ویتامین‌هایی که آستیگماتیسم چشم را درمان می کند


پایگاه خبری لقمه: آستیگماتیسم بیماری ارثی چشمی است که در تمام عمر باقی می ماند.درجه این مشکل به ندرت ممکن است از میزان اولیه بالاتربرود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اما همان میزان کم نیز باعث بروز مشکلاتی مانند تاری دید،سردرد،سرگیجه و…می شود.در آستیگماتیسم، قرنیه یا عدسی در یک جهت انحنای بیشتری از جهت دیگر دارد.در بیشتر موارد آستیگماتیسم با مشکلات بینایی مانند نزدیک بینی یا دوربینی همراه است.در ادامه با آی.مانکن همراه باشید.

 

– ویتامین A را فراموش نکنید!

یکی از ویتامین‌های مفید برای تقویت بینایی،ویتامین A است.منابع طبیعی این ویتامین،سبزی‌هایی مانند اسفناج،هویج و کدو زمستانی است.

رژیم غذایی سرشار از این سبزی‌ها،نیاز طبیعی بدن به ویتامین A را تأمین می‌کند.اگر از ویتامینA برای بهبود آستیگماتیسم استفاده می‌کنید،به خاطر داشته باشید که باید میزان بیشتری از سبزی‌های گفته‌شده مصرف نمایید. در میوه‌جات بیش از همه خربزه، گیلاس،موز،خرما، هلو و پرتقال دارای ویتامین آ هستند.
 

– ویتامین B،دوست چشم شماست

این ویتامین نیز برای رفع آستیگماتیسم مؤثراست؛ گوشت،ماهی سالمون،گوشت طیور،تخم‌مرغ، لبنیات، آووکادو و… منابع سرشاری از این ویتامین هستند.این مواد غذایی علاوه بر ویتامین B، سرشار از پروتئین نیز هست.
 

– ویتامین C را دریابید!

این ویتامین و آنتی‌اکسیدان،برای درمان آستیگماتیسم مفید است.این ویتامین یعنی وارد جریان خون شده و اثر شیمیایی موادی را که به بافت‌های بدن آسیب می‌رسانند خنثی می‌کند.

همچنین باعث محافظت پوست در برابر اشعه ماورای بنفش نور خورشید می‌شود.همچنین این ویتامین به افزایش قدرت ایمنی بدن،تقویت بینایی،استحکام لثه‌ها و دندان‌ها کمک می‌کند.پرتقال، سبزی‌های سبز تیره، فلفل، توت‌فرنگی و… سرشار از این ویتامین هستند.
 

– ریزمغذی‌های پرخاصیت

روی، منیزیم و کلسیم مواد مغذی دیگری هستند که در جهت تقویت بینایی و درمان آستیگماتیسم چشم مفید هستند. لوبیا و مرغ سرشار از روی، دانه کدوتنبل، سویا، لوبیا، دانه آفتابگردان و ماهی سرشار از منیزیم و لوبیا چشم‌بلبلی، ماست، پنیر، شیر و دیگر محصولات لبنی سرشار از کلسیم هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 13472 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان بازدید: 2578 ساعت: 9:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی درباره رعایت بهداشت میز غذاخوری میز غذاخوری یکی از پرکاربردترین وسایل خانگی است که...

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  خواص بهترین رژیم غذایی دوستدار قلب را بشناسید پایگاه خبری لقمه: امروزه بیماری های قلب و عروق به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا مادران باردار باید به اندازه 2 نفر غذا بخورند؟ در حال حاضر همه می‌دانیم تغذیه نامناسب مادر در دوران بارداری بیشتر به جنین آسیب می‌زند تا به مادر! به عنوان مثال محدودیت شدید دریافت انرژی با افزایش تولید اجسام كتونی اثر مخرب بر مغز جنین دارد.
رابطه خاطره غذاخوردن با کنترل اشتها خاطره خوردن یک وعده غذایی حجیم می‌تواند تا ساعتها پس از آن احساس گرسنگی کمتری به فرد منتقل کند.
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و هات داگ برای مغز افراد پیر مضر هستند.