آیا مصرف کلسیم بعد از یائسگی ضروری است؟


پایگاه خبری لقمه: مطالعه اخیر نشان داده است کلسیم بخش ضروری رژیم غذایی از دوره کودکی تا پیری در زنان در جهت کاهش ریسک پوکی استخوان بعد از یائسگی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به گفته محققان، افزایش آگاهی درباره کلسیم مهم است زیرا خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان را کاهش می دهد. محققان مصرف روزانه کلسیم بعد از یائسگی را بین ۷۰۰ تا ۱۲۰۰ میلی گرم توصیه می کنند.

 
کلسیم عنصری ضروری برای استخوان های سالم قوی است و جوامع علمی جهان دستورالعملی را در مورد نیاز روزانه به این عنصر از کودکی تا پیری اعلام کرده اند.
 
هنوز مشخص نیست که ایا مصرف بیش از حد کلسیم می تواند مضر باشد یا نه. برخی مطالعات افزایش نگرانی در مورد ریسک احتمالی قلبی-عروقی، زوال عقل و حتی شکستگی استخوان را دربرداشته اند. کلسیم ممکن است از طریق غذا یا مکمل های حاوی نمک های کلسیم قابل حصول باشد.
 
محققان توصیه می کنند زنان نیاز به آگاهی بیشتری از کلسیم داشته و باید در مورد مصرف مواد خوراکی سرشار از کلسیم دقت کنند. اما مصرف کلسیم بیش از حد هم بهتر نیست، و زنان باید در مورد مصرف بالاتر از حد توصیه شده کلسیم بدانند که بیفایده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 12141 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر بازدید: 3129 ساعت: 12:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
2 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
4 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
5 با فواید جالب توجه بذر کتان آشنا شوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
6 گیاهخواران این ۷ آیتم ضروری را در لیست خود بگنجانید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
7 پیشگیری از پوکی استخوان با رژیم غذایی سرشار از مواد معدنی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ آذر
8 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
9 ماست یونانی چه فوایدی برای سلامتی دارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
10 ویتامین‌هایی که آستیگماتیسم چشم را درمان می کند ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
11 مصرف این گیاهان در دوران بارداری چه اهمیتی دارد؟ ۱۳۹۶ جمعه ۱۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای جلوگیری از بیماری‌های غذایی چه کنیم بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری می‌‌باشن...

  سحری بخوریم یا نه؟ سحری یک وعده غذایی مهم و ضروری در ماه رمضان است. ب...

  خودسرانه ژلوفن نخورید یک کارشناس ارشد داروسازی در خراسان جنوبی گفت: ژلوف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گروه خونی A، زخم معده می آورد! همه ما تا به حال معده درد، مسمومیت، تهوع، استفراغ و سایر مشکلات گوارشی را تجربه کرده‌ایم و می‌دانیم وقتی معده درد بگیرد تمام فعالیت‌های روزمره مان مختل می‌شود!
شیشه شیر، نوزادان را چاق می‌کند نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد نوزادانی که پس از 12 تا 15 ماهگی از شیشه شیر استفاده می‌کنند مستعد اضافه وزن و چاقی هستند.
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.
عصاره انار مانع رشد سرطان پروستات پایگاه خبری لقمه: نتایج به دست آمده از یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که عصاره میوه انار اگرچه در کاهش فشارخون موثر است اما بر بیشتر فاکتورهای خطرزای قلبی – عروقی تاثیری ندارد.