در پاسخ به لقمه مطرح شد:
رضوی: ناحیه های صنعتی باعث ثبات و بهره‌وری بیشتر مشاغل روستایی می شود


معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت:با ایجاد ناحیه صنعتی در دهستان‌های کشور بسیاری از صنایع تبدیلی که از محصولات روستایی استفاده می کنند در جوار روستاها فعال می شوند که باعث بهره وری بیشتر روستاییان خواهد شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، ابوالفضل رضوی در نشست خبری چهارمین دوره همایش روستاییان و عشایر کشور از احداث نواحی صنعتی در 2600 دهستان کشور خبر داد و گفت: سعی می کنیم تا طی سال های 96 و 97 برای هر دهستان کشور یک ناحیه صنعتی ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: با ایجاد ناحیه صنعتی مشکل برق، آب و گاز برای فراهم آوردن واحدهای صنعتی در مناطق روستایی از بین می رود.

در ادامه معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور نهاد ریاست جمهوری در پاسخ به سوال خبرنگار لقمه، مبنی بر اینکه  آیا ایجاد این نواحی صنعتی موجب از بین رفتن کشاورزی و گرایش روستاییان به سمت کارهای صنعتی نخواهد شد؟ گفت: با چند مثال به این سوال شما پاسخ می دهم. اول اینکه طبق آمار 93 درصد گندم کشور در روستاها تولید می شود اما تنها 5 درصد آن در روستاها آرد می شود. در واقع ارزش افزوده آن 90 درصد باقیمانده نصیب شهرنشینان است و روستایی که خود گندم می کارد آرد نانش را باید از شهر بخرد.

رضوی افزود: دوم اینکه 100 درصد معادن ما در روستاها واقع شده اند اما صنایع تبدیلی آنها در شهرها هستند و آسفالت جاده های روستایی زیر وزن کامیون های حمل سنگ های معدنی نابود می شوند در حالی که می توان آنها را با هزینه های بسیار کمتر در همان نزدیک روستا استحصال کرد و روستاییان از منافعش بهر‌مند شوند.

معاون رییس جمهور گفت: در مورد گوجه فرنگی و رب و بسیاری دیگر از محصولات و کالا هم می توان همین را گفت. بنابراین ایجاد این نواحی صنعتی به ثبات و رونق مشاغل روستایی و جلوگیری از مهاجرت روستاییان می انجامد که نتیجه آن کاهش حاشیه نشینی و تبعات آن خواهد بود.


شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 12041 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر بازدید: 3187 ساعت: 10:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حضور روستاییان دانشگاهی در چهارمین همایش ملی روستا و عشایر/ احداث ناحیه صنعتی در ۲۶۰۰ دهستان کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
2 خلیل پور: نیازمند تجدید نظر اساسی در سیاست تولید محصولات استراتژیک کشور هستیم ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۲ خرداد
3 سفره‌های نذری در شهر ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ آذر
4 هندوانه‌ عجیبی که کشاورز نیشابوری را شوکه کرد! +عکس ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ شهريور
5 گزارش تصویری / یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات ۱۳۹۱ جمعه ۷ مهر
6 پرورش زنبور عسل ۱۳۹۱ يکشنبه ۴ تير
7 تهیه و توزیع نذری عزاداران اباعبدالله الحسین (ع) ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۶ بهمن
8 بازار داغ لبو و باقلا ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟ در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...

  خربزه از بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری می‌كند یک کارشناس تغذیه در یزد، گفت: مصرف خربزه در پیشگی...

  عوامل تشدید کهیر را بشناسید متخصص پوست و مو می‌گوید با اینکه ۹۰ درصد موارد عام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
بهترین میوه جایگزین قند و شکر یک کارشناس بهداشت مواد غذایی، از خرما به عنوان میوه ای نام برد که با خوردن ۱۵ گرم آن در روز می توان کم خونی ناشی از کمبود آهن بدن را برطرف کرد.
با دمنوش‌های گیاهی به جنگ آنفلوآنزا بروید پایگاه خبری لقمه: هیچ نوشیدنی مثل یک دمنوش خوشمزه و داغ، حال آدم سرماخورده را دگرگون نمی‌کند. با دمنوش‌های گیاهی به جنگ سرماخوردگی و آنفلوآنزا و عوارض شایع زمستان بروید.
با سوختگی‌های خفیف در آشپزخانه چه کنیم؟ مثلث آتش از 3 عامل گرما، اکسیژن و ماده سوختنی تشکیل‌شده و بی‌شک سهل‌انگاری در رعایت نكته‌های ساده ایمنی آشپزخانه، می‌تواند با ایجاد این مثلث خانه‌تان را به آتش بکشد...