صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
کارگاه ساخت ظروف مسی
کارگاه ساخت ظروف مسی
پایگاه خبری لقمه: ظروف مسی یکی از کهن ترین صنایع دستی ایران است. اشیا و ظروف مسی دست ساز از زمانهای دور مورد استفاده خانواده های ایرانی بوده است. پیشینه مسگری در ایران حداقل به پنج هزار سال پیش میرسد و به ظن غالب اولین فلز مکشوفه بدست انسان فلز مس بوده و اولین فلزکاران نیز ایرانیان بودهاند.
شما هم می توانید
در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا
کد:
12291
تاریخ نشر:
۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
بازدید:
2597
ساعت:
1:53 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
قدردانی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از تولید ظروف پخت پز چدنی اصل
۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ اسفند
2
۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
3
توالت، رستوران مدرن تایپه
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
4
قیمت ظروف یکبار مصرف افزایش یافت
۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
5
ماه محرم از کدام محصولات یکبار مصرف استفاده شود
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
6
جایگزین هایی برای ظروف نچسب
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
7
قرار دادن «نذری» در ظروف یک بار مصرف فومی شکل، خطرناک است
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
8
مصرف نوشیدنی داغ در ظروف یکبار مصرف شیشه اى ممنوع است
۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
9
کدام ماهی تابه بهتر است چدن یا سرامیکی؟
۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد
10
آموزش ساخت کاسه های نمدی برای هفت سین
۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش میدهد
تحقیقات جدید در هلند نشان میدهد که مصرف ماهی بین ...
در هوای آلوده پیاز زیاد بخورید
محقق طب سنتی اعلام کرد:پیاز خام برای رفع ناراحتیه...
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی م...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
کدام نان را باید انتخاب کرد؟
به نظر شما کدام نان سالمتر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاریاش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤالها را بخوانید.
خوردن هندوانه برای این افراد ممنوع
یک متخصص طب سنتی با اشاره به خواص هندوانه گفت: هندوانه میوهای است که میزان بالایی سدیم و پتاسیم دارد به همین دلیل از بدن در برابر بیماریهای مختلفی مانند آسم،سکته قلبی و برخی سرطانها مانند سرطان روده و پروستات محافظت میکند.
تهران آب ندارد
پرویز کردوانی، سالهاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرمترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانهاش پراست از تقدیرنامهها و عکسهایش. عکسهایی از زمانهای خیلی دور و خیلی نزدیک.
روزانه 50 گرم از این ماده غذایی بخورید
اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر محافظت از سیستم قلبی عروقی، از تكثیر سلول های سرطانی نیز جلوگیری می نمایند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است