صنعتی نخواهد شد؟ گفت: با چند مثال به این سوال شما پاسخ می دهم. اول اینکه طبق آمار 93 درصد گندم کشور در روستاها تولید می شود اما تنها 5 درصد آن در روستاها آرد می شود. در واقع ارزش افزوده آن 90 درصد باقیمانده نصیب شهرنشینان است و روستایی که خود گندم می کارد آرد نانش را باید از شهر بخرد.
رضوی افزود: دوم اینکه 100 درصد معادن ما در روستاها واقع شده اند اما صنایع تبدیلی آنها در شهرها هستند و آسفالت جاده های روستایی زیر وزن کامیون های حمل سنگ های معدنی نابود می شوند در حالی که می توان آنها را با هزینه های بسیار کمتر در همان نزدیک روستا استحصال کرد و روستاییان از منافعش بهرمند شوند.
معاون رییس جمهور گفت: در مورد گوجه فرنگی و رب و بسیاری دیگر از محصولات و کالا هم می توان همین را گفت. بنابراین ایجاد این نواحی صنعتی به ثبات و رونق مشاغل روستایی و جلوگیری از مهاجرت روستاییان می انجامد که نتیجه آن کاهش حاشیه نشینی و تبعات آن خواهد بود.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست