بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور


پایگاه خبری لقمه: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دستگاه نانو حباب ساز را برای کاربرد در سه صنعت آبزی پروری، گلخانه‌ها و تصفیه پساب به مرحله تجاری سازی رساند و اکنون ۶ کشور از مزایای این دستگاه بهره مند شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، نانو حباب‌ها دسته جدیدی از گازهای حل شده در مایع هستند که پایداری و انحلال فوق‌العاده‌ای در سیال دارند. ژنراتور نانو حباب ساز تولید شده در یکی از شرکت‌های دانش بنیان امکان تولید میلیاردها عدد از نانو حباب‌های گازی را در انواع سیالات با مصرف انرژی بهینه دارند. نانو حباب‌های تولید شده امکان ایجاد بهبود در فرآیند انحلال، اکسیداسیون، کنترل و از بین بردن پاتوژن‌ها، جداسازی فیزیکی، جلوگیری و از بین بردن لجن و جلبک و بهبود فرآیندهای گاز-مایع را دارد.

 
نانو حباب به حباب‌هایی با اندازه کوچکتر از ۲۰۰ نانومتر(یک هزارم قطر موی انسان) گفته می‌شود و نانوحباب را می‌توان از هر گازی و درون هر سیالی ایجاد کرد.
 
نانو حباب ساز NANOX ۱ به ظرفیت ۱۰۰۰ لیتر در ساعت ساخته شده است. قابلیت غنی سازی اکسیژن محلول در این دستگاه تا ۴۵ PPm است. مصرف گاز اکسیژن در دستگاه NANOX ۱ بسته به میزان اکسیژن محلول مورد نیاز، حداکثر تا ۵ لیتر بر دقیقه است. این دستگاه در داخل خود مجهز به یک اکسیژن ساز به ظرفیت ۵ لیتر بر دقیقه بوده و می‌تواند بنا به درخواست مشتری مجهز به سنسور آنلاین سنجش اکسیژن محلول و سیستم اتوماسیون شود.
 
مصرف برق دستگاه، ۲ کیلو وات ساعت است و کلیه قطعات آن از جنس استیل ضدزنگ ساخته شده و قابلیت تزریق هر نوع گاز خورنده‌ای در آن دیده شده است و امکان استفاده از این دستگاه برای استخرهای کوچک پرورش ماهی (تا ۲۵۰ تن) وجود دارد.
 
پویا جعفری، مدیر بازرگانی این شرکت‌ ‌دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: ما تولید کننده ژنراتورهای نانو حباب ساز هستیم. این دستگاه اکسیژن محلول در آب را افزایش می‌دهد.
 
وی افزود: ما از این ویژگی دستگاه در سه صنعت آبزی پروری، تصفیه پساب و گلخانه‌های آبی و هیدروپونیک استفاده کردیم.
 
جعفری خاطر نشان کرد: در گلخانه‌ها اگر اکسیژن از حد اشباع خود که در حد ۵ تا ۶ PPm به ۱۵ تا ۲۰PPm ‌به گیاهان برسد، در افزایش جذب مواد غذایی، افزایش برداشت محصول نهایی و گل‌دهی، کاهش مدت زمان کشت و سالم ماندن ریشه گیاهان اثرات چشمگیری دارد.
 
مدیر بازرگانی این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه سالم ماندن ریشه گیاهان منجر به کاهش مصرف سمومی مانند قارچ کش‌ها خواهد شد، اظهار کرد: در صنعت آبزی پروری اثرات دستگاه نانو حباب سازی بیشتر نمایان شده است، به گونه‌ای که اگر در حوضچه‌های پرورش ماهی اکسیژن مناسب تامین شود، شاهد افزایش برداشت در هر یک متر مربع خواهیم بود.
 
وی دلیل افزایش برداشت در حوضچه‌های پرورش ماهی را ایجاد اکسیژن پایدار و یکسان در محیط عنوان کرد و ادامه داد: در تصفیه پساب نیز فرآیند هوادهی برای تصفیه اجرا می‌شود که برای این منظور از دستگاه‌هایی چون اسپلش استفاده می‌شود، ولی دستگاه نانو حباب ساز نسبت به سیستم‌های اسپلش انرژی کمتری مصرف می‌کند، ضمن آنکه میزان بازدهی آن نیز بیشتر است.
 
مدیر بازرگانی این شرکت دانش‌بنیان خاطر نشان کرد: با توجه به مزایای این دستگاه در بخش تصفیه پساب تاکنون موفق به اجرای پروژه‌هایی چون طرح تصفیه پساب شهرک صنعتی یزد شدیم.
 
وی اجرای طرح‌های آبزی پروری و ۱۰۰ پروژه گلخانه‌ای را از دیگر طرح‌های کاربردی سازی دستگاه نانو حباب ساز نام برد و یادآور شد: این دستگاه تاکنون به ۶ کشور صادر شده است که از آن جمله می‌توان به کشورهای بلاروس، مکزیک، ارمنستان، ترکیه، عراق و افغانستان اشاره کرد.
 
به گفته وی این دستگاه در کشور افغانستان به منظور بهره برداری در گلخانه‌ها استفاده شده است. 
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 15695 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر بازدید: 60 ساعت: 9:42 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
2 تجهیز مراکز دیالیز ۵ کشور به دستگاه همودیالیز ایرانی با تلاش دانش بنیان‌ها ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
3 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
4 ضرورت تعیین تکلیف کارتخوان‌ها با گردش میلیاردی بدون پرونده مالیاتی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ خرداد
5 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
6 توزیع نوشابه گازدار در غذاخوری ادارات ممنوع شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد
7 کسی نمی داند مرغ های تولیدی کجامی روند! ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ اسفند
8 کم‌کاری سوال برانگیز دستگاههای مسئول در کنترل قاچاق دام ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۳ آبان
9 هزاران دستگاه کمباین غلات آماده برداشت محصول ۱۳۹۹ سه شنبه ۵ فروردين
10 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌...

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

  این میکروب قاتل معده است در صورت عدم درمان، این میکروب 30 درصد عامل سرطان م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه اشتهای خود را کاهش دهیم با این روش ها می توانید اشتهای خود را کاهش دهید. تقریبا همه آنهایی که قصد لاغر شدن دارند، به دنبال یافتن بهترین و کارآمدترین راهکارها هستند. اما با اضافه کردن مواد غیرمشخص به غذای خود نمی توانید به طور معجزه آسایی باعث آب شدن چربی های اضافه بشوید.
پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.
پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم پایگاه خبری لقمه: طبق یافته اخیر محققان، مصرف روزانه منیزیم در پیشگیری از ابتلا به سرطان لوزالمعده مفید است.
شغل هایی که میتوان با آن پولدار شد پایگاه خبری لقمه: اگر می‌خواهید در خانه راحت بنشینید و بدون هیچ هزینه یا مزاحمتی برای خودتان کسب و کاری راه بیندازید و از قضا پول خوبی هم در بیاورید، این شغل‌ها درآمدتان را افزایش می‌دهد.