به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود قادری کارشناس طب سنتی در گفتو گویی؛ در رابطه با علل ایجاد کبد چرب توضیح داد: رژیم غذایی نامناسب و مهمترین آن آب یخ، خصوصا بین غذا، بعد از حمام، بعد از ورزش، صبح زود و شب است.
وی، موارد دیگری چون عملکرد نامناسب سایر اعضا، وراثت، مصرف مشروبات الکلی، مصرف سیگار و قلیان، استرس و اضطراب و عدم تحرک را از عوامل مهم بیماری عنوان کرد.
کارشناس طب سنتی در خصوص روشهای درمان و پیشگیری از کبد چرب عنوان کرد: اولین قدم در جهت بهبودی را باید پرهیز و ترک عادتها دانست. باید روغن هایی که دارای چربیهای نباتی و پالم هستند را از برنامه غذایی حذف و بهجای آن از روغن کنجد و زیتون استفاده کنیم، ورزش، پیادهروی و تحرک را زیاد و از استرس و اضطراب دوری کنیم.
قادری در ادامه گفت: انجام حجامت بنا بر طبع و مزاج فرد مهم است؛ همچنین در مورد تغذیه مناسب عرق کاسنی، عرق شاه تره،استفاده از گیاه خارمریم، لیورگل، محلول سرکه انگبین، آبانار، آبآلبالو، آبگیلاس، و بهطور کل میوههایی که قرمز هستند، مثل عناب برای کبد چرب مفید است.
نقل از :فارس