روش‌های‌ درمان و پیشگیری از کبد چرب


پایگاه خبری لقمه: کارشناس طب‌ سنتی گفت: عملکرد نامناسب برخی اعضای بدن، وراثت، مصرف مشروبات الکلی، مصرف سیگار و قلیان، استرس و اضطراب و عدم‌ تحرک از عمده دلایل بیماری کبد چرب است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود قادری کارشناس طب سنتی در گفت‌و گویی؛ در رابطه با علل ایجاد کبد چرب توضیح داد: رژیم غذایی نامناسب و مهم‌ترین آن آب‌ یخ، خصوصا بین غذا، بعد از حمام، بعد از ورزش، صبح زود و شب است.

 
وی، موارد دیگری چون عملکرد نامناسب سایر اعضا، وراثت، مصرف مشروبات الکلی، مصرف سیگار و قلیان، استرس و اضطراب و عدم‌ تحرک را از عوامل مهم بیماری عنوان کرد.
 
کارشناس طب‌ سنتی در خصوص روش‌های‌ درمان و پیشگیری از کبد چرب عنوان کرد: اولین قدم در جهت بهبودی را باید پرهیز و ترک عادت‌ها دانست. باید روغن هایی که دارای چربی‌های نباتی و پالم هستند را از برنامه غذایی حذف و به‌جای آن از روغن کنجد و زیتون استفاده کنیم، ورزش، پیاده‌روی و تحرک را زیاد و از استرس و اضطراب دوری کنیم.
 
قادری در ادامه گفت: انجام حجامت بنا بر طبع و مزاج فرد مهم است؛ هم‌چنین در مورد تغذیه مناسب عرق کاسنی، عرق شاه تره،استفاده از گیاه خارمریم، لیورگل، محلول سرکه انگبین، آب‌انار، آب‌آلبالو، آب‌گیلاس، و به‌طور کل میوه‌هایی که قرمز هستند، مثل عناب برای کبد چرب مفید است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 12046 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر بازدید: 2502 ساعت: 12:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
4 رژیم غذایی برای رفع کبد چرب و کاهش وزن ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
5 رژیم غذایی ژاپنی روند پیشرفت بیماری کبدچرب را کُند می کند ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
6 تاثیر ورزش بر حذف چربی های کبد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
7 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
8 لاغری و تناسب وزن با پاکسازی کبد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۹ فروردين
9 درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
10 چاقی شکم خود را با این خوراکی‌ها کوچک کنید ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
11 چاقی شکمی و دیابت و ارتباط آنها با هپاتیت ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روغن چه روغنی است؟ از کره اصلا نمی‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد و د...

  تغذیه مناسب در فصل تابستان یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...

  عادت‌های سلامتی که علم آنها را تایید نکرده است همیشه حق با مادرانمان نیست. مادران همیشه می گویند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه پنیرهای محلی ایران را بشناسید سطح توقع پنیری ما، دیگر از پنیر دانمارکی و لیقوان به شدت بالا رفته و با این تنوع پنیری، حتی سر در آوردن اینکه هر کدام به چه کاری می آید کمی پیچیده شده. پنیرخورهایش می گویند بعضی از پنیرها علاوه بر مصرف صبحانه یا عصرانه، مصرف غذایی هم دارند.
نقش شکلات در چاقی تحقیقات جدید نشان می دهد که وقتی پای شیرینی به میان می آید خوردن اندکی از آن خطر چاقی و یا بیماری قلبی به همراه ندارد. محققان آمریکایی با تحقیق روی بیش از پنج هزار نفر دریافتند که هیچ ارتباطی بین وضعیت ضعیف سلامتی و خوردن مرتب شیرینی وجود ندارد.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
از همین امروز این خوراکی‌ها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنی‌های مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار ندهیم.