مصباحی‌مقدم:
صف مرغ در شأن ملت ایران نیست


ما در شرایط جنگی قرار نداریم که مردم برای خرید یک کالا صف های طولانی تشکیل دهند.

به گزارش لقمه، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با انتقاد از صف های طولانی برای خرید مرغ گفت: این صف ها در شأن ملت ایران نیست.

"غلامرضا مصباحی مقدم" در گفت و گویی با با بیان اینکه شرایط کنونی کشور، شرایط بحرانی یا فوق العاده نیست، افزود: ما در شرایط جنگی قرار نداریم که مردم برای خرید یک کالا صف های طولانی تشکیل دهند.

« اگر دولت خدماتی به ملت ارائه می‌دهد باید در شأن و شایسته مردم باشد؛ دولت باید کالاها را به طرق مختلف عرضه کند تا نیازی به تشکیل صف‌های طولانی نباشد.»

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره گرانی‌های اخیر در کشور و انتظار مردم از مجلس، گفت: مجلس جایگاه تصمیم‌گیری و اجرایی نیست؛ بلکه وظیفه مجلس قانونگذاری و نظارت است.

وی گفت: مجلس در همین راستا می تواند مدیران و وزرا را به مجلس دعوت کند و به آنها نظرات مشورتی دهد، اما اجرا در دست دولت است.

مصباحی مقدم تأکید کرد: دولت برای مهار گرانی ها در ماه رمضان وعده‌هایی داد و در همین زمینه قدم هایی برداشته شد، اما شرایط به گونه ای نیست که برای کشور آرامش بخش باشد.


نقل از :جام جم آنلاین

کد: 1252 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱ مرداد بازدید: 3821 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
5 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
6 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
7 کیفیت آب خروجی با احداث حوضچه زلال ساز تصفیه خانه آب مراغه افزایش می‌یابد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
8 دومین اقتصاد جهان به تورم صفر درصد دست پیدا کرد ۱۴۰۲ شنبه ۲۲ مهر
9 سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
10 نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۱ خرداد
11 جزئیات مالیات پرداختی مودیان تبصره ماده ۱۰۰/ مالیات ۵۰ درصد مشمولان صفر شد+جدول ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش ویتامین دی فقط رفع پوکی استخوان نیست با توجه به یافته‌های یک مطالعه جدید، مصرف مکمل‌های...

  قرصهای لاغری باکنترل سیستم اشتها موجب لاغری می شوند قرصهای لاغری باکنترل سیستم اشتها موجب لاغری شده و ...

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر روانی تغذیه بر انسانها چگونه است ؟ تا به حال به این موضوع فكر كرده‌اید كه در شبانه‌روز، چقدر وقت‌تان صرف خوردن و آشامیدن یا فكركردن به این دو موضوع می‌شود؟ سعی كنید یك روز، زمانی را ‌كه صرف آماده‌‌‌كردن یا خوردن غذا و فكر كردن در مورد این موضوع می‌كنید، ثبت كنید. احتمالا این زمان بسیار بیشتر از زمانی خواهد بود كه صرف كارهای دیگر می‌كنید.
نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.
جایگزین مناسب چیپس و پفک افراط و تفریط کودکان در مصرف غذاهای مضر سلامت یا غذاهایی که برای رشد او مفید هستند، به دغدغه‌ای برای والدین تبدیل شده است. یک متخصص تغذیه می‌گوید: ذائقه کودک را می‌توان با روش‌های مختلف و جایگزین کردن برخی مواد غذایی شکل داد.
غذاهایی که پیش از معاشقه نباید بخورید آیا امیدوارید که شام امشب، زمینه ساز یک عشق ورزی پر از شور و شیطنت خواهد بود؟