در پاسخ به لقمه مطرح شد:
رضوی: ناحیه های صنعتی باعث ثبات و بهره‌وری بیشتر مشاغل روستایی می شود


معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت:با ایجاد ناحیه صنعتی در دهستان‌های کشور بسیاری از صنایع تبدیلی که از محصولات روستایی استفاده می کنند در جوار روستاها فعال می شوند که باعث بهره وری بیشتر روستاییان خواهد شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، ابوالفضل رضوی در نشست خبری چهارمین دوره همایش روستاییان و عشایر کشور از احداث نواحی صنعتی در 2600 دهستان کشور خبر داد و گفت: سعی می کنیم تا طی سال های 96 و 97 برای هر دهستان کشور یک ناحیه صنعتی ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: با ایجاد ناحیه صنعتی مشکل برق، آب و گاز برای فراهم آوردن واحدهای صنعتی در مناطق روستایی از بین می رود.

در ادامه معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور نهاد ریاست جمهوری در پاسخ به سوال خبرنگار لقمه، مبنی بر اینکه  آیا ایجاد این نواحی صنعتی موجب از بین رفتن کشاورزی و گرایش روستاییان به سمت کارهای صنعتی نخواهد شد؟ گفت: با چند مثال به این سوال شما پاسخ می دهم. اول اینکه طبق آمار 93 درصد گندم کشور در روستاها تولید می شود اما تنها 5 درصد آن در روستاها آرد می شود. در واقع ارزش افزوده آن 90 درصد باقیمانده نصیب شهرنشینان است و روستایی که خود گندم می کارد آرد نانش را باید از شهر بخرد.

رضوی افزود: دوم اینکه 100 درصد معادن ما در روستاها واقع شده اند اما صنایع تبدیلی آنها در شهرها هستند و آسفالت جاده های روستایی زیر وزن کامیون های حمل سنگ های معدنی نابود می شوند در حالی که می توان آنها را با هزینه های بسیار کمتر در همان نزدیک روستا استحصال کرد و روستاییان از منافعش بهر‌مند شوند.

معاون رییس جمهور گفت: در مورد گوجه فرنگی و رب و بسیاری دیگر از محصولات و کالا هم می توان همین را گفت. بنابراین ایجاد این نواحی صنعتی به ثبات و رونق مشاغل روستایی و جلوگیری از مهاجرت روستاییان می انجامد که نتیجه آن کاهش حاشیه نشینی و تبعات آن خواهد بود.


شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 12041 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر بازدید: 3333 ساعت: 10:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حضور روستاییان دانشگاهی در چهارمین همایش ملی روستا و عشایر/ احداث ناحیه صنعتی در ۲۶۰۰ دهستان کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
2 خلیل پور: نیازمند تجدید نظر اساسی در سیاست تولید محصولات استراتژیک کشور هستیم ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۲ خرداد
3 سفره‌های نذری در شهر ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ آذر
4 هندوانه‌ عجیبی که کشاورز نیشابوری را شوکه کرد! +عکس ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ شهريور
5 گزارش تصویری / یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات ۱۳۹۱ جمعه ۷ مهر
6 پرورش زنبور عسل ۱۳۹۱ يکشنبه ۴ تير
7 تهیه و توزیع نذری عزاداران اباعبدالله الحسین (ع) ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۶ بهمن
8 بازار داغ لبو و باقلا ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی ...

  روغن کنجد و سبوس برنج از فشار خون پیشگیری می‌کنند پژوهشگران ژاپنی در تحقیقات خود دریافتند که ترکیب ر...

  چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غفلت دستگاه‌های متولی در راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر لزوم ساماندهی داروهای گیاهی، گفت: شرح وظایف داروخانه های گیاهی و داروخانه های عمومی باید از هم تفکیک شوند تا هر کدام به وظیفه خود عمل کنند.
20 بخورید، 20 بگیرید بسیاری از دانش ‌آموزان روزهای پیش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه می ‌پردازند و تصور می‌ کنند که غذا و استراحت مانع مطالعه می ‌شود، در صورتی که با تغذیه صحیح می ‌توان بازده فکری را افزایش داد.
راه‌های درمان انزال زودرس با طب سنتی انزال زودرس یکی از شایع‌ترین شکایات مردان در مراجعه به پزشک است. حدود یک‌سوم مردان از این مشکل رنج می‌برند که این میزان برحسب سن، نژاد، محل زندگی و عوامل دیگر در جوامع مختلف متغیر است. زودانزالی از مهم‌ترین علل سردی روابط زوجین است و گاهی از علل ناباروری نیز محسوب می‌شود.
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.